Ja som vcera rozmyslal, ci ta prehra nemohla byt umyselna... Ved takto sa zbavili Nemecka a vyhli tazsim superom. Alebo su Japonci naozaj dobri a este nejakeho favorita mozno vyradia.
Nechcem to tvrdit s istotou. No mohlo to byt umyselne. Balde je podla mna dalsi obranca, ktory hra lepsie dopredu ako dozadu. A tych sme uz mali zopar.
Balde neurobil chybu, Balde prehral vzdušný súboj, Pedri sa vykašľal na bránenie a strelu Japonca brankár nevyrazil. Bola to priemerná strela a nešla veľmi k tyči, ten brankár má kiksy v každom zápase. Pedri ma naviac, ako hrá, je nevýrazný, Gaviho vidieť viac. Španieli mohli aj vypadnúť, ak by Kostarika vyhrala, mali zadky stisnuté. A zaslúžili by si to - hrajú lajdácky, pomaly, proste peší futbal ala Barca. Busquets sa v 2. polč. nedotkol lopty, hrali o jedného menej.
Inak, bud uz naozaj potrebujem okuliare, alebo druhy gol Japonska nemal platit, lebo ja tam vzdy vidim, ako bola lopta celym objemom vonku. Predpokladam, ze tam vyuzivaju specialnu technologiu, ktora urcila, ze lopta bolo len na 99.8% vonku.
Kamera nebyla na čáře, takže těžko určit, zda byl míč celým objemem za čárou. Pokud se tato skutečnost neprokáže zcela nezpochybnitelně, platí původní rozhodnutí rozhodčích na hřišti.
Pre tych, ktori ovladaju anglictinu: " It was initially difficult to determine how exactly VAR reached the conclusion that the goal should be allowed, with global TV broadcasters displaying images that appeared to show the ball was out of play. However, alternative angles that haven't yet been released by FIFA led to the VAR team concluding that the whole ball hadn't actually gone out, and was overhanging the line. Indeed, despite the officials being adamant that they made the right decision, it is undoubtedly one of the most marginal calls of the World Cup so far that will continue to be debated for a long time yet." ----> No to chcem vidiet.
Este tu vyjadrim 1 nazor, a potom pojdem. Podla mna by mala byt lopta za ciarou vtedy, ked sa uz fyzicky nedotyka ciary, bez ohladu na to, ci je okraj stale nad ciarou. A ofsajd by sa mal posudzovat podla toho, kde ma hrac nohy, a nie zvysok tela. A uz vobec nie ruky.
Ved presne o to ide. Treba mat rozumne pravidla. Ak sa lopta uz nedotyka ciary, musi byt vonku. A kazdy clovek je logicky tam, kde stoji/sedi. To plati pre kazdeho z nas. Takze aj ofsajd by sa mal tak posudzovat. A dokonca to tak aj kedysi bolo.
Ak dokazali spravit technogiu kontroly ci lopta presla celym svojim objemom brankovu ciaru pri posudzovani ci bol dosiahnuty gol alebo nie a rozhodcovi sa vysledok v priebehu okamihu ukaze na hodinkach,v com je problem aby takato technologia postrazila aj celu ciaru....?
Tak akoze dostat Marocanov a potom Portugalcov/Svajciarov ci Srbov (uvidime ako sa dohra skupina) mi tiez nepride ako lahky zapas... uvidime ako sa dnes dohraju skupiny a po osemfinalovych a stvrtfinalovych zapasoch sa mozeme bavit, ci sa kalkulovat vyplatilo.
V 71 minute GER prehravali, keby to tak ostalo, postupuje JPN a CostaRica, takze kalkul sem kalkul tam nech sa na to pozeram zhora zdola zlava sprava, zmysel to nedava.
Toto je diskusné fórum , takže ty mi nebudeš diktovať, na koho môžem, alebo nemôžem reagovať a ako. A tie tvoje príspevky v angličtine si môžeš strčiť do análu...Asi máš nejaký osobnostný problém....
No neviem hosi ci tam bol nejaky kalkul...ved okolo 85 minuty tu strelu Asensia brankar Japoncov ledva vyrazil a nebyt pohotoveho odpratania lopty od stopera Japoncov , Ferran by dal gol...keby tam bol taky kalkul tak by Spanieli ani neutocili uz ku koncu...
Myslím, že mali plné gate, najmä keď Costa Rica viedla nad Nemeckom 2:1 V tej situácii Španieli vypadávali. Nebol to žiaden kalkul. Najhoršie je, že Luis Enrike v posl. čase blbne. Zameriava sa na internetové "zábavy". Veľmi je pochybná aj jeho nominácia. Výkony hráčov sú veľmi slabé Olmo, Fati, Ferrán, Sarábia,
pomaličký Laporte (aj v City), zmätočný a aj slabý Simon, Pedri je úplne z formy. To podpriemerné podávanie lôpt dozadu aj zo súperovej polovice a potom pred šestnáckou súpera a bezradnosť celého mužstva. Výkony španielov sú t.č. veľmi slabé. Veľké reči pred šampionátom o favoritovi. A toto mi vadí aj u Xaviho, načo kecať ako vyhráme všetko lebo máme káder. Mali sme káder aj pred LM. Dobre sme hrali len jeden polčas proti Bayernu. Načo sa predom chváliť a potom na trávniku vidíme niečo iné. Všetci čakáme na "dobré časy", lenže jazykom to nestačí. Dostatočne inteligentný človek sa nikdy nechváli.
Podla mna lopta bola za. A čo sa tyka Simona, nestoji za vela. Aj pri tom gole, ked nahraval Baldemu, nie že by mu dal po zemi, ale mu dá vysoku tažko spracovatelnu loptu.Nemaju lepšieho brankára španieli. Len tolko.
Za výkon, ktorý predviedli proti Japonsku sa môžu hanbiť. To bolo niečo katastrofálne. Nepochopím z akého dôvodu zobral Enrice na MS Carvachala, Asensia, Fatiho a ešte možno ďalších troch-štyroch neviditeľných hráčov. Maroko im vyčistí žalúdky a poletia domov, tak ako dnes poletí Suárez.
pomaličký Laporte (aj v City), zmätočný a aj slabý Simon, Pedri je úplne z formy. To podpriemerné podávanie lôpt dozadu aj zo súperovej polovice a potom pred šestnáckou súpera a bezradnosť celého mužstva. Výkony španielov sú t.č. veľmi slabé. Veľké reči pred šampionátom o favoritovi. A toto mi vadí aj u Xaviho, načo kecať ako vyhráme všetko lebo máme káder. Mali sme káder aj pred LM. Dobre sme hrali len jeden polčas proti Bayernu. Načo sa predom chváliť a potom na trávniku vidíme niečo iné. Všetci čakáme na "dobré časy", lenže jazykom to nestačí. Dostatočne inteligentný človek sa nikdy nechváli.