Nejde ani tak o kluby ako o prezidentov, ktorý ich riadia. V našom prípade a vlastne aj v prípade už aj Juventusu sú to bývali prezidenti, čo podvádzali pri rozpočtoch a ničili kluby. My len máme problém sa z toho dostať a to ešte pár rokov potrvá. Laporta to zatiaľ manažuje celkom dobre je to taký Barcelonsky Perez a bodaj by bol prezidentom dlhšie. Radšej ako riskovať pri voľbách výber druhého Bartomea. To za čo je Laporta kritizovaný, tak žiaľ ťažké časy si žiadajú ťažké rozhodnutia ako to s Messiho odchodom. Bodaj by už prišli aj nejaké úspechy a z toho peniaze nech sa uzdravíme o niečo rýchlejšie.
Už teraz môžeme predpokladať, že Messi by mal mať plat na hranici toho stanoveného limitu 10 mega ročne v čistom. Odchodom Busiho, Piqueho, odčítaním platu Griezmanna, ďalej pravdepodobne aj Umtitiho plat sa môže škrtnúť sa snáď miesto pre tých 10 mega ročne nájde.
Obavám sa, že Messimu už absolútne nejde o peniaze, ale nepríde z princípu. Bodaj by som sa mýlil, ale myslím, že Messiho kariéra v Barcelone je definitívne zavretá.
Laporta zbytocne nafukol stratu az na 500m po nastupe (realne to bola mozno polovica), aby hodil spinu na Barta, ktory to iste urobil predtym Laportovi, ale vtedy slo len o cca 100m. A potom to musel hasit pakami a predat o tolko viac TV prav. To je Laporta, kludne streli klub do nohy aby sa pomstil.
Čo to za konšpiračná teória z nafukovaním straty. Prebehol riadne audit a strata bola 500 mega a bodka. Niečo také by si Laporta hneď po nástupe do funkcie nedovolil. To by mu nedovolili ani ostatný ľudia vo vedení okolo neho.
Ved do straty zapocital amortizaciu vsetkych hracov + mozne buduce pokuty za sudne procesy s Neymarom z ktorych nic nebolo. Potom pri predaji de Jonga za 80m by vykazal zisk 80m + 56m za amortizaciu (ktoru dal predtym do minusu), spolu 136m. Nesledujes Barcu poriadne.
“Po druhé, či ho PSG pustí”. Tebas evidentne nemá prehľad k veciam, ku ktorým sa vyjadruje. Messimu v lete vyprší zmluva, a ľudia z PSG ho nikam púšťať nemusia. Ak bude chcieť Leo odísť, tak odíde ;)
Pozera niekto zapas Uruguaj-Ghana? Co je to s vymyslenymi 11kami pocas tychto MS? Brankar since minul loptu, ale ani sa nedotkol Ayew-a. Este dobre, ze je 2-0 pre Uruguaj.
A je to problem? Co ak by nejake muzstvo 2x remizovalo 0-0 a raz vyhralo 2-0? Nezasluzilo by si postup? Ale tu ide o nieco ine. Vies preco sa Uruguaju nepodarilo postupit? Poviem Ti: jedna nespravne odpiskana 11ka pre Portugalsko + dve 11ky, ktore nemecky rozhodca neodpiskal dnes a vdaka ktorym mohol Uruguaj zvitazit az 4-0. Naco je VAR? Aby si kazdy vykladal pravidla tak, ako to on subjektivne vnima? Nie je to trochu zvlastne, ze napriek VARu stale neexistuje istota, ze sa rozhodca bude riadit podla objektivnych pravidiel? Kolkokrat odpíska penaltu tam, kde nema byt, alebo ju neodpíska vtedy, ked je faul uplne jasny? A kolkokrat sa to uz stalo pocas tychto MS?
Portugalsko bolo okradnuté o regulérny gól, ale to je v poriadku, lebo tam hrá RoAd najnenávidenejší hrač, kopali penaltu, čo nemala byť, preto je to svinstvo. Argentína kopala penaltu, ktorú nemala kopať, ale všetko je v pohode, lebo Argentína a Messi. Kanada vs Belgicko, Kanada bola okradnutá o 2 penalty. Tam zase som nepočul žiadne sťažnosti na to.
Ak chcel Uruguaj postúpiť, mal zakaždým vyhrať. Ak nedáš gól, tak nemôžeš vyhrať. Základná logika postupu.
Jano, odpoviem Ti este posledny krat. Nikdy som nepovedal, ze Messi mal kopat 11ku proti Polsku. Preto som dnes napisal "Kolkokrat odpíska penaltu tam, kde nema byt, alebo ju neodpíska vtedy, ked je faul uplne jasny? A kolkokrat sa to uz stalo pocas tychto MS?". Plati to aj pre Kanadu. No ta Messiho penalta nikoho nevyradila, na rozdiel od Portugalskej penalty. Ronalda nemam rad, mas pravdu, no keby ho faulovali v pokutovom uzemi a rozhodca to neodpiskal, skritizoval by som to, lebo by to bolo nespravodlive. No teraz je nespravodlive to, ako rozhodcovia krivdili Uruguaju. A dufam, ze pod pojmom "regulerny gol" nemyslis ten, kde Ronaldo jasne fauloval obrancu. To je vsetko z mojej strany.
A ja zopakujem ešte raz. Kritizuješ Portugalsko za penaltu, ktorú nemalo dostať a dostalo a premenilo ju, ale taká istá penalta v prípade Argentíny, ktorú Argentína nepremenila je v poriadku, lebo nič nezmenila.
Ak tvrdíš, že prvý gól Ronalda nemal platiť, tak potom penalta mala platiť. Keďže pri prvom góle, že vraj Ronaldo fauloval, tým že do protihráča drgol. Pred penaltou zase bolo drgnuté do Ronalda. Buď teda mal platiť prvý gól a penalta nemala byť, alebo nemal platiť prvý gól a penalta mala byť.
Barca si nemôže dovoliť z finančného hľadiska návrat Messiho a okrem toho si myslím, že by sa Messi už ani nevrátil do Barce už len pre spôsob, ako ho do poslednej chvíle oblbovali, že s ním predĺžia zmluvu a potom z jedného dňa na druhý to nešlo a musel odísť. Okrem toho si myslím, že v súčasnom omladenom mužstve by ani svojim spôsobom hry by len maril snahu mladých a Xaviho. Som presvedčený, že keď mu skončí zmluva s PSG tak skončí v Amerike alebo niekde u šejkov ako CR7.
Už teraz môžeme predpokladať, že Messi by mal mať plat na hranici toho stanoveného limitu 10 mega ročne v čistom. Odchodom Busiho, Piqueho, odčítaním platu Griezmanna, ďalej pravdepodobne aj Umtitiho plat sa môže škrtnúť sa snáď miesto pre tých 10 mega ročne nájde.
Ak chcel Uruguaj postúpiť, mal zakaždým vyhrať. Ak nedáš gól, tak nemôžeš vyhrať. Základná logika postupu.
Ak tvrdíš, že prvý gól Ronalda nemal platiť, tak potom penalta mala platiť. Keďže pri prvom góle, že vraj Ronaldo fauloval, tým že do protihráča drgol. Pred penaltou zase bolo drgnuté do Ronalda. Buď teda mal platiť prvý gól a penalta nemala byť, alebo nemal platiť prvý gól a penalta mala byť.