Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2022-12-08 21:29:21
Návrat kráľa nastane čestným výkopom na zrekonštruovanom novom Camp Nou niekedy v roku 2026 či kedy to dokončíme. Dovtedy Leo odohrá niečo v Paríži, niečo v Miami niečo v Rosariu.Uvidí sa…
2022-12-08 21:39:24
Tak on by sa mohol vrátiť,lebo mu končí zmluva a netreba zaňho PSG platiť a keďže jemu o "prachy nejde" tak by mohol súhlasiť aj s platom 12 - 14 mega v hrubom ako majú ostatný v mužstve. Tak sa nechajme prekvapiť.
2022-12-08 21:42:08
Nechce sa mi veriť, že je to až tak nemožné v tomto lete. Prakticky by trebalo nájsť len prachy v plate, keďže by prišiel zadarmo, tak nie je nutné platiť za prestup. Odišiel Pique, Griezmann a čoskoro aj Busi a Roberto. Aj Albu môžu donútiť do leta k odchodu ak to uvoľní dostatok z platovej záťaže. Ďalej sa písalo o znižovaní platov Frenkieho a Stregiho. Jedine čo ma napadá, že možno kvôli tomu pravidlu 1:4 sa to zhoršilo, ale aj to pravidlo sa má od leta meniť. Dúfam, že cesta k Messiho príchodu budúce leto ešte existuje.
2022-12-09 08:06:59
PSG si hned spocitalo ze sa im angazovanie Messiho rychlo vrati. My sme stratili x milionov na sponzoringu len jeho odchodom. A vraj financie :) Laporta svojim skvelym klamanim posral totalne vztahy a este aj potom si tu bral jeho meno ako sa vravi do huby az kym ho nepoziadala Messiho rodina nech uz s tym prestane. Ale Messi je ten kto ma uzavriet mier :) Mozno by sa mal podla nasho vedenia este doplazit spat