Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-12-10 07:51:26
Je pravda, ze Paredes nebol ani zdaleka taky pokojny ako De Paul. No ktovie ci by De Paul bol premenil svoju 11ku. Ak by kopal. Po prvom gole Holandska sa strelec golu Weghorst rozbehol smerom k Messimu a hrubo ho fauloval. Tam mala byt hned druha zlta. A z toho potom vznikol chaos, pretoze si Holanďania uvedomili, ze mozu faulovat ako len zivne chcu. A keby tam uz Weghorst nebol, Holandsko by nikdy nebolo vyrovnalo. Argentina zasluzene postupila. Tu spinavu hru si Holandania mozu niekam strcit.
2022-12-10 07:52:52
Po vyrovnani Holandska ma emočne vyplo, nemohol som to dopozerať. Ciste psycho. Vedel som, ze ked budu penalty nedam to. Esteze to dobre dopadlo.
2022-12-10 08:46:10
Najlepsie: 2 vyhry a na Slovensku budeme majstri sveta
2022-12-10 09:41:54
Najhorsie: Vyhra Chorvatov v 5 rozstrele zo 6 zapasov vo vyradovacke. Absurdne
2022-12-10 11:22:16
Neviem, či by táto hra, ktorú predvázda Argentína stačila na Francúzov, Angličanov alebo Portugalcov.
Ked Argetína naposledy vyhrala titul, tak to bolo jogo bonito, ale teraz je to spoliehanie na Messiho.
Pobavilo ma ako borbély s Durišom komentovali prehru Brazílie, že vraj futbal je inde, že individuality nestačia. Kebyže Petkovičovi sadne horšie tá strela na konci a išlo by to do tyčky alebo vedľa, tak by zase ospevovali genialitu futbalových sambistov z Brazílie. Futbal nie je len o kvalite mužstva, niekedy je aj o šťastí, napr. keď sa niekto pri streľbe pošmykne a pod. Poučenie z tohto zápasu je, že kto chce poraziť Chorvátov, musí tvrdo trénovať penalty.