Dúfam, že barcelonský skauting sa po príchode Laportu a Xaviho o niečo zlepšil. Takže, ak majú o neho záujem, tak zrejme vedia, čo robia. Ja by som mu šancu dal, najmä ak príde zadarmo. Na takom hráčovi sa nedá prerobiť.
Napriek tomu, čo som napísal, mám pocit, že Barcelona sa pomýlila pri nákupe jedného hráča a to Raphinhu. Sledoval som ho na MS a mal som dojem, že je to preceňovaný priemerák. Antony je lepší, ale ani jeden nie je hoden tých peňazí, za ktoré prestúpili.
Po Lacovi Kubalovi by to bol druhý slovenský hráč v Barcelone. V minulosti sa hovorilo aj o Lobôtkovi. A Hamšík možno odíde z Trabzonsporu. Bol vyhlásený za najlepšieho legionára v Turk lige. Ešte stále to vie. Ale možno je to len novinárska kačica.
V nejakom rebríčku z minulej sezóny o naj hráča sa Škrinka umiestnil okolo 70 miesta, medzi obrancami možno top 20, takže až tak veľa takých obrancov v Európe nie je.
A ešte je podmienka, aby aj platil Barcelone, aby za ňu mohol hrať. Mám ešte jednu otázku, lebo stále sa rieši neschopnosť zaregistrovať hráčov. Nestačilo by, keby Barcelona mala len 11 hráčov? Veď aj tak hrá len jedenásť hráčov, lavička je podľa mňa zbytočný luxus. A, áno, som ironický, veď Barcelona fakt bude rada, keď neskrachuje kompletne.
Napriek tomu, čo som napísal, mám pocit, že Barcelona sa pomýlila pri nákupe jedného hráča a to Raphinhu. Sledoval som ho na MS a mal som dojem, že je to preceňovaný priemerák. Antony je lepší, ale ani jeden nie je hoden tých peňazí, za ktoré prestúpili.