FC Barcelona chce počas najbližšieho letného prestupového obdobia získať Milana Škriniara do svojich radov. Má to však jedno ale - Škriniar nemôže predĺžiť zmluvu s Interom a na Camp Nou musí prestúpiť ako voľný hráč zadarmo.

Informáciu priniesol katalánsky denník Mundo Deportivo. Ten píše, že slovenský obranca je vysoko na prestupovom zozname Blaugranas. Na tomto zozname sú v každom prípade len futbalisti, ktorým sa po tejto sezóne končí zmluva a na Camp Nou sa potom počas leta môžu presťahovať zadarmo.

Finančné problémy klubu z metropoly Katalánska nedovoľujú, aby mohol pomýšľať zaplatiť za nové posily priveľkú sumu. To znamená, že vedenie Barcelony sa sústredí na to, aby na prestupovom trhu vyhľadávalo hráčov s čo najnižšími nákladmi na transfer. Je to v podstate jediná cesta, ako vystužiť káder prvého tímu.

Škriniar patrí do skupiny hráčov, ktorým sa končí zmluva v júni 2023. Inter sa v každom prípade snaží s obrancom predĺžiť spoluprácu a 27-ročnému futbalistovi dal termín do Vianoc, aby rozhodol o svojej ďalšej budúcností. Barcelona situáciu pozorne sleduje a verí, že Škriniar ponuku Interu odmietne. Vedenie klubu sa potom pokúsi získať Slováka do svojich radov.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2022-12-10 10:58:13
Načo by nám bol Škriniar? Mne osobne sa vôbec jeho hra nepáči. Araujo je minimálne na jeho úrovni.
2022-12-10 13:36:22
Klub má problém zaregistrovať do A tímu Arauja, Gaviho, Penu, či Baldého. Ako chcú zaplatiť Škrimiara?