Nemáme dostatočne výkonné ľavé krídlo. Dembovi, Raphinovi aj Torresovi to je cez nohu a Ansu je nejaký jalový odkedy si dal zranenie do poriadku. Lewa je hroťák.
Nemame dostatocne vykonne kridlo. Prave aj lave. Problemom je, ze su vsetci styria len dobrí (ak maju formu) a potrebujeme do zakladu dvoch spickovych.
ÁÁÁ... Mal by som sa na pozore. Pre niečo majú o neho tie kluby záujem. Ferran sa dostáva do veľa šancí, len ich nevie premieňať. Je mladý a ta efektivita sa môže pravdepodobne časom vytratiť (ale ani nemusí). Nie je pochýb, že ak Ferran zlepši efektivitu, tak bude jedno z najgólovejších krídiel na svete.
Dembele podáva z krídiel najlepšie výkony. Potrebujeme, aby sa od nového roka zlepšili aj zvyšný traja. Až v lete sa uvidí aké zmeny bude treba urobiť s krídlami.
Tak keď hrajú tak strašne, tak prečo ich tréneri v repre stavajú na úkor Rodryga, Comana atď? Či aj to nie sú dobré krídla? Lebo na tejto stránke sa taký Rodrygo vynáša do nebies, a útok Bayernu taktiež. Či obaja tréneri tomu nerozumejú narozdiel od teba?
A to som ešte nezačal tému Fati, ktorý bol pred zranením druhý v ankete golden boy. Na to tu samozrejme vačšina zabudla, a píšu že v skutočnosti nebol nikdy dobrý. Samozrejme, že teraz hrá veľmi zle, ale má 20 rokov a 2 roky nehral futbal. Treba mať s ním trpezlivosť, ktorú miestni fanúšikovia bohužial nemajú a radšej na neho nadávajú :)
Coman toho vela neodohral ani v klube. Na MS je dostatok kridiel aj tvorivych utocnikov, ktori hraju o uroven vyssie ako nase kridla. V klube to vidime kazdy tyzden, ani jeden z nasich kridiel nehraje ako svetovy hrac.
To co pises o Fatim je pravda ale pre ucely tejto diskusie balast.
No mne veľa tých krídiel/útočníkov, ktorí na tomto šampionáte hralo lepšie, nenapadá. Povedzme si pravdu, na týchto MS dominujú obrany. Ospevovaný Leao bol napríklad proti Maroku bezzubý (nevravím že je lepši/horší ako naši útočníci, len že nie každému sa musí podariť každý zápas na MS, a podľa toho súdiť či je niekto dobrý alebo zlý). A o Fatim to balast určite nie je, ty hovoríš že máme 4 krídla, kde počítaš aj jeho. A určite si myslím že má šancu sa stať svetovou triedou, ktorú si tak praješ :)
Keby sa dobre predal mohol by sa kupit Leao....to by bolo lepsie terno....bohuzial Ferran sa snazi, ale to je vsetko....Pep dobre vedel preco ho predava....
Kridlam chyba komplexne toho viac, nie len goly. Nemusime hovorit o Leovi, Neymarovi, Mbappem ale je tam aj druha kategoria hracov, ktora je jasne pred nasimi kridlami - Vini, Saka, Bruno, Leao, Foden, Sane, Mane. S tymto utokom co mame plati, ze sa zbytocne snazime. Top tim musi mat rozdielovych hracov, ktori momenty v zapasoch vyuziju. Ked nie, je otazka casu kedy muzstvo znervoznie urobi chyby a dostane goly. Neda sa cely cas hrat naplno a nepremenit to na goly.
Dembele ma rychlost, ale zle rozhodnutia. Nedava goly a nevie to zobrat na seba ako napr. Mbappe.
Torres sa vie dostat do sanci, ale on prakticky ani nie je cistokrvne kridlo, ze by brusil lajnu, hrava na opacnej strane, ma to cez nohu a spaluje sance ako na beziacom pase. Nie je najlepsi 1 na 1, ale je slusny do kombinacie. Stale ho skor vidim ako falosnu 9tku. Cize ak si ho chceme nechat, mali by sme ho vyzuivat inak.
Raphinha je zatial nie moc vydareny nakup. Za cely sampionat sa mu nedarilo ani v repre, u nas nie je ani golovy, ani nevie ist dobre 1 na 1. Ma rychlost a agilitu, vela odbeha, ale zatial to je malo. Nechal by som mu este priestor na adpataciu.
Fati je zatial strateny pripad. Po 2 rokoch bez futbalu to nevie zobrat na seba a psychicky odisiel, ktovie, ci sa este postavi na nohy. Ak aj bol zdravy, vzdy bol skor zakoncovatel ako konstruktivne kridlo do vystavby utokov.
Suma sumarum, stale mame jedno – povedzme priemerne – prave kridlo a nim je Dembele, moze rotovat s Raphinhom. Co nam minimalne chyba, tak je lave kridlo. Ferrana mozeme vyuzivat ako falosnu 9tku a moze alternovat Lewandovskemu... pre Fatiho nevidim miesto a poslal by som ho na hostovanie rozohrat sa a dostat sa do zapasovej praxe. Ak nepresvedci, tak predat. Ferrana v pripade dobrej ponuky pripadne predat tiez.
Kolko minut odohral v tych zapasoch???,kolko dal golov?
A kolko Debo dal golov za tolko minut ???Pozrite si tí co ho chcete predavat ,lebo mame Dembeleho ,5 rokov sa chystajuceho sa na najkridlo....
sveta?ci Europy?
Dembele podáva z krídiel najlepšie výkony. Potrebujeme, aby sa od nového roka zlepšili aj zvyšný traja. Až v lete sa uvidí aké zmeny bude treba urobiť s krídlami.
To co pises o Fatim je pravda ale pre ucely tejto diskusie balast.
Dembele ma rychlost, ale zle rozhodnutia. Nedava goly a nevie to zobrat na seba ako napr. Mbappe.
Torres sa vie dostat do sanci, ale on prakticky ani nie je cistokrvne kridlo, ze by brusil lajnu, hrava na opacnej strane, ma to cez nohu a spaluje sance ako na beziacom pase. Nie je najlepsi 1 na 1, ale je slusny do kombinacie. Stale ho skor vidim ako falosnu 9tku. Cize ak si ho chceme nechat, mali by sme ho vyzuivat inak.
Raphinha je zatial nie moc vydareny nakup. Za cely sampionat sa mu nedarilo ani v repre, u nas nie je ani golovy, ani nevie ist dobre 1 na 1. Ma rychlost a agilitu, vela odbeha, ale zatial to je malo. Nechal by som mu este priestor na adpataciu.
Fati je zatial strateny pripad. Po 2 rokoch bez futbalu to nevie zobrat na seba a psychicky odisiel, ktovie, ci sa este postavi na nohy. Ak aj bol zdravy, vzdy bol skor zakoncovatel ako konstruktivne kridlo do vystavby utokov.
Suma sumarum, stale mame jedno – povedzme priemerne – prave kridlo a nim je Dembele, moze rotovat s Raphinhom. Co nam minimalne chyba, tak je lave kridlo. Ferrana mozeme vyuzivat ako falosnu 9tku a moze alternovat Lewandovskemu... pre Fatiho nevidim miesto a poslal by som ho na hostovanie rozohrat sa a dostat sa do zapasovej praxe. Ak nepresvedci, tak predat. Ferrana v pripade dobrej ponuky pripadne predat tiez.
A kolko Debo dal golov za tolko minut ???Pozrite si tí co ho chcete predavat ,lebo mame Dembeleho ,5 rokov sa chystajuceho sa na najkridlo....
sveta?ci Europy?