luky, tebe ten dembo vyskoci raz z pod postele:) koho dame na RW?? a nie, rafinha nieje lepsi. a o torresovi snad neuvazujes ani ty. konecne mame aspon jedno kridlo vyriesene a hura sa ho zbavit..
To máš pravdu ale čo tak útok Ansu-Lewa-Raphina? Síce viem že Ansu není vo forme ale predviedol aj niekoľko dobrých zápasov. Ja by som mu ešte dal šancu.
mne sa paci moznost mat rafinhu aj demba na RW. skratka ich striedat. obaja si zahraju dost. ansu kludne na lavo, ak by sa podaril leao, tak by sa s fatim mohli tocit takisto. viem, je to sen, ale ak chceme hrat o vsetky tituly, musime sa na to takto pozerat.
Ale na to aby sme vyhrávali titulu musíme mať na každej pozícii top hráča a nie ako napr. Bellerin
Ako dalo by sa to tak ako si myslíš ale potom by sme sa museli dočkať 53 finančnej páky :D že Leao sa bude striedať s Fatim, Lewa s Moukokom a Raphinha s Dembom je fakt iba sen
https://www.forcabarca.sk/... Malo to byť takto: Čítal si toto? Ziyecha by bol ideálny. Keď už chcel Xavi profesionalitu mali sme zobrať namiesto Torresa Ziyecha a bol by pokoj. Aj za nejakých 15-20m nie 50m!
No povedzme si úprimne že čo vie tento hráč robiť, je len to že robí vietor na lajne, inak nič, takže môžme ho predať za 50, za 20 kúpime ďalšie priemerné krídlo, napr. z francúzkej ligy čo vie rýchlo bežať a máme zarobené
Napríklad Messi dotiahol v 2014 Argentínu až do finále kde nanešťastie prehrali, ale aj tak cenu naj hráč turnaja vyhral Messi lebo Nemecko s nemalo takého ťahúňa ako je Messi v Argentíne. Preto tú cenu nevyhral žiaden Nemec.
Messi tú cenu dostane lebo je to Messi. Ak prehrajú, cena útechy, ak vyhrajú, tak lebo Messi vyhral. Aj keby to Griezman prevalcoval, cenu nedostame, lebo to je Griezman. Tak isto ako nedostal cenu v 2014 Di Maria, ktorý to tam odrel, robil špinavú robotu. On bol ten, na kom vtedy stál výber Argentíny a neboli by tam, kde boli.
Hlavně mi přijde, že když už by to dali někomu z Francie, tak to půjde za Mbappem.. Jinak Greiz je parádní no Leo mi přijde ještě paradnejsi a když to vyhraje nemyslím, že to bude kvůli jménu, to je blbost. V roce 2014 se dalo polemizovat a za mě byl též nejlepší Di María za Argentinu no letos je to jina písnička..
Ono an griez aj messi si to realne an zasluzia. Bez messiho by argentina skoncila v skupine. Griezman je vsak taktiez motor celého francuzskeho timu, stoji za akciami, dokonca aj vypomaha v obrane.
Je mi jedno kto z nich dvoch to dostane. Nastvem sa ak to dostane ja neviem mbappe napriklad.
Po tom jak se hodnotil nejlepší hráč na celém turnaji, by hádám vlastně uz ani ten gól dávat nemusel stačí aby Francie vyhrála a oni se nerozhodli pro Messiho.
Predat ho uz v zime za 50 mega by bolo ako sen. A ozaj sa mu tak mimoriadne dari??? Staci si odratat zapas s osasunou, kde mal 2+2 a zrazu je jeho statistika uboha a hlboko priemerna. Nie, zbavit sa ho, co najskor. Aj na MS je skor do poctu. Nie je to top futbalista a nikdy nebude.
A ved podla miestneho diskutera, je to obycajny african, tak aj tak si tu nezasluzi byt. Nech ide domov, ze Road?
Ako dalo by sa to tak ako si myslíš ale potom by sme sa museli dočkať 53 finančnej páky :D že Leao sa bude striedať s Fatim, Lewa s Moukokom a Raphinha s Dembom je fakt iba sen
Najslabsi clen zakl.zostavy Francuzska.
Ak sa niekomu dari- tak to je Kounde.
Je mi jedno kto z nich dvoch to dostane. Nastvem sa ak to dostane ja neviem mbappe napriklad.
A ved podla miestneho diskutera, je to obycajny african, tak aj tak si tu nezasluzi byt. Nech ide domov, ze Road?