Extrémne veľmi preklepov v posledných článkoch. Teraz Mbbape namiesto Mbappe a minule o Kessiem že Inter ho bude chcieť za všetko a potom tam napíše Lukas že buď na hosťovanie alebo zadarmo na trvalý prestup. S touto stránkou to ide dole vodou :(
No dobre Jakub ale veď ja im nekážem aby tu dávali príspevky a tak. A ja mám také isté právo čítať túto stránku ako ty. A keby odo mňa chceli prachy tak by si ich pýtali ne?
Nechápem význam zbytočnej kritiky , veď len napísal/opravil ľudí, ktorí by po určitej stránke ani opravovaní byť nemali, teda ak by sa nejednalo o amatérske médiá/ školské publikácie atď. A argument : "Ak sa ti to nepáči, tak čau " je už úplne mimo, človek čo ani nemusí nič písať, príde sem minie kus svojho času , ktorý môže dať do hocičoho iného, no rozhodne sa pomôcť a opraviť niekomu článok a niekto mu napíše, nech ide preč? Ako toto už nepoberam ani ja. Očividne zvyk z roboty, kedy niečo povieš šefikovi a on ťa pošle do **** a ty ako slušný psík ideš, a tak si to isté vybíjaš na internete u normálnych ľudí. Kľudne pokračuj ďalej s opravami , nech ho aj klepne , to ty sa snažíš im pomôcť a dávaš im konštruktívnu kritiku založenú s faktami, to len on nepochopiteľne zabŕda namiesto toho aby tiež priložil ruku k dielu. Nech si trebárs číta aj článok s takými chybami, ako keby to písali prváci. Papa a súhlasím , ak je článok prekopirovaný, daný do prekladaču a aj to má chyby, tak potom je vážne zlá redakcia.
@ZivotJekruty Vždyť ta podstata mého komentáře byla někde uplně jinde. : ) Nenapsal jsem mu nevybíravou odpověď kvůli tomu, že upozornil na chybu, nýbrž za způsob, kterým to udělal.
Vždyť i neutrální "v prvním odstavci je chyba" je přece o tolik srdečnější, než psát, že s touto stránkou to "ide dole vodou" a je zde "extrémne velmi preklepov" a ještě přidávat výčet chyb za poslední dobu a jmenovat, kdo z redaktorů to kde napsal špatně, kde je prosím ta konstruktivní část na té kritice?..
Psát něco takového, jako píše on nebo ty, je zde, kde redaktorům za bezpočet hodin jejich úsilí nikdo nic neplatí, naprosto nemístné.
A zrovna tak zde opravdu nejde o jeho laskavost, že upozornil na chybu. Ano, je to fajn, že si všiml chyby. Ale laskavost je zde v podání redaktorů, kteří ve svém volném čase překládají a píší články! Tady nejsme na novinkách, tento web není komerční výdělečný server, který zaměstnává novináře. Toto je amatérský web (byť s vysokou úrovní), kde redaktoři píšou z laskavosti a zájmu o klub.
Jasne, kazdy ma pravo vyjadrit nazor na kvalitu clankov a podobne. Avsak, je treba sa zamysliet, aka je kvalita komentarov pod clankami a ako prispievame k tej kvalite my? Samozrejme kazdy sam za seba v prvom rade. Tiez si myslim, ze pokial je niekto dlhodobo nespokojny s kvalitou, mozno by nebolo odveci napisat redakcii a trebars sa aj pridat k existujucim redaktorom, pripadne si skusit vytvorit vlastnu stranku, to moze mat o mnoho vacsi efekt. Ale ako som vravel, slusne podany nazor na kvalitu nieje odveci tiez.
Mozno tlacidlo pre 'nahlasenie chyby' v clanku by pomohlo.
Co za to redaktorům dáváš, že si to můžeš číst?
Vždyť i neutrální "v prvním odstavci je chyba" je přece o tolik srdečnější, než psát, že s touto stránkou to "ide dole vodou" a je zde "extrémne velmi preklepov" a ještě přidávat výčet chyb za poslední dobu a jmenovat, kdo z redaktorů to kde napsal špatně, kde je prosím ta konstruktivní část na té kritice?..
Psát něco takového, jako píše on nebo ty, je zde, kde redaktorům za bezpočet hodin jejich úsilí nikdo nic neplatí, naprosto nemístné.
A zrovna tak zde opravdu nejde o jeho laskavost, že upozornil na chybu. Ano, je to fajn, že si všiml chyby. Ale laskavost je zde v podání redaktorů, kteří ve svém volném čase překládají a píší články! Tady nejsme na novinkách, tento web není komerční výdělečný server, který zaměstnává novináře. Toto je amatérský web (byť s vysokou úrovní), kde redaktoři píšou z laskavosti a zájmu o klub.
Mozno tlacidlo pre 'nahlasenie chyby' v clanku by pomohlo.