Vy ktorí ste neverili pri prehre so Saudskou. Dobre viete čo som vtedy vravel. Kľačal som a modlil som sa každy zapas Argentíny až do finale až do poslednej penalty ako som vtedy vravel. Verte či nie, ale toto som si prial tak strašne moc, tak strašne, že som si to vykľačal aj vymodlil. JE TO TAMMM MESSI JE GOAT!
!Vzdy aj bol! A aj teraz nieco poviem. Ani na sekundu som nepochyboval. Odkedy skoncila skupinova faza son bol kludny. Ked NL vyrovnalo, ked dnes FR vyrovnalo. VEDEL SOM. A TERAZ SOM NAOZAJ STASTNY!!!!!!
Nepotrebujem žiadne uznanie v žiadnom prípade. Píšem to pre tích, ktorý po prvom zápase lámali palicu nad Argentínou, neverili jej a kritizovali ju miestami až za hranicou namiesto toho, aby im verili a fandili naďalej. Jeden zápas turnaj nerobí to si asi môžu tí všetci zapamätať. Problémom toho všetkého je, že CZ/SK komunita nevie kritizovať bez toho aby neurážala, preto radím do budúcna viac fandiť. Toť vše.
Oni potrebovali prehrať asi aby sa zobudili, pomohlo to aj Španielom pred 12 rokmi a aj Argentíne teraz! A kritika bola na mieste! Len načo sa hrať na hrdinu po všetkom… nechápem!
Za 1. nehrajem sa na nič
Za 2. ak by som sa hral, tak nie na koniec po všetkom, ale na začiatku keďže som už po Saudskej vravel, že budem kľačať každý zápas Argentíny a 18.12. to vyhrajú
Za 3. kritika bola na mieste, ale nie taká, ktorá urážala a bola za hranicou
Aj keby som nebol fan Barcelony, aj tak by som tomuto géniovi fandil. Okrem toho, že je to skvelý hráč, vyzerá byť aj ako skvelý človek. Všetko dobré Leo pre teba aj tvoju rodinu! GOAT
Bez Alvareza a Mac Alistera by Argentína nepostúpila. Obaja odmakali väčšinu zápasov a bez nich by sa končilo v skupine. Na to netreba zabúdať. Messi hral dobre, ale nebol najlepší hráč turnaja. Tím bol Griezman. Argentíne tak isto niekoľkokrát pomohli rozhodcovia.
Na kazajku. Ale takéto slová sú len výsledkom frustrácie. Pred pravdou neunikne nikto. Ani ty, Jano, ani ten tvoj milovaný metrosexuál, ktorý si roky mylne myslel, že sa Leovi vyrovná. Teraz si ich história bude pamätať tak, ako si to zaslúžia ?
janko môj milovaný, Francúzsko by sa bez Mbappeho a Griezmanna tiež daleko nedostalo, tak tu prestaň písať tieto tvoje hlúposti a daj si lieky, ďakujem.
RoAd, to že máš fóbiu z metrosexuálov, to nie je môj problém. Ale bolo by fajn to riešiť. Nikde som nezhodil Messiho prínos. Na ihrisku je 11 hráčov, je to tímový šport. Titul nevyhral len 1 človek. Bola to tímová práca. Tak ako v 2014 najlepším hráčom bol Di Maria, tak tieto majstrovstvá to bol Griezman. Chápem, že pre zaslepených milovníkov Messiho to je problém. Samozrejme, že s človekom, ktorý tvrdí, že jednoznačná ruka, kde nebolo o čom je ublíženie Messimu a sa ťažko argumentuje.
Nenapadol mi. Ale ako som napísal, je to tímový šport a bez tímu by nebol majster sveta. Bol najlepší z Argentíny, ale bez ostatných okolo by sa nevyhralo.
To že si dovolím povedať, že Griezman bol lepším hráčom ako Messi je pre veľa ľudí neprijateľné, lebo to je Messi. Čo iné môže byť, ak nie MVP turnaja...
Jedine čo na to povedať že Griez bol výborný, ale bez Girouda by sa do finále nedostali… neviem ale akú akciu od G si budem pamätať tak ako Mesiho sóla, kombinácie a góly. Vyčnieval nad všetkých spoluhráčov a nielen tých ?
Toto boli skvelé MS, pre mňa úplne najlepšie zo všetkých, čo som videl. Messimu som to neskutočne želal.
A Katar si spravil poriadnu reklamu, fakt im to vyšlo.
Takže tebe sa páčili? Skorumpovane Majstrovstvá, v zimnom termíne, kde na zápasy ligy chodí 1000ludi, zaplatení fanúšikovia, 7000mrtvych ale všetko v pohodicke
Videl som ich teda dosť, prvé boli tie v 1986 :) ale jasné, že to je subjektívne.
Tieto mali napínavé skupinové zápasy, podobne to bolo aj vo vyradovačke a aj vo finale. Zimný termín mi asi tiež vyhovuje viac než letný. Situácia v Katare je druhá vec, ja mám na mysli samotný futbal.
Za 2. ak by som sa hral, tak nie na koniec po všetkom, ale na začiatku keďže som už po Saudskej vravel, že budem kľačať každý zápas Argentíny a 18.12. to vyhrajú
Za 3. kritika bola na mieste, ale nie taká, ktorá urážala a bola za hranicou
Sláva víťazom, česť porazeným.
To že si dovolím povedať, že Griezman bol lepším hráčom ako Messi je pre veľa ľudí neprijateľné, lebo to je Messi. Čo iné môže byť, ak nie MVP turnaja...
A to mu už nikto nezoberie. Začína oslava ?????????
A Katar si spravil poriadnu reklamu, fakt im to vyšlo.
Tieto mali napínavé skupinové zápasy, podobne to bolo aj vo vyradovačke a aj vo finale. Zimný termín mi asi tiež vyhovuje viac než letný. Situácia v Katare je druhá vec, ja mám na mysli samotný futbal.
Vyhral vsetko s Barcou.
Aj Argentinou.
Je to najlepsi hrac vsetkych cias.