Presne tak chlapi, ma biele srdce od malicka, preto az doteraz mlcal, aby nam to oredostrel ako prekvapenie, to je poriadny tajnostkar, ked doteraz nikomu nepovedal o svojom bielom srdiecku
Niektorí ľudia sú tu ako môj otec. Keď mu poviem vyhral ten a ten. Odpovie mi ale koľko za to dostal peňazí.
To,že je Real jeden z najväčších klubov na svete. Ze každoročne vyhráva tituly, to ze Španielsko je dobra liga a dobre podnebie podobne Brazílii s podobným jazykom a navyše tam hrajú jeho krajnia a kamaráti...
Ale nie on chce peniaze.
To môže povedať len niekto čo zarába veľké ho.... a závidí každému kto zarába viac ako On.
Zabudol si povesat, ze najprv so vsetkymi rokoval, aby vsetkych podojil a potim ukazal svoje sny, to ze je milovnik a baletu a jeho najoblubenejsia farba je biela. Pochop, ze toto je len a len o peniazoch resp. podojit co najviac, nikomu nevycitam ale potom nech drzia radsej jazyk za zubami a netraposia svojimi snami
To,že je Real jeden z najväčších klubov na svete. Ze každoročne vyhráva tituly, to ze Španielsko je dobra liga a dobre podnebie podobne Brazílii s podobným jazykom a navyše tam hrajú jeho krajnia a kamaráti...
Ale nie on chce peniaze.
To môže povedať len niekto čo zarába veľké ho.... a závidí každému kto zarába viac ako On.