Mel si to odsedet uz ted a byl by pokoj ... at se to nekomu libi nebo ne, ruplo mu v bedne, coz bylo videt, tak proc se kolem toho dela takovy halo ...
Ďakujem, pán psychológ, koľko beriete za hodinu? ;) hrozne ma baví, že keď napíšem niečo vážne, tak ma kritizujete že beriem všetko vážne. Potom napíšem niečo srandy, podpichnem niekoho, a zas zle :D ja viem, že ty a tvoji podobní, si musia robiť srandu len z Barcelony, ponižovať náš klub, a akonáhle sa na tejto stránke objaví podpichnutie iného klubu ako Barcelony, tak je ten človek hnaný vidlami. Ďakujem za potvrdenie toho, že sa sem neoplatí už nič písať, lebo sú tu len samí dementi ;)
Futbal nič si z neho nerob. Keď sa niečo upiskne súperovi tak reve, keď lewovi rupne v bedni tak to je v pohode. Ako čerešničku si stačí spomenúť na to ako obhajoval Bartomeua s tým, že je prezident Barcelony a treba stáť za ním lebo prezident reprezentuje klub :D :D
A takýto človek nazve všetkých dementami. Slovami klasika - všetci sú blázni, len ja som lietadlo
To sú mantaci...keď už mu dali trest, do koša hodili odvolanie Barcelony, mal si to normálne odsedieť a nie mu to odložiť deň pred zápasom ? teraz ho nechajú sedieť na el classico, madridský súd ?
Tu sa nedá nesúhlasiť s predstaviteľmi Espanyolu. Minimálne ten "normálny" jednozápasový dištanc si mal určite odsedieť tak ako to je podľa pravidiel nasledujúci zápas po vylúčení, čiže teraz. Celý ten súdny proces by sa mal vzťahovať len na ten dodatočný trest na ďalšie dva zápasy. Je to totálna hlúposť, že môže nastúpiť zajtra a môže z toho vzniknúť len precedens, kde sa budú všetci krížom krážom odvolávať voči stopkám po kartách, lebo sa im to v ďalšom zápase nehodí. Strašná blbosť podľa mňa a dúfam že to do zajtra zrušia a ostane tá pôvodná stopka na jeden zápas.
Souhlas je to úplný nesmysl. Prostě padl trest za kartu která dokonce byla jeho totální blbost. Tam ani nebyla žádná polehcujici okolnost.
Někteří přišli dokonce o finále Ligy Mistrů kvůli žlutým kartám - z našich vod například Pavel Nedvěd v době své největší slávy.
Proste to jsou pravidla.
A ne že si bude někdo určovat kdy si ten trest odsedi - ideálně počká až se bude cítit ne úplně fit a pak řekne že si odpyka trest ale vlastně bude marodit...
Je to ofiko, Ronaldo do Alnassr. Nasral ma neskutočne, takto posledné roky kariéry presrať v púšti. Usa by bolo ideálne miesto, bol by hviezda, fyzicky nenáročná liga, plat by mi dali vysoký… Another L.
Jediný rekord na ktorý ešte môže taký beztalentový horkostrelec útočiť sú tých 1283 Peleho gólov. Možno si myslí, že to ešte dokáže v Saudskej púšti dohnať.
Úcta k súperovi by mikimi.
Ale aj tak dodám - aj keby je beztalentovany, tak klobúk dole, že bez talentu dosiahol drinou to čo dosiahol. Keby tak takto dreli aj iní hráči, napr ti z Barcelony ako buskec - čo sú profesionáli, ale postavu majú takú jak ja čo chodím po robote na hodinku do fitka a z roboty si cez obed skočím do McDonald's.
A teraz vážne - neber ten futbal až tak vážne, vyvoláva v tebe zlosť a nenávisť. Rešpekt k inej strane, úcta 0 bodov. Smutné.
Akú úctu mi tu vyčítaš? Len som poznamenal fakty. Žiadne urážky nič také som nepísal, tak sa ukľudni. Uvažujem, či náhodou nie si ten jeden z Hraškových účtov, že sa ťa to takto dotklo o Ronaldovi.
Ronaldo ma u mňa dávno rešpekt hoc ho moc nemusím za správanie, ego, ... , ale rešpekt ako k hráčovi bez ohľadu na správanie a charakter postavy za dosiahnuté úspechy má u mňa dávno. Beztalentovaný horkostrelec nemala byť urážka, ale factos. Dobre sa vie, že Ronaldo je ten bez talentu ale s tvrdou robotou. Mimochodom nie každý hráč ma taký štýl hry, že k tomu potrebuje mať tak prepracované telo. Žiadnu zlosť a nenávisť k CR7 nepretrvávam.
Smutné, že nevieš rozlíšiť hate od nejakej bežnej kritiky a poznamenania faktov.
Mikimi len s tvrdou robotou by nedosiahol to čo dosiahol mal aj talent ... a momentalne toto je pre neho asi naj riešenie v europe by už asi vela vody nenamutil a teraz pre tu krajnu v pušti bude poloboh že tam je a naplni si už aj tak plny vačok €
CR7 nema tu "talentovu genialitu", no pred branou ma vynimocny instinkt a je to asi najpracovitejsi a najsnazivejsi futbalista. Drinou sa dostal na uplne svetovu uroven (ako zakoncovatel). Dokazal skutocne vela, a to nikto nepoprie. A Pele nikdy nedal 1283 golov. Pokial neratame goly, ktore dal ako maly chlapec na sidlisku a nejake amaterske zapasy. ? To by Leo mohol mat 100vky dalsich golov z charitativnych zapasov, atd. ?
Mozno len dnes by mal sediet,aby hajzlíci z Espanyolu nemali keci a dať im štvorku aj bez neho.
Nech sa snazi Fati,Depay,Torres a samozrejme Dembo...
A tym by sme im vytreli zrak.
Nie buldozer nemal by sedieť na lávke dva mesiace. Mal by sedieť na tribúne jeden zápas a to ten dnešný, tak ako to bolo doteraz normálne pre všetkých, ktorí dostali v predošlom zápase červenú kartu.
Lapi: Lenze sud zrejme rozhodne ze bude mat stopku na 3 zapasy niekedy vo februari ci marci a nebude prihliadat ci dnes hral ci nie. By sme sa sami obabrali.
Ja rozumiem kam smeruješ, ale toto je totálna sprostosť. Veď ani Barcelona sa neodvolala proti vylúčeniu či samotnej červenej karte, ale proti dodatočnému dvojzápasovému trestu, ktorý dostal za to gesto. Tak by sa to malo aj posudzovať. Mal by si normálne odsedieť jeden zápas za kartu a potom by nikto nepovedal pol slova ak by zatiaľ nastupoval normálne kým by súd nerozhodol o zvyšnom treste. Toto je kolosálna hlúposť, ktorá by sa mohla v budúcnosti veľmi ľahko zneužívať...
A takýto človek nazve všetkých dementami. Slovami klasika - všetci sú blázni, len ja som lietadlo
Někteří přišli dokonce o finále Ligy Mistrů kvůli žlutým kartám - z našich vod například Pavel Nedvěd v době své největší slávy.
Proste to jsou pravidla.
A ne že si bude někdo určovat kdy si ten trest odsedi - ideálně počká až se bude cítit ne úplně fit a pak řekne že si odpyka trest ale vlastně bude marodit...
Ale aj tak dodám - aj keby je beztalentovany, tak klobúk dole, že bez talentu dosiahol drinou to čo dosiahol. Keby tak takto dreli aj iní hráči, napr ti z Barcelony ako buskec - čo sú profesionáli, ale postavu majú takú jak ja čo chodím po robote na hodinku do fitka a z roboty si cez obed skočím do McDonald's.
A teraz vážne - neber ten futbal až tak vážne, vyvoláva v tebe zlosť a nenávisť. Rešpekt k inej strane, úcta 0 bodov. Smutné.
Ronaldo ma u mňa dávno rešpekt hoc ho moc nemusím za správanie, ego, ... , ale rešpekt ako k hráčovi bez ohľadu na správanie a charakter postavy za dosiahnuté úspechy má u mňa dávno. Beztalentovaný horkostrelec nemala byť urážka, ale factos. Dobre sa vie, že Ronaldo je ten bez talentu ale s tvrdou robotou. Mimochodom nie každý hráč ma taký štýl hry, že k tomu potrebuje mať tak prepracované telo. Žiadnu zlosť a nenávisť k CR7 nepretrvávam.
Smutné, že nevieš rozlíšiť hate od nejakej bežnej kritiky a poznamenania faktov.
Nech sa snazi Fati,Depay,Torres a samozrejme Dembo...
A tym by sme im vytreli zrak.