Možno by mal už viac riskovať a nebáť sa toho zranenia. Ak je to v hlave, tak možno riešiť psychológa, ktorý napr. Viniciusovi pomohol. Neviem, či som tu posledný ktorý mu verí, že znova bude top hráčom pre nás. Aj Messi mal na začiatku problémy so zraneniami a potom už nie. Viem, že je to teraz absurdné, ale rád by som chcel vidieť Fatiho na rovnakej úrovni ako Mbappeho a Haalanda. Pred zranením na to potenciál mal, to asi nemožno popierať.
Jemu by pomohlo hosťovanie, kľudne aj nejaký klub v druhej lige, kde by mal šancu byť lepší ako ostaný, aby nabral sebavedomie. Alebo nakoniec bude niečo pravdy na tom, že ho tie zranenia limitujú a stratil po fyzickej stránke.
Už dávnejšie som písal, že Fati je umele vytvorená superhviezda, ktorá svojimi výkonmi patrí ešte do rezervy, ak nie nižšie. Je zbytočné, aby ho Xavi zaraďoval do základu keď nemá potrebnú výkonnosť a tiež je na ňom vidieť, že má strach ísť do súbojov. Ideálne by bolo hosťovanie niekde v nižšej súťaži aby sa rozohral a ak ani potom nič neukáže, ak bude o neho záujem predať ho. Napriek tomu, že je odchovancom a zo začiatku sa ukazoval v dobrom svetle. Teraz je však absolútne neviditeľný a bezzubý.
Barcelona ma tolko problemov, ze nevie kde zacat, fati je len jeden problem, potrebuje hrat niekde v pripravke a znovu ziskat odvahu, dembele, rafina. Tores, atd atd atd
.