Je to o trenérovi a jeho štábe, že nedokážu prispôsobiť taktiku hry na základe hráčského potenciálu z takého širokého kádra, ktorí majú k dispozícii. Nie sú schopní okrem nakupovania hotových hráčov, využiť daností jednotlivých hračov použitím aj na iných nových postoch.
Nemáme ani kvalitné regulérne ľavé krídlo. Lewa je hrot, Dembovi, Raphinovi aj Torresovi sedí viac pravá strana (ani jeden z nich nevie spoľahlivo zakončovať) a Fati je dlhodobo z formy, pričom on je skôr deviatka ako ľavé krídlo...
Môj názor.
Mimochodom, Araujo je už zdravotne OK?
Presne, naše krídla sú mimo. Pritom hráči to nie sú zlí, podla mna potrebujú psychicky boost a konečne ustálit výkony a dozrieť. Napr. u Dembeleho mas pocit, ze raz zahrá ako kráľ a raz vyzera, ze nevie co robí. Vedia sa hecnut na zápas, dva, ale potom hneď príde pokles, takto sa neda byt dlhodobejsie úspešný.
Celkovo mam pocit, zeby sa tímu hodil lepší mentálny coaching. A toto ide podľa mňa na Xaviho hlavu.
Môj názor.
Mimochodom, Araujo je už zdravotne OK?
Celkovo mam pocit, zeby sa tímu hodil lepší mentálny coaching. A toto ide podľa mňa na Xaviho hlavu.