Najhoršie na tom celom je fakt, že nejde o problémy, ktoré máme iba teraz.
Veď všetko vymenované v článku platí už roky a nemení sa to, nech sú tam aj iní hráči či tréner.
Problém je evidentne hlboko.
Dvojzápas s MU bude vééééľmi ťažký, pretože MU (ako som pozeral jeho posledné zápasy v PL) je vo veľmi dobrej forme. Ak si ju udrží, tak potom.......!!!!!!
Za mna este aj absencia taktiky, ktoru kazdy elitny trener zmeni viackrat pocas zapasu ked musi. Drzanie lopty a tiki-taka nie je taktika, len plytvanie casom, hlavne pri nasej (ne) efektivite.
Ja a pesimista? Ja som vzdy len a len realista, a za Xaviho takticke nedostatky nezodpovedam. Tvoja reakcia ako keby sme boli svedkami smrtelnej nehody, a ked poviem, ze sofer je mrtvy, lebo nedycha, tak mi povies aby som nebol pesimista ? Fakty su fakty.
To nie je problem fanusikov ? ale Barcelony uz dlhu dobu....ine svetove velkokluby hraju dobre aj po repre pauze a vyhravaju...neviem ci je problem v hracoch alebo vo vedeni a menezovani muzstva trenerom.....
Nehovorím o tom, že sme hrali/hrávame slabo po prestávkach (čo je pravda). Ale o tom, že tu zrazu všetci hovoria, že nemáme šancu vyhrať ligu, proti MU vypadneme a podobné závery.
CaptainAwesome, tu nikto nepíše o tom, že nemáme šancu na titul, ale ak budeme hrať naďalej takto ako sme hrali proti Espanyolu a nedajbože dostaneme na niektoré zápasy Lahoza, tak sa Tvoje myšlienky môžu splniť.
FCBarcelona, nikto nepíše o tom, že nevyhráme titul? Citujem RoAda v predošlom článku:
"Zle nacasovany clanok, teraz ked sme uz druhi a na prve miesto sa uz pravdepodobne nedostaneme. A nie, nie som negativny, ani pesimista. Nejde o to, ze sme si kratkodobo nedokazali udrzat prvenstvo. Za terajsich okolnosti na to proste nemame."
A takýchto hlúpych komentárov nájdeš na tejto stránke veľa, tu máš len dosť lajkovaný 1 príklad.
Nad RoADa-om sa nevzrušuj. On po každom nepodarenom zápase píše že nemáme šancu na žiadny titul ani na žiadny výrazný úspech. Každý má svoj názor, ja mu ho neberiem a ani ho za to nechcem kritizovať, ale ako sa hovorí: Koľko hláv toľko názorov !
Žiadna snaha o zmenu v hernom poňatí, systém je pevne daný a musí sa hrať bez ohľadu na to, či hráči na to majú, alebo nie, alebo ako sa vyvíja zápas. Potom to tak aj vyzerá. Hráči hrajú mimo svojích pozícii. Ďalší problém, klub požiera svojích hráčov, väčšina čo príde, ide výkonmi dole časom. Platí to už roky. Zlomená psychika celého tímu, dostane sa gól a hráči končia, česť pár výnimkám.
Veď všetko vymenované v článku platí už roky a nemení sa to, nech sú tam aj iní hráči či tréner.
Problém je evidentne hlboko.
"Zle nacasovany clanok, teraz ked sme uz druhi a na prve miesto sa uz pravdepodobne nedostaneme. A nie, nie som negativny, ani pesimista. Nejde o to, ze sme si kratkodobo nedokazali udrzat prvenstvo. Za terajsich okolnosti na to proste nemame."
A takýchto hlúpych komentárov nájdeš na tejto stránke veľa, tu máš len dosť lajkovaný 1 príklad.