Spravne rozhodnutie... Titul viac menej isty pohar mozno tiez a sanca kazdy rok v LM. A dalsi rok este viac trofeji. Plus goly v LM a sanca prekonat Ronalda. Ja mu to len prajem.
V pocte titulov uz je davno pred Ronaldom, specialne po MS a nejake golove rekordy ma Messi na salame (napr. Messi prisiel pocas kariery o 7 potencionalnych hatrickov, tym, ze prepustil penalty spoluhracom).
Dovod cislo 1 je Laporta a jeho prevracanie kabatov specialne po tom co si na Messim vybudoval kampan a na zaver nepovolil ani verejnu rozlucku hraca s klubom a nasledne si neodpustil rozne silacke reci. To si Messi urcite velmi dobre pamata.
nielen to. v Barce bol na neho obrovsky tlak. ked sa nedarilo, tak kritika isla vacsinou na jeho plecia, pritom kazdy vie s akymi hracmi musel hrat. dalej bol kapitanom, tvorcom hry, hlavnym strelcom, hlavnym nahravacom, zahravacom penalt, kazdy rok patril medzi najlepsich hracov planety v mnohych bol najlepsi a aj tak nestacilo. v Parizi ma tych uloh ovela menej, a hracov, ktori su schopni zobrat na seba zodpovednost je ovela viac, kader je vyzretejsi. ako pisal Hokins tituly a dobra sanca v lige majstrov je tam kazdu sezonu.
aj tak si sebecky prajem vidiet ho v nasich farbach
suhlasim aj s Michal_ Laporta si myslel ze moze pustit takeho hraca a nic sa nestane. a stala sa europska liga 2x po sebe.
Messi nikdy nebol najlepsi v zahravani penalt. na MS to chvalabohu nepotvrdil, a tym padom to pravdepodobne prekonal. ale za mna je pre Messiho len dobre, ze v PSG nekope penalty
kolko si uz cital sprav, ze Messi ide do MLS, predlzi s Parizom, alebo rokuje s Barcou? ja dost. a zavery budem robit az ked vyjde oficialna sprava. a by ma zaujimalo, ako ty vies kedy Messi vyjdednaval o zmluve s PSG. asi budes arabsky sejk alebo Messiho otec
tak minimálne Sejk byl v Kataru, viz společné fotky - takze i kdyby se dohodli na MS, slo tomu PSG naproti... nepamatuju si, ze by Lamporta nebo Alemany byli v Brazilii na cope.. jen se čekalo, resp. nečekalo...
Kokso sa vyjadrujete a chovate, akoby Messi mohol za to,že si ho Barca nemohla a nemôže dovoliť.
Po tom čo zažil pri zmluve, sa mu evidentne nechce zase zažívať stres či bude môcť prísť alebo nie do posledného dňa. Teraz má aspoň kľud a pokoj. Kto viac si to zaslúži ak nie on...
Keď nie k nám do city to by som si pozrel co by dokázal pep sním v zostave ?ale tam nepôjde lebo počasie v anglickú nič moc aj celá krajina preňho nič moc ?
Dovod cislo 1 je Laporta a jeho prevracanie kabatov specialne po tom co si na Messim vybudoval kampan a na zaver nepovolil ani verejnu rozlucku hraca s klubom a nasledne si neodpustil rozne silacke reci. To si Messi urcite velmi dobre pamata.
aj tak si sebecky prajem vidiet ho v nasich farbach
suhlasim aj s Michal_ Laporta si myslel ze moze pustit takeho hraca a nic sa nestane. a stala sa europska liga 2x po sebe.
Na Cope Am.to neurobil....
Po tom čo zažil pri zmluve, sa mu evidentne nechce zase zažívať stres či bude môcť prísť alebo nie do posledného dňa. Teraz má aspoň kľud a pokoj. Kto viac si to zaslúži ak nie on...