Veľmi dobre, treba na ňom zarobiť dokiaľ je mladý a ma perspektívu- on už hviezda nikdy nebude a 70m by nám teda pomohlo a aj zbavenie sa jeho nezmyselneho platu
Dobre rozhodnutie. Zatial si nezasluzi nosit na chrbte cislo 10, no chlapec ho bez sebakritiky na seba vzal a ocividne sa na tom pohodlne nesie..Ak aj info nieje pravdiva, vyborna psychologicka strategia, aby sa vybičoval k lepším výkonom.
Ak toto nastane, tak stratím svoju zvyšnú trpezlivosť. Sa čudujme prečo sa Messi nechce vrátiť. To, že predávame po polroku hráčov, ktorý k nám prídu zadarmo, aby sme získali financie je jedna vec, ale toto už je iná liga. Fatimu by mali pomôcť a nie je odhodiť ako kopu smädia keď ho už nepotrebujú. Aj taký psychiater môže pomôcť dosť ak je to v hlave. Tam kúpili Raphinhu (drahší než Lewa aj Kounde) keď stačilo podpísať zadarmo Di Mariu. Raphinha po jednej dobrej sezóne v PL len s 10 timi gólmi či koľko a stál nás 70 mega a to mohol byť ešte drahší. Ach jaj. Roztrieskali všetky peniaze cez leto a už nemajú a musia predávať. Prv predávajte svoje kúpené nepodarky Raphinhu a Ferrana ak už.
Za Griezmanna aj Coutinha zobrali polovičné sumy, keď ich mohli predať za viac. Nevedia predávať, takže nečakajte ani tých 70 mega, lebo reálne s tými tupými hlavami to bude pod 30 mega ?
Ciselka z detskej stranky ktora s realitou nema nic spolocne su fajn argument, ale statistiky a celkova situacia za posledne 2 roky hovoria nieco ine. Ale kludne si ocakavaj 50M, len budes zbytocne sklamany.
Nie sú to reálne ceny, ale je to najpresnejšie čo máme. Stále lepšie ako si cucať sumy s prstu ako tu Fenomeno. Kto ma pravdu, každý z nás môže mať iný názor na hodnotu Fatiho. Fatiho hodnota je taká koľko sú iné kluby ochotné za neho dať a to nevieme pokiaľ neprídu ponuky. Ale o jeho hodnote som sa baviť nechcel. Pointa bola v tom, že pôjde za polovičku z toho za čo by reálne mohol ísť ak by sme mali v klube ľudí, ktorý vedia predávať.
Je reálne možné, že má Fati pretrvávajúce problémy s kolenami, že aj keď je možno zdravotne fit, tak ho to limituje. Klub s ním mal 2 ročnú trpezlivosť, teraz je pol roka zdravý, dostáva možnosti a napriek tomu progres v hre nevidno. Berie navyše cca 14 miliónov a určite tam budú nejaké bonusy. Určite má aj psychologickú pomoc. Ale nie každému sa dá pomôcť. Cenovka 70 miliónov zaňho je prehnaná, kto dá za niekoho, kto mal 3x operované kolená, chýba mu meniskus toľko peňazí? Navyše pri jeho plate?
Suarez úprimne som nebol ani za jedného. Rozhodne som ale nebol zástancom kúpi hráča s jednou dobrou sezónou za toľké prachy. Di Máriu tu chcel hlavne tunno a jeho názor som chápal, ale zase som mal pocit, že to chcelo hráča na dlhšie obdobie. Ja som chcel hlavne Lewu a Koundeho.
Di Maria Mane boli zadarmo. Aspon jedneho sme proste mali ziskat. A ani by to nevylucilo prichod Raphinu, stacilo vtedy nepredlzit Dembelemu a bolo by po probleme.
Mane by ovplyvnil príchod Lewu. Skôr ak už sme mali podpísaného Lewu mohli skúsiť presvedčiť Gnabryho. Na neho by stačila polovička čo sme dali za Raphinhu a pritom je to oveľa lepší hráč.
Keby riesime Maneho skor ako o neho mal Bayern zaujem a celkovo predtym ako Lewa ohlasil odchod tak sme mohli mat oboch. Bayern by si nasiel niekoho ineho.
ja nechapem ten hate na raphinu, sak on nebol nikdy golove kridlo. navyse sa sa´staci kuknut na liverpool, ktory kupoval po jednej uspesnej sezone nuneza za necelych 100 mega...
tak jak ma prejst cez hraca, ked barcelona pri kazdom protiutoku/utoku loptu zastavi a nahra dozadu. on nieje kridlo na obliehanie 16tky. dembele na tom nieje o nic lepsie a pritom nas stal este viac. mat raphina trochu vyssie sebavedomie, tak je pred dembelem. lebo podla mna ma lepsie futbalove IQ jak dembele, ktory ti sice prejde cez hraca, ale potom koniec
Kridlo v Barcelone MUSI vediet obijst hraca. Co ked narazime na tim co nevylezie z vlastnej polovice a bude hrat na remizu. Budeme sa stazovat rozhodcovi ze nase kridla vediet len na protiutoky hrat? Aj ked k sposobu utocenia mam aj ja vyhrady na Xaviho ale nie v zmysle ze mame zacat hrat na protiutoky ale skor aby sa kridla viac venovali nabehom a castejsie sa tlacili ku brane (ako Villa Pedro) namiesto toho ako su teraz prilepene na vzadu a na ciare.
tak hej. ale raphina v leedse vedel 1v1. ja neviem preco to teraz neskusa. jemu by strasne pomohol gol. on keby mal dembeleho sebavedomie, tak by bol o uroven vyssie
Vlastnej hej nebol zadarmo odrbal som sa. Ale aj tak bol lacny proste.
Sudis podla videi na youtube, podla statistik oproti inym kridlam bolo hned vidno ze ma nizku uspesnost driblingu a nepresne prihravky a to sa u nas zatial len potvrdzuje.
70 M? ???? Preco nie 100? ??? Neviem, ci ho naozaj chcu predat, ale pokial ano, nech skusia za 15M. Ani to sa mozno nepodari. Zatial nech sedi na lavicke a bojuje o miesto v zaklade. Mozno sa preberie.
Hráč, ktorý stratil formu ju môže znova získať. On ukázal, že talent má, tak by som mu dal ešte minimálne jednu celú sezónu. Ak bude dobre hrať mužstvo, zvezie sa aj Fati.
Treba vediet aj pracovat s tymi hracmi. Fati je po dlhych zraneniach, psychicky na dne, dufam, ze fyzicky je uz ok, ale tie chybajuce roky ho zastavili. Kazdopadne ukazal nam neraz, ze v sebe ten cuch na goly a skvele zakoncenie ma. Treba mu pomoct vratit sa spat. Samozrejme novinari budu sirit sracky a Forcabarca kazdu kacicu postovat, ale myslim, ze su vacsi adepti na odchod. Hlavne nech ho uz obchadzaju zranenia a nieco nam este predvedie.
Sudis podla videi na youtube, podla statistik oproti inym kridlam bolo hned vidno ze ma nizku uspesnost driblingu a nepresne prihravky a to sa u nas zatial len potvrdzuje.
Ťažko my predáme hráča bez formy za 70mega.
Ale bohužiaľ, pri jeho aktuálnej forme by to bol normálne dobrý obchod.