Gavi jednoznačne najaktívnejší, bol všade, vpredu, vzadu, vľavo, vpravo... Araujo výborný tiež, plus ten zachránený gól, Dembo zase veľa kľučkoval, ale nastrelil hádam všetých hráčov Atletika, množstvo debilných rozhodnutí a jednoznačne najhorší asi riadne frustrovaný Torres. Potrebuje si to zrovnať v hlave a možno aj zmeniť prostredie, zatiaľ mužstvu nepriniesol nič
Gavi suhlas,FDJ nemal dobry den,ale opat hral na inej pozicii,akoby mal. Busiho dobry zapas?? Asi som videl iny.Bol pomaly a mal jedine stastie,ze mu sudi piskol pokazde,ked sa poskladal na travnik a to ho zachranilo,lebo je neskutocne pomaly a slaby.
Osobne sa mi nepozdaval ani vykon Koundeho.
Súhlasím s tvojim komentom........Busi je brzda v strede poľa, Ferran neviditeľný. Dembo okrem góly ako obvykle, ukončenie jeho akcie bola strata lopty. FDJ nevyšiel zápas, ale pri výstavbe hry mal dobré momenty.
Doplním, Fati včera neviditeľný a Kessie podobne. Ale teší ma zvýšená bojovnosť, ochota jazdiť po zadku počas celého zápasu a hra obrany s brankárom. Možno včera ak by hral Lewa, tak v útoku bolo viac situácii v ktorých by Lewa mohol skórovať.
mal stastie ze mu rozhodca piskol...mna toto bavi, sak ked bol faul, tak jasne ze piskol, a to teda tento rozhodca fakt ze pustal hru...uz to chlapci nejak psychicky vydrzte do konca sezony, potom Busi skonci a Barca bude uz len vyhravat vsetko...alebo sa najde iny obetny baranok
Za mě největší zklamání Torres s Raphinhou. Čekal jsme, že vlítnou do unavený obrany Atletů a udělají tam pořádný průvan. A ono skoro nic. Torres dostal redku. No nedivím se mu, že se bránil. Savič se choval jak deb....Jinak obrana hodně dobrý. Atleti chodili do rychlých brejků a obrana si snimi poradila velmi slušně na to, že toho nemají moc spolu odehráno díky zraněním.
Torres a raphina nezahrali nič ale tam by nič nezahral ani mbappe keďže v čase keď išli hore už Barcelona nemala záloha .....ak na týchto hráčov išli 2 prihrávky smerom dopredu tak to som asi prehnal
Za vykon v tomto zapase z mojho pohladu nie su zodpovedni hraci ale system ktory Xavi zvolil, fungoval mozno prvych 20 min. (Chvalabohu ze sa nam podarilo strelit gol), avsak po tom co Atletico zmenilo svoj system a hlavne to ako preskupovali stred pola sme sa takmer nedostali cez vlastnu polovicku. Nemozeme cakat od utocnikmikov ze budu mat vplyv v zapase v momente ked na nich nesmeruju ziadne lopty. Zaloha v tomto systeme skratka nefungovala, pri busquetsovom hodnoteni mam pocit ze som sledoval iny zapas, ja osobne som mu napocital velmi vela chyb, niektore viedli k priamemu zalozeniu utoku atletica, ale vsak mozno som zaujaty uz proti nemu...
Ano, pretoze na to, aby sme spravne zareagovali, ked Atletico zmenilo svoj system hry, by sme museli mat aj taktiku, nielen dopredu urceny system a ziaden plan B ci reakciu na dianie na ihrisku. A bez taktickeho vnimania zapasu to daleko nedotiahneme. Mozno budeme obcas blizko (celkoveho) uspechu, no potom na to doplatime a zlyhame.
Súhlasím s tým, že sme horeli na taktike. Do 35 min super, potom atléti vysunuli napádanie vyššie a boli sme v háji. Dať na ľavé krídlo Pedriho a pod neho FDJ to absolútne nefunguje, lebo Pedri sa sťahoval viac dole a tak si zbytočne prekážali. Žiaľ nemáme nacvičené rýchle protiútoky a tak aj keď sa dostaneme do šance založiť rýchly protiútok, väčšinou zastaneme a rozohrávame späť, levo vpredu je len hráč s loptou a zdola nikto nenabieha. Keď to porovnávam s PL tak to vyzerá ako spomalený film. Mám vážne obavy, že nás MANU riadne vyškolí.
Takže tam bola taktika? Nie predurčený systém hry? Aká, Tunno? Rád by som vedel. A ak sme horeli kvôli priemerným výkonom hráčov, prečo neboli priemerné počas prvých 30 min.? To, čo píšeš nedáva zmysel.
Slovo taktika sa tu vyuziva v zmysle - tim ktory hra dobre ma lepsi takticky plan a tím co hraje zle nema takticky plan a teda trener nevie reagovat. ?♂️ A k tomu pressingu atletica - malo ktory tim v Europe ma tolko press resistentnych hracov v zostave ako sme mali vcera na ihrisku my.
Teo07, v ziadnom pripade netvrdim ze som nejaky futbalovy odbornik, alebo ze sa futbalu rozumiem lepsie ako niekto ako Xavi, vsetko co som pisal bol moj osobny pohlad na vec. Nie kazdy zapas moze trenerovi vyjst a to je v poriadku, je pekne ze sme dokazali zvitazit aj v takomto zapase. avsak to, ze sme sa za cca. poslednych 20 minut prveho polcasu a prakticky cely druhy polcas nedostali do nebezpecnych situacii o niecom vypoveda a nemyslim si ze v tomto pripade pada chyba len na hracov lebo si myslim ze sme ich videli hrat uz aj ovela horsie.
Ja neviem , Gavi je bojovník , to áno . Ale mne tam proste včera prekážal . Hlavne po tom, ako Atléti po inkasovanom góle začali tlačiť vyššie a úplne odstránili Busa zo zápasu . Frenkie potom nemal s kým , lebo Pedri bol ďaleko a naopak Gavi bol síce blízko , ale ak dostal loptu pod tlakom okamžite ju stratil. Možno včera Frenkie nehral úplne geniálne , ale tých prvých 30 minút bolo len vďaka nemu a Pedrimu. Akonáhle ho vystriedal, stred poľa sme stratili okamžite a ani Gaviho pobehovanie nám nepomohlo. V takých situáciách , kde treba loptu podržať a nie len behať , nemá Gavi čo by ponúkol .
Neviem ale za mňa nasadiť na pivota Busquestsa v takýchto zápasoch je už je riadny risk, je pomaly a nestíha, ďalšie obrovské sklamanie pre mňa je Fati nehrá fakt nič, za mňa zahra viac a lepšie Ferran ako on to je môj názor ak niekto nesúhlasí neberiem mu to, obrana sa mi celkovo páčila a bola dobra, Dembo akoze ja ho nechápem trochu v tom, že on keď hra nerozmýšľa ak by len trochu použil hlavu patril by k svetovej špičke
Nedá mi, ale musím sa zmieniť o výkonoch všetkých rozhodcov vo včerajšom stretnutí! Rozhodca na ihrisku sa nedal ovplyvniť tlakom domácich divákov, tlakom hráčov a trénerom Atlétov. Podľa mňa R najlepší výkon v poslednom čase!
Cakal som, ci niekto napise nieco aj na rozhodcov. Vacsina pisknuti presnych a spravnych. Nenechal sa nachytat na teatralne pady a provokacie. Ano, mozno par faulov ignoroval aj na nasej strane aj na strane suepra.
Najdolezitejsie vzdy je, ze neovplyvnil negativne hru v prospech ziadnej strany.
Velmi dobry vykon, za ktory ho isto na zvaze pochvalia.
Ja som bol velmi prekvapeny, ze aj takto dobre sa da piskat v Spanielsku :)
Lahoz by mal povinne sledovat kazdy den tento zapas ako sa ma piskat a nestupovat za kazdu cenu do hry a pritahovat pozornost na seba :D
Zapas nam ukazal ktori 4 obrancovia tam maju byt.
Stred Gavi Pedri FdJ.
Busi zial nie, ved im 2x zalozil utok...
Utok Raphinha Dembo Lewa, ked nie he Lewa tak skusit Depaya- on potrebuje hrat a chyti sa.
Ja nezdieľam tunajšie nadšenie z Christensena.
Každopádne rozhodca sa mi páčil. Konečne niekto, kto vyslovene nepískal proti Barcelone. Nieže by mu sem tam niečo neušlo - ale tak nejako spravodlivo.
Dal by som mu 9.
No, pár lôpt nezachytil, a zachytiť ich mal. Aj ten zákrok za ktorý fasol kartu bol taký, že faulom zachraňoval svoju chybu. Aj keď oproti iným našim obrancom v iných našich zápasoch sa jeho výkon javil byť včera veľmi dobrý. Lenže to tak trochu je aj o tom ako slabí oni boli, aké chyby vzadu robili a nepodarilo sa im ich vyriešiť ani na úkor faulu.
Proste nejaký nadšený nie som.
Viacmenej spokojný áno, nadšený nie.
Nadšený som bol z Arauja ako zabránil gólu na bránkovej čiare. Komentátor síce tvrdil, že o tej lopte Ronald nevedel ale ja by som povedal, že vedel veľmi dobre čo robí. Tomu zákroku som nadšene tlieskal.
Do času, keď sme dali gól sme boli jednoznačne lepší. Po góle sme začali doslova brániť jednogólový náskok. V zápase boli najlepší (podľa mňa, nemusíte s tým súhlasiť) Gavi, Pedri, Dembelé, Stegen a Araujo. Najslabší resp. neviditeľný Fati a veľmi slabo zahrali tak FDJ ako aj Busquets. Záloha stratila strašne veľa lôpt a FDJ neviem či počas zápasu dal 3-4 presné prihrávky. Kessie v zálohe je veľmi pomalý a ťarbavý, jeho hra ide neustále kvalitou dole. Zápas aspoň ukázal, že pokiaľ nehrá v obrane Araujo tak máme v obrane chaos (Araujo je vzorom bojovnosti) a tiež sa ukázalo, že jedinou možnosťou v prípade Fatiho je hosťovanie. Jeho som si všimol v prvom polčase keď zahodil šancu nastrelením obrancu a potom až keď striedal. Ak tento chalan nezačne na sebe (hlavne po psychickej stránke) pracovať, tak skončí niekde v druhej lige. Príjemne ma prekvapil aj Balde. Hrá naozaj veľmi dobre vzhľadom na jeho vek.
S vacsinou suhlasim najma s araujom, Kessiem a Fatim.
Balde hral dobre alebo potom sa v tom vsetkom stratil a bol vhodny cas na jeho striedanie.
Este by som pridal jemnu kritiku na Pedri a zaroven aj pochvalu. Castokrat stratil loptu na polovici, lebo neprihral volenmu spoluhracovi. Na druhu stranu, od golu bol asi jediny hrac v strede pola, ktory sa snazil nieco aj vymysliet.
Kessie je ozaj úplne mimo. To len ja mám pocit, že urobí vždy niečo iné ako od neho všetci čakajú? Bolo by to prima keby robil furt inšie ako čaká súper, nie že nie. Ale on prekvapí aj spoluhráčov.
A áno, je zúfalo ťarbavý. Taký skôr silový hráč vôbec sa do Barcelony nehodiaci. Nechápem prečo ho tu vlastne máme, akými parametrami presvedčil Xaviho na jeho kúpu.
Načo sme si zaobstarali Torresa mi je jasné. Ale ten je ľavý jak turecká šabľa. Škoda reči.
Fatiho to zranenie, liečba a čas strávený rekonvalescenciou zmenili. Stále si myslím, že niečo v ňom je ale hodne stratil z výbušnosti aj z voľby priestoru kam ísť. Stále akoby mu chýbal krok dva a potom stráca istotu na lopte.
Osobne sa mi nepozdaval ani vykon Koundeho.
Najdolezitejsie vzdy je, ze neovplyvnil negativne hru v prospech ziadnej strany.
Velmi dobry vykon, za ktory ho isto na zvaze pochvalia.
Lahoz by mal povinne sledovat kazdy den tento zapas ako sa ma piskat a nestupovat za kazdu cenu do hry a pritahovat pozornost na seba :D
Stred Gavi Pedri FdJ.
Busi zial nie, ved im 2x zalozil utok...
Utok Raphinha Dembo Lewa, ked nie he Lewa tak skusit Depaya- on potrebuje hrat a chyti sa.
Každopádne rozhodca sa mi páčil. Konečne niekto, kto vyslovene nepískal proti Barcelone. Nieže by mu sem tam niečo neušlo - ale tak nejako spravodlivo.
Dal by som mu 9.
Proste nejaký nadšený nie som.
Viacmenej spokojný áno, nadšený nie.
Nadšený som bol z Arauja ako zabránil gólu na bránkovej čiare. Komentátor síce tvrdil, že o tej lopte Ronald nevedel ale ja by som povedal, že vedel veľmi dobre čo robí. Tomu zákroku som nadšene tlieskal.
Balde hral dobre alebo potom sa v tom vsetkom stratil a bol vhodny cas na jeho striedanie.
Este by som pridal jemnu kritiku na Pedri a zaroven aj pochvalu. Castokrat stratil loptu na polovici, lebo neprihral volenmu spoluhracovi. Na druhu stranu, od golu bol asi jediny hrac v strede pola, ktory sa snazil nieco aj vymysliet.
A áno, je zúfalo ťarbavý. Taký skôr silový hráč vôbec sa do Barcelony nehodiaci. Nechápem prečo ho tu vlastne máme, akými parametrami presvedčil Xaviho na jeho kúpu.
Načo sme si zaobstarali Torresa mi je jasné. Ale ten je ľavý jak turecká šabľa. Škoda reči.
Fatiho to zranenie, liečba a čas strávený rekonvalescenciou zmenili. Stále si myslím, že niečo v ňom je ale hodne stratil z výbušnosti aj z voľby priestoru kam ísť. Stále akoby mu chýbal krok dva a potom stráca istotu na lopte.