Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-01-09 08:43:11
Najlepší hráč Gavi a najhorší fdj
2023-01-09 08:49:07
Gavi suhlas,FDJ nemal dobry den,ale opat hral na inej pozicii,akoby mal. Busiho dobry zapas?? Asi som videl iny.Bol pomaly a mal jedine stastie,ze mu sudi piskol pokazde,ked sa poskladal na travnik a to ho zachranilo,lebo je neskutocne pomaly a slaby.
Osobne sa mi nepozdaval ani vykon Koundeho.
2023-01-09 08:49:33
Za mě největší zklamání Torres s Raphinhou. Čekal jsme, že vlítnou do unavený obrany Atletů a udělají tam pořádný průvan. A ono skoro nic. Torres dostal redku. No nedivím se mu, že se bránil. Savič se choval jak deb....Jinak obrana hodně dobrý. Atleti chodili do rychlých brejků a obrana si snimi poradila velmi slušně na to, že toho nemají moc spolu odehráno díky zraněním.
2023-01-09 09:00:04
Pedri jediny technicky vynimocny ofenzivny hrac v Barcelone. Trochu malo.
2023-01-09 09:16:40
a ter stegen zasa nechytil jedenástku a ani nedal gól!
2023-01-09 09:20:25
Za vykon v tomto zapase z mojho pohladu nie su zodpovedni hraci ale system ktory Xavi zvolil, fungoval mozno prvych 20 min. (Chvalabohu ze sa nam podarilo strelit gol), avsak po tom co Atletico zmenilo svoj system a hlavne to ako preskupovali stred pola sme sa takmer nedostali cez vlastnu polovicku. Nemozeme cakat od utocnikmikov ze budu mat vplyv v zapase v momente ked na nich nesmeruju ziadne lopty. Zaloha v tomto systeme skratka nefungovala, pri busquetsovom hodnoteni mam pocit ze som sledoval iny zapas, ja osobne som mu napocital velmi vela chyb, niektore viedli k priamemu zalozeniu utoku atletica, ale vsak mozno som zaujaty uz proti nemu...
AndreasGerardi Premium
2023-01-09 09:27:30
Ja neviem , Gavi je bojovník , to áno . Ale mne tam proste včera prekážal . Hlavne po tom, ako Atléti po inkasovanom góle začali tlačiť vyššie a úplne odstránili Busa zo zápasu . Frenkie potom nemal s kým , lebo Pedri bol ďaleko a naopak Gavi bol síce blízko , ale ak dostal loptu pod tlakom okamžite ju stratil. Možno včera Frenkie nehral úplne geniálne , ale tých prvých 30 minút bolo len vďaka nemu a Pedrimu. Akonáhle ho vystriedal, stred poľa sme stratili okamžite a ani Gaviho pobehovanie nám nepomohlo. V takých situáciách , kde treba loptu podržať a nie len behať , nemá Gavi čo by ponúkol .
2023-01-09 09:33:06
Neviem ale za mňa nasadiť na pivota Busquestsa v takýchto zápasoch je už je riadny risk, je pomaly a nestíha, ďalšie obrovské sklamanie pre mňa je Fati nehrá fakt nič, za mňa zahra viac a lepšie Ferran ako on to je môj názor ak niekto nesúhlasí neberiem mu to, obrana sa mi celkovo páčila a bola dobra, Dembo akoze ja ho nechápem trochu v tom, že on keď hra nerozmýšľa ak by len trochu použil hlavu patril by k svetovej špičke
2023-01-09 09:33:20
Nedá mi, ale musím sa zmieniť o výkonoch všetkých rozhodcov vo včerajšom stretnutí! Rozhodca na ihrisku sa nedal ovplyvniť tlakom domácich divákov, tlakom hráčov a trénerom Atlétov. Podľa mňa R najlepší výkon v poslednom čase!
2023-01-09 09:46:19
Zapas nam ukazal ktori 4 obrancovia tam maju byt.
Stred Gavi Pedri FdJ.
Busi zial nie, ved im 2x zalozil utok...
Utok Raphinha Dembo Lewa, ked nie he Lewa tak skusit Depaya- on potrebuje hrat a chyti sa.
2023-01-09 10:07:08
Ja nezdieľam tunajšie nadšenie z Christensena.
Každopádne rozhodca sa mi páčil. Konečne niekto, kto vyslovene nepískal proti Barcelone. Nieže by mu sem tam niečo neušlo - ale tak nejako spravodlivo.
Dal by som mu 9.
2023-01-09 12:17:57
sledovali sme 2 rozne barcy, do golu a po gole. v kazdom pripade sme prvy, goly z nejakeho dovodu nedostavame:) podme dalej
2023-01-09 13:11:35
Do času, keď sme dali gól sme boli jednoznačne lepší. Po góle sme začali doslova brániť jednogólový náskok. V zápase boli najlepší (podľa mňa, nemusíte s tým súhlasiť) Gavi, Pedri, Dembelé, Stegen a Araujo. Najslabší resp. neviditeľný Fati a veľmi slabo zahrali tak FDJ ako aj Busquets. Záloha stratila strašne veľa lôpt a FDJ neviem či počas zápasu dal 3-4 presné prihrávky. Kessie v zálohe je veľmi pomalý a ťarbavý, jeho hra ide neustále kvalitou dole. Zápas aspoň ukázal, že pokiaľ nehrá v obrane Araujo tak máme v obrane chaos (Araujo je vzorom bojovnosti) a tiež sa ukázalo, že jedinou možnosťou v prípade Fatiho je hosťovanie. Jeho som si všimol v prvom polčase keď zahodil šancu nastrelením obrancu a potom až keď striedal. Ak tento chalan nezačne na sebe (hlavne po psychickej stránke) pracovať, tak skončí niekde v druhej lige. Príjemne ma prekvapil aj Balde. Hrá naozaj veľmi dobre vzhľadom na jeho vek.
snapshot Premium
2023-01-09 13:23:33
Pre mna bolo najvacsie sklamanie Fati a Kessie. Aj ked vela odbeha a je bojovny, zial je velmi ale velmi pomaly.
2023-01-09 15:05:49
Ze hral Fati som si vsimol,az ked striedal.