Jedním slovem NASR*T. Atlético s náma vždy vyj*be a my ji budeme dávat hráče? Vydrbali s náma na částce za Griezmanna, pak jim dáme Suáreze zdarma, potom jim pošleme Griezmanna na hostování a z nepochopitelných důvodů na 2 roky (u týpka co má 30) s povinnou opcí na 40 mega. Potom s náma chcou zase vyj*bat a staví ho až z lavičky, aby se neuplatnila opce a nakonec jej koupí, ale za snížení přestupní částky na 20 miliónů eur. A teď bychom jim měli poslat na hostování hráče, aby měli náhradu za Félixe u kterého získají za hostování 11 miliónů + Chelsea vezme na sebe celý plat hráče? Ani prd. Když ho tak moc chcou, tak prodat a třeba aspoň za 10 mega (ano vím, že má smlouvu jen do konce sezóny). Pokud by bylo na mě, tak bych si ho nechal a dal mu konečně více šancí, horší než Fati či Torres určitě není.
To nie je problém Atletica, že Barcelona nevie nakupovať, resp. predávať predsa.
Čo sa Depaya. Všetci vedia už od leta, že Barcelona sa ho chce zbaviť, resp. musí, ak chce registrovať nových hráčov, či nové zmluvy. Xavi kade chodí, tade hovorí ako ho nechce. Že sa ozvalo Atletico? A čo teraz? Skúšajú. Depay solídny útočník, potrebujú ho len na 6 mesiacov. Potom uvidia. Z ich strany logické. Ako je na tom Barcelona? Nik ho tu nechce, ale on nechce odísť. Možno tam má nejaký bonus za to, ak vydrží 2 roky, ja neviem. Ak odíde v lete, môže si vypýtať lepší podpisový bonus. Z jeho pohľadu, prečo by niekam šiel? Navyše už pri príchode spravil ústupky. Chápem, že Barcelona ide o každý cent, ale ak sa k hráčom správa ako ku kusu exkrementu, tak nech nečaká, že hráči sa nebudú správať rovnako.
Ja by som mu tiež dal šancu, lepší je od Ferrana...a keď predsa ho chcú,tak nech ho kúpia aspoň za 10-15m...na druhej strane nechápem prečo ide preč na hosťovanie Félix?
Felix nema najlepši vztah so Simeonem tak mu to prospeje a po sezone udajne Simeone konči tak bud na nom chcu aj zarobit alebo to skusi pod novim trenerom
Čo sa Depaya. Všetci vedia už od leta, že Barcelona sa ho chce zbaviť, resp. musí, ak chce registrovať nových hráčov, či nové zmluvy. Xavi kade chodí, tade hovorí ako ho nechce. Že sa ozvalo Atletico? A čo teraz? Skúšajú. Depay solídny útočník, potrebujú ho len na 6 mesiacov. Potom uvidia. Z ich strany logické. Ako je na tom Barcelona? Nik ho tu nechce, ale on nechce odísť. Možno tam má nejaký bonus za to, ak vydrží 2 roky, ja neviem. Ak odíde v lete, môže si vypýtať lepší podpisový bonus. Z jeho pohľadu, prečo by niekam šiel? Navyše už pri príchode spravil ústupky. Chápem, že Barcelona ide o každý cent, ale ak sa k hráčom správa ako ku kusu exkrementu, tak nech nečaká, že hráči sa nebudú správať rovnako.