Tie striedania ma dojímajú, Betis začína tlačiť, PRESNE čas pre Dembeleho nábehy a on ho stiahne. Nie som ten kritik Ferrana ale určite tento moment zápasu nie je pre neho. A to nehovorím o striedaní Frenkie <-> Busi, keď už mal isť dole Gavi.. pomaly ale isto mu odchádza para
Ty vole, ale to si ten Xavi dělá už prd*l ne? Busquets měl celé utkání odsedět na lavičce. A proč vždycky když jde dolů Frenkie, tak je to mezi 50. a 60. minutou, ale když jde dolů Busquets, tak většinou okolo 88. minuty? Nemá to být obráceně? Frenkie je mladý a v poho zvládne celý zápas, oproti pomalému Busquetsovi, který by měl střídat co nejdříve, když už je na hřišti ?
Hlavne, že mesiace počúvame ako je Frenkie budúcnosť Barcelony, ako je nedotknuteľný a blabla. Každý zápas ho stiahne v polovici, či hrá skvelo či menej skvelo (stále o 30 tried lepšie ako Sergio). Byť na jeho mieste opľujem ich všetkých, celé leto si ho brali všetci do úst, ostal, tvrdia ako dôležitý je pričom vidíme, že Xavi Sergia nikdy v živote neopustí.
Uz nevystupil pri offsideovej pozicii, teraz skoro krasny priamy kop zapricinil...ja to nechapem ze ho nechava hravat. Ja chapem ze je starsi, skusenejsi, nech dodava spoluhracom sebadoveru a rozdava rady ale nech to robi kur*a z lavicky.
Torres v jednom momente nahraval na meter vzdialeneho hraca, a este aj tu nahravku mu hrac betisu vystihol. a vystriedal vyborneho Dembeleho, ktory mohol by nebezpecny pri protiutokoch. genialne striedanie. Busquets dalsie.
Nasi hraci kracaju v okolí superovej 16ky pri ziskani odrazenj lopty namiesto toho aby co najrychlejsie utocili na branu. Katastrofa futbal. Spanielska liga velmi sla dole. V Anglicku horia travniky a tu to vypada ako v nedelu poobede ked si idu chlapi po tazkej sobotnej noci zahrat futal
Hezky, Jordi byl při gólu úplně někde pryč ze své pozice, Busquets a Roberto taky na hřišti, takže amigos září. A teď jednu z hvězd nahradil Alonso i když je na lavičce Baldé. Xavi se asi chce soustředit jen na ligu a tak se rozhodl vypustit ten superpohár, jinak to nechápu. A Lewandoski mu ty plány chce takhle kazit...
Tuchel uz caka pri telefone. A uplne pravom. Xavi moze trenovat nejaky team veteranov na priatelske stretnutia byvalych hracov. Na dnesny futbal nema a nech bol hrac perfektny, ako trener fakt nic moc.
Presne tak,ani takticky ani organizáciou hry,s ním žiadny titul nevyhráme.Mal som ho rád ako hráča,mám ho rád aj teraz,ale objektívne treba priznať že na to nemá.Bohužial
Podľa mňa futbal sa pohol niekde ďalej, iné mužstva sa pred rokmi učili od FCB a dnes sú od nás lepsie lebo nelipnu na róm čo povedal Johann Cruyff pred 30 rokmi. (Čo vtedy samozrejme bol progres a veľký). Takže Tuchel by nám možno dal viac ako Xavi, lebo ten len opakuje čo ho učili odmalička.
Prečo to rozostavenie nie je nič pre nas? toto je chyba. My stale chceme trenera co hra len 4 4 3? Vsak to je chyba, ze roky hrame to iste a utápame sa v sentimente. Dakedy sme mali hracov na to a vtedy sa bral trener, co bude dalej udrziavat fungujuci system. Ale pozor. Teraz ten system nefunguje a ja si mylsim, ze mame praveze hracov do ineho systemu a na iny styl hry
Já souhlasím s tím, že máme třeba hráče na formaci 4-2-3-1 a sám bych nás chtěl vidět v tomto systému hrát (bez Busquetse), ale říkám, že ta formace 3-4-2-1 není pro nás, tam se nevyužívá křídel, ale halfbecků a i ten útočník je taková falešné devítka a to by pro nás i vzhledem k současnému kádru nebylo to pravé. Ale třeba 4-2-3-1 by bylo super, případně i to 3-4-3 by šlo.
Presne tak. Keby tam bol Koeman, tak uz je 5krat vyhodeny. Nevidim rozdiel medzi nim a Koemanom, neda sa na to pozerat. Ziadna zmena strategie, prekvapit supera, proste nic. A to Xavi dostal hracov, akych chcel. Kopu penazi vyhodenych a je nam to na h...o. Proste Xavi na to nema. Hrac bol vynikajuci, ale trener je slabucky...
Busquets dostane míč od Stegena, udělá pár kroků dopředu, otočí se a přihraje stoperovi ? Proč ten Frenkie se vždycky snažil probít dopředu a přihrát anebo prostě přihrát dopředu? Možná proto ho Xavi vystřídal ??
vyborny postreh. Frankie casto zrychluje hru tym, ze prejde liniu namiesto 10 zbytocnych prihravok medzi stopermi a Busquetsom. Busquets moze mat dobru statistiku uspesnosti nahravok, ale mal by aj vysoke cisla keby sa ratali zbytocne nahravky
Hraci Barcy potrebuju nie psychologa, ale psychiatra....s jednym golom chcu vyhrat zapas, kolky krat uz....a dalsi pacient Xavi s tymi jeho "strategickymi" striedaniami...
Nn hraci barcelony chcu vyhrat vzdy ale kednim tam xavi hodi sabiterov ako busi a feran tak to taknaj vyzera jen zazrak ze sme neprehrali v riadnom hracom case a ukazuje to len kvalitu ostatnych hraciv lebo neprehrat zapas v roku 2023 s robertom busketsom a fefan v zaklade je zazrak
Neda sa na to pozerat a hrozne ma to stve. Uz od prehry s Rimom bolo kazdemu jasne, ze to chce velku zmenu vo vsetkom. Stale to je rovnake. Ked si porovnam ine spickove timy v Europe, ako hraju, tak ten nas futbal je o parnik za nimi... Vlak nam uz riadne utiekol a myslim, ze ho tak skoro ani nechytime...
dnešné striedania sa inak ani pomenovať nedajú, začať meniť fungujúcu zostavu v 60. minúte za dôchodcov, hráčov bez formy a obrancov... hlavne že sú všetci španieli a hráč, na ktorých sa vie Xavi spoľahnúť ;)
Claudio je predsalen asi skusenejsi brankar. Mozno po tomto zapase Xavi konecne pochopi, ze do takych zapasoch a za stavu 1:0 nemoze posielat na ihrisko hracov, ktori budu udrziavat stav 1:0.
Myslím že brankár by mohol byť pri prípadných penaltách našou výhodou... Na druhú stranu naozaj neviem koho by som tam poslal ako exekútorov tých penalt...
Nie, Lewa to zachraňoval. Ale ak súper odstaví Lewu, končí sa. Pochopil to aj Betis. Hlavná vec, že Barcelona má za účasť 6 miliónov, Betis len 750 000. Fraška toto.
Este nie je koniec sezony a zas taky velky naskok nemame. Urcite isla uroven ligy dole. Staci si pozriet vysledky z ligy majstrov a europskej ligy za posledne roky(neratam Real).
Výhra potešila, ale tá hra od striedania Busquets+Ferran to išlo dole vodou, potom ešte k tomu sa pridal aj Alfonzo.
Najlepšie - výhra a Ter Stegen, FDJ, Dembelé (aj keď ho nemusím)
Najhoršie - Xaviho striedania a hra po striedaní
Alonso
Pedri
Fati
Araujo
Najlepšie - výhra a Ter Stegen, FDJ, Dembelé (aj keď ho nemusím)
Najhoršie - Xaviho striedania a hra po striedaní
Stegen nas zachranil dnes