Kapitán: samozrejme že nechcel predĺžiť keď ho Pep staval maximálne tak na pohár alebo vtedy keď malo City istú ligu. Takže sme naspäť pri tom že Pep vedel čo robí.
Captain ja ale netvrdím že Garcia tam mal hrať základ. Potenciál má ale kvalitu nie... aspoň zatiaľ. Problémom bolo určite ale aj to že Pep vrazil neskutočné milióny do obrany odkedy do City prišiel.
Však když tam hrál nevypadal ani jako Stoper :D Mluvilo se o tom už než sem šel. Vypadal hrozně v tich zápasech. Taky pak jakmile se vrátili stálice, už si nekopnul. A tady se to okecávalo tím že přece nebude stavět Garcíu který přijde k nám. Přitom když hrál byl naprosto katastrofálníě a nevypadal ani jako stoper. Nechápu kdo co na něm viděl i ted je to tak 4-5 volba. Předběhne ho i Andreas a to už je co říct.
Tvojim hlavným tromfom sú štatistiky Ferrana v 17-20 rokoch? :D k tomu ešte aj nesprávne, v City mal v sezóne 20/21 13g + 3a. To nie sú zlé štatistiky na vtedy 20-ročného hráča. Prvé mesiace v Barce ukazoval svoj potenciál, jediné čo mu chýbalo bol pokoj v zakončení. Táto sezóna mu nevychádza, to samozrejme uznávam. Ale hovoriť po presne roku v Barce o mladom hráčovi, či je vydarený alebo nevydarený prestup je extrémne amatérske z tvojej strany ;)
řek bych, že hlavně kvůli jeho věku... ale taky mi přijde ta cena dost přestřelená. Jinak já se Ferana pořád zastávám, za mě má výborný pohyb bez míče a místy se mu daří i na míči, ale to fakt na tu cenu nedostačuje.
Jeho jedine plus je ze ma 22r, ale jemu chýbajú základné veci, tak ako Garciovi - absolútne nevydarené príchody, ale ich jedine plus bolo ze sú Španieli
pri jeho prestupe do barcelony som si pozrel toto a bolo mi uz vsetko jasne -> https://www.youtube.com/... si odmyslim prve dva highlighty tak mat v highlightoch svojej kariery nahravky dozadu a klucky so stratami lopty mi napovedalo, ze tento podpis je uplne zbytocny a teraz sa to uz len potvrdzuje v kazdom zapase. Pekna pozicna hra nezachrani to, ze si nedokaze spracovat loptu.
Mne napíšeš že si nechcel započítavať góly proti druho a treťoligistom (čo sú v skutočnosti len 2 góly). A hneď pod to napíšeš, že kvoli týmto 2 gólom nezapočítavaš 4 góly v LM :D z toho je samozrejme jasné, že si chcel naschvál zhoršiť štatistiky, aby mladý hráč vyzeral horšie. A samozrejme k tomu, prečo vobec vyťahuješ štatistiky v tínedžerskom veku si sa nevyjadril :) v mladom veku je najdoležitejší potenciál, a ten Ferran má... nabudúce sa posnaž viac, toto ti nevyšlo :)
"chcel si naschvál zhoršiť štatistiky" :D :D
Každý rozumný tu pochopil čo chcel buldozér povedať a ja s ním samozrejme súhlasím. Kapitán Danko sa tu naťahuje o číslo hore dole, ale tohto hráča si už zastávať nemusíš - toto už nebol prestup tvojho obľúbenca bartomeua ktorého sa tu stále zastavas podobne ako ferrana. Ten hráč na barcu nemá a tu si ho chránis. Tak ako kedysi barta ti čas ukáže, že nemáš pravdu :)
Uz som to raz pisal. Ferran neprisiel ako top posila ale mal na to aby bol platny hrac. Pred prichodom do Barcy vynikal v efektivite zakoncenia tak v klube aj repre. Na goly potreboval malo striel, teraz je to presny opak. Keby mal u nas aspon beznu efektivitu na prestup by sme sa divali inak.
Tady se ukázalo jednoznačně PANIC BUY a absolutně zbytečná koupě. Protože s Aubou by jsme to 2 místo dali jak nic a ještě bychom ušetřili 55m. Hrál dobře jeden celý měsíc a pak šel uplně do kytek. Furt se to okecávalo užasným pohybem jak otevírá obranu apd a ted nemá nic..A když si vezmu jak si sestava ManC a naše je taky jinde. Ono to je taky znát když někdo hraje v City a pak přijde do bordelu, ale u něj se ukazuje že nemá kvalitu a hlavně nemá HLAVU. Nechápu proč do tohoto klubu se neustále tahají naprosto psychicky labilní hráči. To se pak není čemu divit že naše zápasy pak dopadají jak dopadají. Když polovina týmu jsou hráči co se sesypou při první dobré. To v týmu nejsou lidi kompetentní na posudky? Děsný. Prostě na rychlo upachtěné přestupy.
Konštruktívna kritika v tomto prípade už nemá zmysel. Tento pseudohráč sa sem dostal len cez posteľ. Keby Lord Ferran nechodil s Luchovou dcérou, tak môže kopať tretiu ligu.
Konečne si niekto posvietil aj na takéto prázdne komentáre plne zlá a nenávisti, chalani hoore sa nevedia správať a nepatria do normálnej spoločnosti ľudí.
Ja ho lutujem, a prajem mu lepsiu efektivitu (ako aj ostatnym utocnikom), no to zavisi hlavne od neho. Ak na to ma futbalovo a mentalne, bude to schopny ukazat. No zatial nic moc, zial.
Jako co si budem u tohoto kluka zatim převládá zklamání a to mu hraje do karet, že ostatní křídla jsou na tom s produktivitou a formou též nic moc(snad aspoň Fati chytil teď střeleckou). Jinak by ta propast byla ještě větší. Takže bohužel nepřesvědčil a ty jo ani člověk nemá pocit, ze by to mohlo dobře dopadnout.. ?
Presne tak, klub by mal skúsiť zlepšiť prácu s mentálnou silou hráčov. Dosť z nich u nás padne dlhodobo psychicky dole, a to ani nespomínam neodolnosť počas zápasov.
Ale mám dojem, že sme zaspali dobu a niečo ako mentálny rozvoj hráčov sa proste nerieši.
Aby si niečo nespravil.
Myslím, že je čas na obmenu kádra. Niektoré prestupy sa nevydarili. Ale na to nie sú peniaze, takže klub bude musieť hrať s tým, čo má, resp. obmena bude len v rámci finančných možností. Je až neuveriteľné, ako dobre vychádzajú prestupy takému Bayernu alebo Liverpoolu a ako sa nedaria Barcelone.
Nikto z nás nehral v Barce a ani len v La Lige , nikto nevie čo sa tam deje . Pokiaľ budete na futbalovej úrovni aspoň niekoho z hráčov čo hrajú za Barcu alebo úplne iného týmu a niečo v tomto športe dosiahnete(nepočítam pivo na konci zápasu + bageta a 20€ do vrecka), potom môžete písať koho vyhodiť , predať či poslať na hosťovanie . Dovtedy sa vyžívajte v tom čo vám ide najlepšie a to je odsudzovať niekoho koho vôbec nepoznáte a neviete o ňom nič . Nie je 1. a ani posledný hráč čo nezvláda psychický tlak za svoj klub pokiaľ sa mu nedarí absolútne nič čoho sa dotkne. Taký hráči sú v každom klube. Treba veriť,že bude lepšie a nie brať všetko negatívne
Lubenican a ty si kto,ze kazes? Toto je debata fanusikov,divakov atd a mozeme si tu pisat svoje nazory. A ak 90% pise,ze Torres stoji za prd a Busi je uz za zenitom,asi na tom nieco bude,kamosko.
0g + 1a
2g + 1a
4g + 5a
V City:
7g + 2a
Potom za pol sezony, ked vynechal i 5z pre zranenie: 2g + 1a
A vedenie Barcy si povedalo, toto je hrac za 60m, ten nas potiahne. A je to tu.
Nie asi nepotiahne a mozno nemal ani na Valenciu.
Každý rozumný tu pochopil čo chcel buldozér povedať a ja s ním samozrejme súhlasím. Kapitán Danko sa tu naťahuje o číslo hore dole, ale tohto hráča si už zastávať nemusíš - toto už nebol prestup tvojho obľúbenca bartomeua ktorého sa tu stále zastavas podobne ako ferrana. Ten hráč na barcu nemá a tu si ho chránis. Tak ako kedysi barta ti čas ukáže, že nemáš pravdu :)
Ale mám dojem, že sme zaspali dobu a niečo ako mentálny rozvoj hráčov sa proste nerieši.
Myslím, že je čas na obmenu kádra. Niektoré prestupy sa nevydarili. Ale na to nie sú peniaze, takže klub bude musieť hrať s tým, čo má, resp. obmena bude len v rámci finančných možností. Je až neuveriteľné, ako dobre vychádzajú prestupy takému Bayernu alebo Liverpoolu a ako sa nedaria Barcelone.