Pustil by som ho k Atletom, ale za to, že by šiel ku konkurentom v lige si vyžiadať aspoň nejakú rozumnú prestupovú sumu 10-15 mega a nie také zadarmo, alebo hosťovačka, lebo potrebujeme znížiť hlavne plat. Už nejde len o platy. Nutne potrebujeme aj predaje, aby sme mali väčšiu voľnosť s FFP.
No veď práve každý iný by dal max toľko, keďže mu končí zmluva. Keď sa ale jedná ešte o konkurenta v lige, tak si treba vyžiadať niečo naviac, keďže ideme do rizika posilnenia konkurenta. Peto ty máš vždy so všetkým problém a niekedy fakt pomalé vedenie.
Lenže ho môžeš poslať len tam kam on chce ...a to je veľmi málo klubov ...a keď ti nikto nedá viac tak máš možnosť číslo 1 ...zostane u teba a budeš ho platiť....2 ..predas ho a dostaneš aspoň 3m a ušetris na plate ....a to že do rizika ide Barcelona nie je dôvod pre atlétov dávať viac .....áno je pravda že veľa veci neschvalujem napríklad laportove páky a podobne za ktoré som tu mal výmenu názorov ( keďže už túto sezónu sme vraj mohli hrať o titul LM ) ale ponúkať v diskusii iný názor je väčšinou bráne ako dobrá vec ak má rozumný základ ....a moje vedenie je úplne v poriadku a vysoko nad priemer na Slovensku ďakujem
Depay, aj keby mal zmluvu ešte na 3 roky, nikto zaňho nedá viac ako 20-25 miliónov. Keď mu o pol roka končí zmluva, tak ak zaňho niekto dá 2-3 milióny, bude to úspech. Navyše, nie je najmladší už. Nie je to hrot, nie je to krídlo. Je to stiahnutejší útočník do 2 členného útoku, prípadne v systéme 4-2-3-1 podhrot možno. Kto by o takého hráča mohol mať záujem? Takých klubov veľa nie je.
Jedným takým klubom, ktorý ho chcú je Atletiko. Dáva zmysle, že ho Simeone chce keďže on zvyčajne preferuje hru na 2 útočníkov. Určite ho chcú čo najlacnejšie a vedia, že nám ide hlavne o zníženie platov, ale my sa už nemôžeme týmto nechať vydierať a rozdávať hráčov za pár centov. Na to, aby sme posilnili konkurenta v lige to bude chcieť niečo viac ako 2-3 mega (zase to nemusí byť až 15 mega aby sme sa chápali). Zase Atletiko potrebuje cez zimu posilu za Felixa a myslím, že je reálna šanca, že budú ochotný dať k tým 2-3 mega ešte o 5-7 mega viac aby nemuseli čakať do leta. V lete môže byť pre nich neskoro ak by kvôli tomu, že sa neposilnia mohli mať v lige problémy s umiestnením do 4. miesta.
Ja som zase čítal, že vraj Simeone končí po sezóne že vraj. A šušká sa, že náhradníkom by mohol byť Tuchel (nezamestnaný) alebo Conte (je to Conte, kľudne sa môže pohádať a dá hodinovú výpoveď). Obaja tréneri by boli pre Atletico výhra. Obaja hrajú defenzívne a aj skladba tímu by im z veľkej časti vyhovovala. 7-10 miliónov za Depaya ktorému končí zmluva je priveľa. Navyše tam už majú Griezmana na toto stiahnutejšieho útočníka. Griezman je trocha iný level ako Depay. Po sezóne končia kontrakty Marcus Thuram, Firminho, minimálne za Firminha 10 miliónov by bol dobrý nákup. Belotti, Choupo-Moting, Giroud, Dzeko. Posledný 2 majú už 35-36 rokov, ale 2 ročná zmluva by bola férová pre obe strany. Depay má teda celkom slušnú konkurenciu. Samozrejme spomínaný hráči môžu s klubmi predĺžiť. Ale nemusia.
Celé to s Griezmanom... už začalo problémami, keď sa riešilo, že sa dohodli skôr ako bolo povolené rokovať a podpis prišiel až keď skončila výkupná klauzula ak dobre pamätám 150mil...tam sa myslím aj súdili, ale nepochodili...
Ale darmo,aj tak ATM na Barce doslova vyhodila krásne prachy, 120 + potom 20 miliónov za hráča, ktorý hraje teraz za ATM je obdivuhodný kšeft. Barca teraz zrejme čaká nejakú ústretovosť a pomoc od ATM,ale mám obavu, že od tohto konkurenta čakať skôr nevyhodnu odpoveď
Ale darmo,aj tak ATM na Barce doslova vyhodila krásne prachy, 120 + potom 20 miliónov za hráča, ktorý hraje teraz za ATM je obdivuhodný kšeft. Barca teraz zrejme čaká nejakú ústretovosť a pomoc od ATM,ale mám obavu, že od tohto konkurenta čakať skôr nevyhodnu odpoveď