Za mňa KONEČNE najväčšie pozitivum zápasu: Nepoloženie sa po prvom góle, tlak a snaha až do konca, mentálne sme to zvládli za 1.
Ale brzdime nadšenie. Je to "len" superpohár a hlavné boje nás stále len čakajú. Aby sme nepadli na hubu už s United, ktorí vyzerajú byť teraz sakra silní. Aj minulý rok na jar sme ovládli Clasico a následne prišiel úpadok. Takže dúfam, že chalani sa poučia, nepríde uspokojenie a všetko sa ešte len začína.
City keď ich točilo začalo točiť druhý polčas nevedeli kde im hlava stoji potom im vyšiel jeden proti útok no a už bolo 1 1 a iný zápas v zápätí druhý a otočili to ale prvý polcas6to bola dosť bieda z jednej aj6druhej strany y druhom ako som písal city začalo točiť
Je skoda, ze sme sa "vzdali" Leovho navratu. Keby sa nam ho v lete podarilo ziskat spolu s Porrom na RB kader by vyzeral konecne na zodpovedajucej urovni.
Včera to konečne miestami vyzeralo ako za našich najslávnejších čias. Jediné čo by som vytkol a možno čo by som v takýchto zápasoch robil inak, že by som sa nezahrával v strede poľa s osudom ako sme to robili v druhom polčase. Real otvoril hru, vytiahol vyššie pressing a tam každá strata lopty smrdí prúserom. Čakal by som skôr rýchlu kombináciu v strede s následnou dlhou prihrávkou na krídlo. Keď aj na slepo, lebo Real to v strede začal poriadne tlačiť a hrozili tam nebezpečné straty lôpt. Inak nám vyšiel zápas na výbornú. Máme načom stavať.
Prazdne slova z ust ?a. Jeden zapas a uz je vsetko v pohode? Odteraz uz kazdeho prevalcujeme? Totalny politik, ktory rad zvelicuje a sa nenapadne snazi naznacit, ze je to aj jeho zasluha. Tych mladych vytiahol Koeman, ktoremu nedal tento zakerak sancu zostat, aj ked za vcerajsi vykon vdacime Xavimu. Laportova zasluha je za mna nulova. Kym nevyhrame poriadnu trofej tento rok by mal radsej pekne zaliezt do diery a drzat zobak. Lebo ked pravidelne hrame velke H tak nema co povedat. Len hlupak zabudne na celu sezonu na zaklade 1 zapasu. Vcerajsok bol skvely, skutocne, no bol to iba 1 zapas z x. Vyhrali sme trofej po 2 zapasoch, ale este sme nedokazali, ze mame na poriadnu (trofej) a ze takto vieme hrat dlhodobo a proti hocikomu. To je moj nazor, a nikto nemusi s nim suhlasit.
no, urcite neni laportova zasluha nulova, predsalen sem spolu so xavim dotiahli par dobrych hracov...koemanovi mozeme byt vsetci vdacni za to, ze dal sancu mladym, ktori su a budu pre nas klucovi ale to je tak jedine pozitivum ktore ma teraz napada...mozme byt radi ze xavi prisiel kedy prisiel a nie az po sezone, lebo by sme teraz boli polroka pozadu..aspon teda moj nazor je ze sme s koemanom stagnovali uz prilis dlho, bolo potrebne spravit "reset" stylom zmena trenera + vacsia obmena timu, inak by sme stale boli na tom rovnako..so xavim sa to meni nie zrovna najrychlejsie ale ten progres tam je vidiet a snad naozaj tento jeden zapas nebol len vystrel, ale aj sa v tom chystame pokracovat..po MS chytem formu pomaly, ale uz v priebehu sezony bolo viacero zapasov kde nasa hra bola naozaj dobra, treba z toho len spravit pravidlo a vyvarovat sa hlupych chyb a "vypustania" pri jedno-dvojgolom naskoku
“Pravidelne hráme H”, alebo skor RoaD si pamätáš len posledné 3 zápasy a predtým žiadne iné. “Ešte sme nedokázali, že máme na poriadnu trofej” - sme prví v La Lige. Ako inak to chceš dokázať? Chceš aby sme v polke sezóny vyhrali La Ligu? To sa nedá :) fakt si neskutočný komediant.
Komediant je ten, ktory si mysli, ze jedine jeho pohlad je ten spravny a namiesto argumentov pouziva utoky a urazky. Si pravy klavesnicovy hrdina, ktory ani nechape co ostatni pisu. There's nothing "awesome" about you, you clown. ?
Ale brzdime nadšenie. Je to "len" superpohár a hlavné boje nás stále len čakajú. Aby sme nepadli na hubu už s United, ktorí vyzerajú byť teraz sakra silní. Aj minulý rok na jar sme ovládli Clasico a následne prišiel úpadok. Takže dúfam, že chalani sa poučia, nepríde uspokojenie a všetko sa ešte len začína.