Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Každý by chcel s nami len vybabrať, dúfam, že sa nedajú alebo nech si ho nechajú. Stačilo.
Informujte priblblých talianov, že Brozovič je o 4 roky starší ako Kessie. Ba čo viac majú podľa transfermarketu rovnakú cenovku 35 mega. Ak už je niekto, kto by mal doplácať, tak je to sakra Inter. Ach tí Taliani ?♂️?♂️?♂️
spaghetti mafia a spekulanti ?
V aktuálnej situácií ide o výmenu kľúčového hráča tímu za lavičkára, ktorý ani nehrá prakticky.
Tak se na celého Brozovice vyserme a nechme si Kessieho, když je tak dobrý...
Keď doplatime tak to je strašný výsmech ???
Arivederci Tiffosi Italiani!
Ako ja neviem ale AC som pozeral predtým často práve aj pre Kessieho patril tam k najlepším som rad ze je u nás a to ze sa nechytil až tak zatiaľ neznamená ze sa tak nemôže stať, za Kessieho hovorí jeho vek lebo je v ideálnom veku ale keď chcú ešte aj peniaze za Brozovica tak budeme mega hlúpi proste urobí sa taky "Bartovsky kseft" ako vtedy známy s Arthurom a Pjanicom kde bol doplatok za Arthura iba 10-15 mil co bolo veľmi smiešne
Nasr*t. Vyměnit mladšího a kvalitnějšího hráče, který vlastně nedostal pořádnou šanci, za horšího a staršího hráče, který je navíc v posledních letech pořád zraněný a to i teď. Toto je takový klasický obchod hodný Barcelony. Každopádně nechat Kesséeho a dát mu více šancí, méně stavět Busquetse a vysr*t se na Brozovice.
Nech vymenia Busquetsa za Brozoviča,post za post,B za B?