Tak toto by bola fakt smola pre nás. Veril som, že by mohol prísť po neúspechu s Endrickom. Taký talent by sme potrebovali mať po ruke, keď nadíde čas odchodu pre Lewu. Nakoniec si Moukoko asi chcel len vybojovať lepšiu zmluvu ako prestúpiť inam. Snáď tam bude mať nízku klauzulu do budúcna, aby sme boli schopný o neho zabojovať na budúce. Teraz to vyzerá, že asi v lete možno príde naspäť Auba robiť dvojku Lewovi.
Takych talentov sa objavi este vela dovtedy kym nebude mat Lewa Pole position. A potom bude moct Barca hadam aj daco kupit. Podalsie, ktovie, ci ma ozaj 18 a nieje uz starec o palici s 22 rokmi..
Radsej nech ostane, kde je a nech sa poriadne preveri. Netreba sa blaznit po jednej vydarenej sezone, uz sme sa takto popalili viac krat, ako je zdrave.
Lewa bude mať pole position ešte tak rok odhadujem ☺️ a potom už neudrží moč 90 min. ? takže nejaký forward by sa zišiel ako backup, momentálne nemáme nikoho, teda okrem Ferrana ?
Mladý útočník na hrot útoku ktorý chce hrávať nepríde pokiaľ je u nás lewa .....ale on sa sám vyjadril viac krát že v dortmunde chce zostať čiže len čakal na lepšiu ponuku od bvb
Áno hrajú ešte zopár pohárov, kdežto v španielsku je len jeden. V každom prípade by si u nás na normálnu porciu minút potrebnú na jeho rozvoj určite neprišiel. Bol by drvivú väčšinu času len žolík z lavičky až na pár zápasov v pohári. Môj názor, že urobil správne rozhodnutie pre svoju kariéru.
Sety čital som aj to no boh vie neviem či si pametaš takto sa špekulovalo aj ked bol v jeho veku cca Lukaku hral som aj s chalanom čiernym zo senegalu ten rok vedel kedy sa narodil ale mesiac nie že unich im povedali že v zime alebo v lete :D
Tak tie špekulácie ohľadom veku sú pri každom druhom černochovi. A bohužiaľ je veľa prípadov keď ten vek skutočne nesedí. Teraz v Kamerune je ohľadom toho veľký škandál, nakoľko z u17 museli vyradiť 32 hráčov.
Ak si videl fotky mladého Lukaka tak vieš prečo sa o jeho veku špekulovalo :)
No neviem...
Ak si videl fotky mladého Lukaka tak vieš prečo sa o jeho veku špekulovalo :)