On je autokrat ako vysity, co nieje negativne ako trener. Vie, co chce a pribrzdení šejkovia, co si myslia, ze vsetko mozu peniazmi dosiahnut mu zacali diktovat ako i ten Todd Boehly, ktory tiez chce vsetko prachmi ovladat ako marionetky. Proste Tuchel ma riadne ego a dreziruje hracov, vie ich strhnut so sebou. Vrieska po nich, je Nemec, puntickár...Bola by to super volba pre Barcu, skoda ze timing teraz trosku nesedi s Xavim, lebo ten je tiez skvely. Mozno by nebolo odveci, ked sa nebude darit Xavimu dalej obohatit a rozvyjat herny styl Barcy Tuchelovymi prvkami hry...
Vyhodili ho kvoli tomu ze chcel svoje posily nie ktore by mu kupili. Vtedy dokonca Chelsea nemala ani sportoveho riaditela. Preto zobrali Pottera ktoremu to bolo "jedno".
Chelsea mala problém už skôr, Tuchel nedostal posily, čo chcel, situácia okolo Abramoviča, kde 4-5 mesiacov sa nevedelo, čo sa bude diať, veľa zranených hráčov, nechali si utiecť 2 stopérov zo základu. Nový majitelia povyhadzovali snáď všetkých od upratovačky po riaditeľa klubu. Ozaj niekto čaká výsledky v takej situácii?
Druhá vec, ak sa potvrdí, že Simeone končí, 2 najlogickejšie voľby na trénera sú Conte a Tuchel. Či už stavbou kádra, alebo spôsobom hry.
Na konci sezóny Xavi poletí na to si tipnem, v EL vypadneme s MU, LA ligu ovládne znova Real, a v pohári vypadneme v semifinále bude to Laportovi stačiť po tých investíciách? Silno pochybujem
Real ligu za mňa nevyhrá...ale o xavim mám tiež pochybnosti - čo ho kvalifikuje na túto prácu? Skúsenosti z kataru? Kvalitu katarskej ligy sme videli na MS.
Blíži sa február, kde nás čakajú možno kľúčové zápasy celej sezóny: Betis a Villareal vonku, Sevilla, dvakrát Manchester United, možno 1. semifinále CdR. A všetci vieme, že naša hra je dosť nevyspytateľná, budú to nervy ?
Keď v novej práci nerobíš výkon do 3 mesiacov tak ta môžu vyhodiť len tak, to si už počul? Ako som rád, že tu niektorí experti hovoria, že aký je tlak na ludi vo futbale ale oni nemajú ten problém že keď ich vyhodia tak budú mať problém žiť obyčajný život tak tu nepíšte hlúposti o tlaku a výsledkoch po roku - žiadne nemá zatiaľ, vyhrali sme superpohar po 2 výhrach..nič moc
To, že napíšeš, že Xavi nepředvádí výkon neznamená, že máš pravdu.
Já zase tvrdím, že Xavi výsledky má, protože hrajeme KONEČNĚ fotbal, na který se dá dívat. Moc dobře si pamatuju, co bylo dřív. Vzpomeň si na trenéry od Pepka, co nás vedli: Vilanova, Roura, Martino, Enrique, Valverde, Setien, Koeman….
A ROZHODNĚ se mi příčí střídat trenéry jako ponožky, sleduješ i PL? Vzpomeň si na to, co Arsenal předváděl pod Artetou první ROKY a co hraje teď.
Zkus se nad tím fakt zamyslet …
No ideal by bol aby Xavi zostal pri Tuchelovi. a naucil sa preciznej nemeckej taktike... Bolo by to len plus pre Xaviho, lebo aktualne hrame dobre len v systeme 442 co hral nosan. Aj ked je pravda ze nase posily zatial nic moc az na Lewu a Christensena. Raphina iba tienom z Leedsu, Torres skoda slov Kessie sa trapi.... no bude treba predavat
Neuveritelny co tady nekteri vypousti z huby... co se vam furt nelibi xavi ma potencial ,hrajeme celkem peknej fotbal ,jsme prvni v lize "mame nejlepsi obranu v lize"(ter stegen) 6 obdrzenych branek ,bohuzel hrajeme EL , a mame united ktery ma formu ,takze se muze stat ze vypadneme ,ale i tak bych xaviho neodsuzoval po jedne sezone , vam jebe ...co by jste chteli aby prisel ...vyhral titul ,spanelskej pohar , el , cpdl aby hned ziskal vse ? :D takhle nic nefunguje ,dementi projevte uz trosku respektu a nebudte takovy dementi ...prosim :)
Druhá vec, ak sa potvrdí, že Simeone končí, 2 najlogickejšie voľby na trénera sú Conte a Tuchel. Či už stavbou kádra, alebo spôsobom hry.
Já zase tvrdím, že Xavi výsledky má, protože hrajeme KONEČNĚ fotbal, na který se dá dívat. Moc dobře si pamatuju, co bylo dřív. Vzpomeň si na trenéry od Pepka, co nás vedli: Vilanova, Roura, Martino, Enrique, Valverde, Setien, Koeman….
A ROZHODNĚ se mi příčí střídat trenéry jako ponožky, sleduješ i PL? Vzpomeň si na to, co Arsenal předváděl pod Artetou první ROKY a co hraje teď.
Zkus se nad tím fakt zamyslet …