Potom ju "posadil na toaletu, vyhrnul jej šaty, požiadal ju, aby povedala, že je jeho 'malá mrcha', prinútil ju, aby si na neho sadla, potom ju strčil na zem a prinútil ju k orálnemu sexu, čomu sa aktívne bránila, udrel ju, zdvihol ju zo zeme a vnikol do nej a súložil, až kým sa neurobil.
A toto všetko za 47 sekúnd? No neviem dosť chabá dôveryhodnosť slečny....
Presne toto som chcel napisat! Po 47 sekundach? Aky sud toto moze brat vazne? A ani ho nestihaju na slobode? Na zaklade akych "dokazov"? Fraska, toto vsetko. Povodne som sa nechcel vyjadrit, no teraz mozem. Ta spina klamarska mu riadne skomplikovala zivot.
Tak akože Dany je rýchly, nie že nie - ale až takto? Sa mi nechce veriť.
:-)
Ale strčiť jej ruku do gatiek proti jej vôli by za tých 47 sekúnd stihnúť mohol. Ak to urobil, tak si trest zaslúži.
Toky, to posledne sa zistit neda. No teraz je uz ona nedoveryhodna. A tym padom by mal tento pripad byt ihned uzavrety a Dani na slobode. Ona jasne klame.
Jakoby ideš v nočnom klube po polnoci s chlapom na záchody dobrovoľne tak akože čo čakala? Uznávam nikto z nás tam nebol a Dani bol asi prítulnejší akoby mal no čo sa tam za tých 47 sekúnd asi stihlo ? Určite nie znásilnenia a orálny sex maximálne jej stihol dať tú ruku do rozkroku a možno ukázať beťára? nejaká tá facka a to je asi tak celé neviem prečo by sa takáto vec mala riešiť súdne a verejne preboha......
Parada, tak dufam, ze mala "dobry reflex" a si nechala saty, nohavicky, ci se**no ako dokaz, a ze ma na tele znamky nasilia. Lebo dotyk je nepreukazatelny, a nedobrovolny sex (aj ten, ktory prebieha rychlostou svetla) zanechava jasne stopy. ☺?
To asi potom potrebuje ineho pravnika. Niekoho, kto z hladiska IQ nie je imbecil ci idiot. Hocijaky pravnik s aspon priemernou inteligenciou by to na sude vyhral, a ani by sa nezapotil. Bez toho, aby taketo veci tvrdil.
"Klub s nim rozviazal zmluvu"... Lebo vsetci v dnesnej spolocnosti musia byt PC a automaticky na strane zeny len co padnu "citlive" slova ako "sexualne obtazovanie". Nepockaju si ani na rozhodnutie sudu. A uvazovanie nad "dokazmi"? Zabudni.
To, co ona popisala vlastne ani nie je sexualne obtazovanie, ale znasilnenie. Kazdy, kto tu veri jej verzii by mal aj bojovat o to, aby sa Dani dostal do Guinessovej Knihy Rekordov za najrychlejsie znasilnenie vsetkych cias. To ho uz nikto nikdy neprekona.
Nic neni iste ani tych tych 47 sekund neni overenych tak newiem co tu uz odsudzujete tu zenu. Mozno je to ku*va a mozno ozraty Dany je nadrzana svina. Pockajme na sud.
No ved uvidíme, kľudne sa to môže ťahať roky a následne súd rozhodne, že sa nič nestalo a ide o krivé obvinenie. Prvé správy hovorili, že ju obchytkaval, teraz ju už údajne znásilnil. Ktovie, čo z toho bude o mesiac.
Ja som trestny advokat, ale toto by sa nemalo dostať ani pred sudcu a nie ze chalan je vo vazbe. Otázka je co je presne v lekarskom posudku. Znásilnenie má jasné charakteristické črty a nedá sa zamenit, ale zeny si vedia tieto zranenia urobit aj same s roznymi predmetmi. Buď má Dani neschopneho asvokata ktory uz teraz ma zarobené na ročnú dovolenku, ale je tam viac nepriamych dôkazov, ktoré vytvárajú ucelenú reťaz. No uz jej výpoveď stoji na vode.
Ronnie, nechcel som to spominat, no ako niekto, kto pochadza z pravnickej rodiny, mozem len suhlasit. Len co sa jej trvrdenia o znasilneni nezhoduju s faktami (47 sekund), prestava byt doveryhodna. Aby sa to vobec riesilo na sude a bol Alves stihany vo vazbe je neakceptovatelne. A proti pravnym predpisom vsetkych vyspelych krajin.
a podla coho tu usudzujete, ze ta zverejnena vypoved je ozajstna? kokos na zaklade novinoveho clanku uz viete ze si to vymyslela...hovno viete o tom co je v spise...
Nikto nevie co je v spise. No moja reakcia je na to, co bolo spomenute v tomto clanku. Ked budu spisy na tomto fore, zareagujem tiez. Clovek ma vzdy moznost zmenit postoj na zaklade zverejnenych faktov.
A toto všetko za 47 sekúnd? No neviem dosť chabá dôveryhodnosť slečny....
:-)
Ale strčiť jej ruku do gatiek proti jej vôli by za tých 47 sekúnd stihnúť mohol. Ak to urobil, tak si trest zaslúži.