Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
uz tolko nechvalte toho demba, miestni pseudofans budu skripat zubkami:)
Vcera to bol pre Dembeleho taky referencny zapas....z toho by mal vychadzat :)
Zacal by som od konca. Terstegen zablesky famoznosti a sucasne totalnych vypadkov Araucho a christensen najlepsia dvojica stoperov v la lige v sucasnosti. Spoliehat sa na to ze kunde alebo balde hoci hraju vyborne na svojich poziciavh trafia branu nebodaj daju gol je velmi velmi nerozumne. Dejong sa snazil no mal som obavy, ze vykon zavrsi vlastnym golom. Dembele zahral konecne to co sa od neho ocakava. Buskec rozvaha
Doplnim, prvy polcas vyborne, druhy polcas psychologicka klasika....? Ved co sa moze stat, prepneme do vikendoveho modu.....
Dembele má najlepší dribling v našom tíme odkedy odišli Neymar a Messi. Vie ovládať loptu vo velkej rychlosti a je velmi obratný. Jediné, čo mu trocha treba zlepšiť je finálna fáza, aj keď neviem si predstaviť, že strelí napr. v lige 25g za sezónu. Možno tým trocha trpí, že ho vnímame trocha ako náhradu za Lea. U toho sme okrem toho, že obisiel 3 hráčov (čo veľakrát zvláda aj Dembele), boli zvyknuti aj na 50 g ročne + 20 asistencií. Nuž, nie každý môže byť Messi. Náš dnešný tím nám ukazuje, že prečo bol taký výnimočný. Lewa vie strielať góly, Dembele vie obchádzať hráčov a asistovať, Gavi sa vie dostať zo zapeklitých situácií a má výbornú orientáciu. Toto všetko mal Leo v jednom + ešte vždy niečím prekvapil.
Chapem, ze ho chce podporit kazdopadne Dembele to musi zacat preukazovat vo velkych zapasoch kde byva hlavou mimo.
Určitééé
Pomaly v každom rozhovore sa Xavi vyjadruje, že Raphina bude dôležitý. Som na to zvedavý. Snáď má pravdu, no v súčastnosti nie je na takej úrovni ako by mohol byť a ako sa od neho očakáva.