Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2023-01-29 14:46:16
V poslednej dobe same ultimáta čítam ?
2023-01-29 15:19:29
Snad se rozehraje, potřebujeme to....Teda potřebujeme, aby aspoň 2 křídla byla ve formě. Mimo téma....nevíte zda má už Lewa odpykany trest?
2023-01-29 15:21:23
A to ktorý klub zaňho dá toľko co my ????to už teraz viem že nič z toho nakoniec pôjde preč len pod cenu aby sa uvoľnilo miesto pod platovým stropom
2023-01-29 15:31:40
Ma sancu sa chytit, ak ho Xavi da tam, kam patri. Zase az tak dlho tu nie je, a nedostal tolko sanci, kolko niektori ini. Techniku na to ma, len musi zvysit presnost centrov.
2023-01-29 16:23:26
Jinak bych vyzkoušel Abdeho. Ten vypadá v Osasuně dost slušně
2023-01-29 17:00:42
Zatial najvacsie sklamanie z posil ..... bellerina nepocitam to som vedel uz pred sezonou ze nic z neho
2023-01-29 17:02:56
No ak sa nechytí teraz počas absencie Dembeleho tak neviem či má budúcnosť v tomto klube. Na druhú stranu neviem či niekto bude ochotný za neho zaplatiť tých min. 65 mil. Skôr o tom pochybujem.
2023-01-29 19:23:14
Takže posvätné 4-3-3 sa ani náhodou meniť nebude. Prečo by aj... Väčšina zápasov to jasne ukazuje, že systém nefunguje. Len vďaka rozhodcovi a mali by ho ľudia velebiť sa pri poslednom zápase nepískala penalta proti Barcelone, Dembélé a jeho nedostanie jasnej červenej karty atď. Rozhodcovia viac ako dosť podržali Barcelonu. Pokiaľ sa nezmení herný systém, hráči ako Raphina, FDJ, Kessie sú tu zbytočný. Posledné roky hráči po príchode do Barcelony len idú výkonnostne dole. A nejak to nikto nerieši. Xavi dostal 200 miliónov na hráčov, dostal plnú r*ť hráčov, na ktorých si ukázal, tak nech maká. Pokiaľ mieni pracovať štýlom, že doneste mi hráčov, ak to s nimi nepôjde, tak chcem nových hráčov, je asi na čase začať rozmýšľať o novom trénerovi. A aj športovom riaditeľovi, lebo evidentne si tiež neplní svoju úlohu, ako by mal.
Maros49 Premium
2023-01-29 20:45:24
Rukopisom dobrého trénera je výber hráčov, ktorí musia zapadať do spôsobu hry, ktorý presadzuje. Malý príklad Arteta ale aj tréner Manchestru. Tam je vidieť, že po príchode nového trénera sa evidentne zmenila hra, ale aj káder. U nás sa doplnil káder o hráčov, ktorých si vybral tréner. Napriek tomu, že vedieme tabuľku je hra mužstva neskutočná nuda bez kúska fantázie. Toto má byť toľko proklamovaná DNA Barcelony? Je chyba len v hráčoch? Nemyslím. A