neviem kto ho vyhadzoval, jedine co tu viaceri riesili, ze to nie je nahrada za Busquetsa v systeme 4-3-3...aktualne je vidiet, ze system ked nastupia 4 zaloznici jemu, ale aj celemu muzstvu v tejto skladbe vyhovuje vyrazne viac...
Mylim sa,alebo v hodnoteni zapasu ho opisal vas autor,ako slabeho a ze mu zapas nevysiel...
FDJ je uz davno pilier a len cakam,kedy odide Busi do dochodku a prejavi sa naplno. Velmi si zelam,aby na jeho pozicii hral parve FDJ a vratil sa Messi na jednu sezonu a hrali by sme takto:
s tym,ze Messi by hral medzi liniami sPedrim a Gavim akrmil by Lewu a Demba (ten by sa presuval bud nalavo,alebo napravo a otvaral by sa priestor priestor nabehy Baldeho-Walkera-Pedriho a Gaviho. Ale tie kombinacie medzi Pedrim a Messim by som si uzil,.
Tak sa s ním už počíta na DM, alebo nie? Ja už som z toho mimo. Dúfam, že áno a od novej sezóny bude de Jong náhradou za Busiho na DM a jedine, že si ešte DM poistia druhým hráčom zadarmo ako Gundogan, Tielemans.
FDJ je uz davno pilier a len cakam,kedy odide Busi do dochodku a prejavi sa naplno. Velmi si zelam,aby na jeho pozicii hral parve FDJ a vratil sa Messi na jednu sezonu a hrali by sme takto:
Walker Araujo Kounde Balde
Gavi FDJ Perdi
Messi Lewa Dembele
s tym,ze Messi by hral medzi liniami sPedrim a Gavim akrmil by Lewu a Demba (ten by sa presuval bud nalavo,alebo napravo a otvaral by sa priestor priestor nabehy Baldeho-Walkera-Pedriho a Gaviho. Ale tie kombinacie medzi Pedrim a Messim by som si uzil,.