Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
To bude zase katastrofa. Lukratívnejšie podmienky v našej situácii + nenažraný Sissoko ?♂️
Nič lepšie ako tých 50m zaňho asi nedostaneme tak šup s nim preč a na jeho miesto podpísať echt ľavé krídlo ktorému vypršala zmluva viac ako on brat asi nebude...
Ak to nie je operácia predaj tak nech sa na to rovno radšej vyseru.
Keby som mal na to príležitosť, spýtal by som sa Xaviho čo presne na tom Dembelem vidí. Ako keby to bol jednej z najelitnejších hráčov histórie Barçy. No nie je. Byť na Xaviho mieste, povedal by som, že do roku 2024 je viac než dosť času, a potom sa uvidí.
Musíme si priznať, že momentálne je pre nás Dembo potrebný. V kádri nemáme krídelníka takých kvalít ako je Dembo. Tak nepochopím, prečo ho všetci v komentároch odsudzujete? Len preto, že bol dlho zranený? Ale po zranení sa postupne dostáva do veľmi dobrej formy. Pozrite na Fatiho. Ten po zranení je absolútne nulový. Možno to s ním pôjde postupne hore ako s Dembom. A napokon, na kvalitnejšieho krídelníka ako je Dembo nemáme financie a vôbec neviem, či by sme lepšieho na prestupovom trhu aj našli pri súčasných finančných sračkách Barce!