Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-03 17:07:36
To bude zase katastrofa. Lukratívnejšie podmienky v našej situácii + nenažraný Sissoko ?‍♂️
2023-02-03 17:43:24
Nič lepšie ako tých 50m zaňho asi nedostaneme tak šup s nim preč a na jeho miesto podpísať echt ľavé krídlo ktorému vypršala zmluva viac ako on brat asi nebude...
2023-02-03 19:48:32
Ak to nie je operácia predaj tak nech sa na to rovno radšej vyseru.
2023-02-03 19:52:40
Keby som mal na to príležitosť, spýtal by som sa Xaviho čo presne na tom Dembelem vidí. Ako keby to bol jednej z najelitnejších hráčov histórie Barçy. No nie je. Byť na Xaviho mieste, povedal by som, že do roku 2024 je viac než dosť času, a potom sa uvidí.
2023-02-04 10:52:26
Musíme si priznať, že momentálne je pre nás Dembo potrebný. V kádri nemáme krídelníka takých kvalít ako je Dembo. Tak nepochopím, prečo ho všetci v komentároch odsudzujete? Len preto, že bol dlho zranený? Ale po zranení sa postupne dostáva do veľmi dobrej formy. Pozrite na Fatiho. Ten po zranení je absolútne nulový. Možno to s ním pôjde postupne hore ako s Dembom. A napokon, na kvalitnejšieho krídelníka ako je Dembo nemáme financie a vôbec neviem, či by sme lepšieho na prestupovom trhu aj našli pri súčasných finančných sračkách Barce!