Fuuu, a teraz sa tu rozputaju konflikty... Ja za seba poviem, ze by ma Leov navrat z viacerych dovodov potesil, vratane Laportovho vyhodenia! No ako som vam uz vravel: kym tu ten ? je, Leo sa nevrati. Iba ak by navratom zariadil Laportov pad. ?
Pozri si aj iné svoje komenty. Ja som tiež vyjadril názor-na teba. Prečo by som mal byť pokrytec. Pozerám sa na veci reálne. Vieš prd , ako to s Messim skutočne bolo,tak ako aj my ostatní. Ale podľa teba je Laporta potkan. Len preto, že sľúbil, že Lea udrží. Možno keby bol Leo podpísal predĺženie zmluvy a nechcel novú, mohol tu byť. Ktovie?
Nikdy som tu nezautocil na niekoho ako prvy. Ani teraz to nerobim. No mam rovnake pravo Laportu odsudzovat ako ty ho branit. Zautocis na mna a povies, ze ja vyvolavam konflikty? To je pokrytectvo.
Chces spet Bartomeua? Ci kto by mal byt prezident? Po tom co predviedol Bartomeu mi pride Laporta ako mily rozpravkar naslubuje co nemoze splnit ale aspon sme sa vratili na vitaznu vlnu. Takze par veci spravil dobre. To ze musel mesi odist nebola Laportova chyba akurat to sluboval a nesplnil lebo sa ukazalo ze nie sme v srackach po krk ale meter po hladinou. A popravde mam pocit ze sme potrebovali aby messi odisiel aby sme zrusili messi-centrizmus. A ukazuje sa ze to tak je. Teraz ked si messi zvykol aj na styl kde nie je tim len on tak tiez by som chcel aby sa vratil. Stale si myslim ze messi je najlepsi v historii a koli nemu kukam aj pariz. Ale takto to malo byt a teraz je cas aby sa vratil a vyhral s nami ligu majstrov na zaver kariery :)
Sylarko: ja neutocim ako prvy na nikoho !z tohto fora!. ?♂️ Tema je Messi vs Laporta, a ja vyjadrujem nazor na Laportu. A na neho budem utocit. Niektori nesuhlasia? V poriadku. Ale ked niekto pride s utokom na mna namiesto odlisneho postoja (s argumentmi), je po debate, pretoze on zautocil ako prvy. Takze tak.
Pravdo: tvoja povodna otazka by mala zmysel keby boli volby a ti dvaja kandidovali jeden proti druhemu. Nikto nema Barta rad, no on s tymto vsetkym nema nic. Myslim si, ze som to tu uz viackrat pisal: skoro kazdy z nas (vratane Lea) veril Laportovym slubom, a on nas do posledneho momentu tahal za nos. Ja na to moje sklamanie nikdy nezabudnem. Beriem, mozno povodne nevedel, v akej financnej situacii sme, no ked uz bol zvoleny a zistil pravdu, mal konat cestne a uprimne a neklamat cely svet az do poslednej sekundy. Hlavne Lea, ktoreho tak ponizil. A preto ho vzdy budem nenavidiet.
Pokial viem bolo to presne ako teraz s Gavim, oni robili vsetko aby mohol Leo ostat a La liga im vracala jednu ponuku za druhou ze sa to neda. Ale ano mas pravdu mohol to prezentovat lepsie, v style ze mame velke problemy s leovou zmluvou koli la lige a nie ze lea si nehame. Samozrejme aj ja som bol vtedy sklamany. Ale s odsptupom casu vidim progres takze potkanom by som ho nenazval. Robi pre Barcu co moze aj ked s Messim stupil vedla.
Tak to je potom ten rozdiel medzi nami. Mne strasne vadi to zlo, ktore spachal nielen v Leovom pripade, ale aj s Koemanom. Netrvrdim, ze Koeman je najlepsi trener na svete, ani ze je Leo ako clovek dokonaly, ale intrigantov neznasam a takto sa s ludmi nejedna. Ty si sa cez jeho spravanie preniesol, no ja to nedokazem a ani nechcem.
Ako fajn messi je messi rad by som bol kebyze sa vrati naozaj ...ale na druhej strane také primitívne vyjadrenia ze múzeum je messi a barca by nebola bez messiho nic až mi dvihlo tlak ...fandil som barci este pred messim ..a tiež si treba aj povedať kde by bol messi bez barci ..mozno by spolu zametali aj s bratom chodníky v Argentíne (nevysmievam sa ) ale je to možné...takže toto sú strašne dristy ...a keď nechce tak nechce sak petro doláre smrdia lepšie...
Drogy robia svoje ?chlapec môže ďakovať ze Messi je Messi a celá rodina ďalších 200 príbuzných vďaka nemu nepracuje ale rozhadzuje načo chce ?vôbec ze Barcelona neexistovala a nikto ju nepoznal ??ešte matador Púchov vyhral nanimi to je tak keď chlapec preferovaný ?
Mám Lea rád a rád by som ho videl ešte v drese Barcy, ale od tohto vyhlásenia by som sa na jeho mieste veľmi rýchlo dištancoval. Vyhlásiť, že pred Messim nikto Barcu nepoznal, je silná káva. A nebyť Barcy, ťažko povedať, či by Leo dosiahol, čo dosiahol. Samozrejme, platí to z časti aj naopak.
to že Barça sa stala známou kvôli Messimu je totálna blbosť, áno Messi ju výrazne spopularizoval
ale Barcelona bola známa už predtým. Nechápem ako môže povedať takú debilinu
Chlapec sa sprava ako urazený prívesok. A nedôjde mu, že tým vlastne robí veľkú sluzbu Barce, aby sa už prestalo uvažovať o nezmyselnosti, ktorou by bol teoreticky návrat Messiho.
Pravda! Takhle skončilo nespočet geniálních lidí. Ono to dává i logiku, protože většinou jsou i trochu jiný a o to víc zranitelný a Messi krásný příklad. Ten s jeho povahou bůh ví jestli by někdy vůbec začal hrát kolektivní fotbal nebo by k němu přišel později atd a stačilo by se narodit někde, kde by neměl podporu rodiny(následně i Barcelony) nebo by byl někde, kde by musel projevit průbojnost něco na styl Zlatana ve Švédsku a bylo by pravděpodobně po nejlepším hráči ever. To je na životě drsný i hezký zároveň, že to je spletec několika aspektů aj proto se v tomto často mluví o faktorů ,,štěstí,, bez kterého by to nešlo..
Ke vší úctě není zbytečný sem dávat komenty očividně takového kkta!! Akorát to zbytečně zvyšuje krevní tlak a proč? Jen kvůli tomu, že má známého bratra....
ale Barcelona bola známa už predtým. Nechápem ako môže povedať takú debilinu