Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-09 09:25:19
Ak za neho niekto kvalitne zaplatí, je to logické vyústenie jeho situácie.
2023-02-09 09:28:25
Tak ať je poslechne
2023-02-09 09:45:07
Ja nad slnko jasné, že sa vedenie snaží pretlačiť v lete jeden veľký predaj. De Jong... potom Raphinha... teraz Fati. Neviem prečo na také nemysleli, keď predávali Griezmanna, Coutinha, ... za polovicu toho čo bolo dohodnuté. Ferrana zachraňuje to, že jeho za veľké prachy nikto nekúpi.
Neviem čo plánujú, ale mám strach ak chcú Fatiho nahradiť Carrascom keď máme ľavé krídlo oslabené. Dembele na ľavo a Raphinha na pravo fungovať nebude. Dembele sa lepšie cíti na pravo ako sme už viac krát presvedčili. Väčší zmysel ma preto predaj Raphinhu. Ferrana presunúť naspäť na pravo ako 2-ka za Dembom a na ľavo kúpiť z peňazí z Raphinhi k Fatimu niekoho top (Leao nechce naďalej predĺžiť - ročná zmluva).
2023-02-09 10:19:59
Ľudia z okolia mu radia odchod. Prečo mu neporadia, aby na sebe makal, keďže má dosť vysoký plat. Dembelé makal a všetci sú spokojní že neodišiel. Možno by si Fati mal brať z neho príklad v tomto a možno sa jeho situácia zlepší tiež.
2023-02-09 10:54:40
My potrebujeme sa dostat do situacie, ze sme sprosti a chceme pustit 3 najvacsi talent a kto ho kupu nas okradne. Toto je presne strategia, co nam umozni ziskat peniaze. Najhorsie je ked sa zisti a vsetci sa presvedcia, ze je o nicom a berie velky plat. Potom to bude uz len hostovanie bez opcie?
leonidas129 Premium
2023-02-09 11:26:48
pomaly s tym hejtom chalani. bohvie kolko je pravdy v tom clanku, aj keby bola tak on nemoze za to, co mu radi jeho okolie.
urcite robi to co moze, aby hral dobre. ked sa mu to podari a napolni svoj potencial, tak mame uzasne lave kridlo na 15 s potencialom na zlatu loptu.
2023-02-09 12:10:59
Teším sa, ako sa o pár rokov budete vy “fanúšikovia”, čo tu píšete, biť do sŕdc že ste Fatimu vždy verili... Brať blbosti z bulváru, z ktorých je pravda možno 1% a brať to ako fakty, len ukazuje vašu inteligenciu