Ja nad slnko jasné, že sa vedenie snaží pretlačiť v lete jeden veľký predaj. De Jong... potom Raphinha... teraz Fati. Neviem prečo na také nemysleli, keď predávali Griezmanna, Coutinha, ... za polovicu toho čo bolo dohodnuté. Ferrana zachraňuje to, že jeho za veľké prachy nikto nekúpi.
Neviem čo plánujú, ale mám strach ak chcú Fatiho nahradiť Carrascom keď máme ľavé krídlo oslabené. Dembele na ľavo a Raphinha na pravo fungovať nebude. Dembele sa lepšie cíti na pravo ako sme už viac krát presvedčili. Väčší zmysel ma preto predaj Raphinhu. Ferrana presunúť naspäť na pravo ako 2-ka za Dembom a na ľavo kúpiť z peňazí z Raphinhi k Fatimu niekoho top (Leao nechce naďalej predĺžiť - ročná zmluva).
Dembeleho by som predal s jeho náchylnosťou na zranenia a rýchlosť a dribling nie sú všetko zmluva na 2roky a pri jeho povahe nové predĺženie môže byt veľmi mastné ešte aj tie podmienky klauzula v lete na 50% co cez rok..Fati papa zatiaľ ma 4 mesiace na to, aby presvedčil a berie 12mil
Krídlo ako Dembele, ktoré sa nebojí ísť do súbojov potrebujeme ako soľ a žiaľ také krídlo, takej kvality a ešte za tie prachy čo by sme ho predali. Proste nezoženieš lepšiu náhradu.
Fati má len 20 rokov (Raphinha 26 rokov). Nie je to tak dávno, čo sa Dembele pokladal za skončeného po opakujúcich sa zraneniach a zlepšilo sa to. Ak je to v hlave, tak sa Fati skôr či neskôr vráti k starej forme. Len či budeme spokojný s tými 40-60 mega čo by sme ho predali keď by mohol mať inde potom hodnotu 100+ mega. Je mladý, môže to dopadnúť ešte akokoľvek a plat je stále možné znížiť.
To vôbec nie je v hlave u Fatiho alebo forme, nemá vybusnost, nemá techniku na krídlo a na hrot nemá fyzické predpoklady, kde chce hrať? On ma výber miesta parádny to áno, ale na tom sa nedá postaviť kariéra..Dembele je skvelý technik, vie prejsť cez hráča ale čo potom väčšinou nič..zakončenie 1 z 10 na bránu, prihrávky 1 z 20 že nájdu niekoho..to je veľmi málo
A prečo už nemá výbušnosť? Žeby kvôli hlave a predošlým zraneniam. Že si už tak neverí nedáva do toho 100% zo strachu že sa znova zraní. On tu výbušnosť mal a nie je nikde dané, že sa mu už nikdy nevráti. Dembele je naše najlepšie a najnebezpečnejšie krídlo a hoc so slabším zakončením je na ihrisku nenahraditeľný kvôli driblingu!
Výbušnosť stratil kvôli operácii kolien. Však mu na jednom kolene chýba kus chrupavky, či čoho. Pre bežného smrteľníka by to problém nebol, ale pre športovca to už problém je.
Ľudia z okolia mu radia odchod. Prečo mu neporadia, aby na sebe makal, keďže má dosť vysoký plat. Dembelé makal a všetci sú spokojní že neodišiel. Možno by si Fati mal brať z neho príklad v tomto a možno sa jeho situácia zlepší tiež.
My potrebujeme sa dostat do situacie, ze sme sprosti a chceme pustit 3 najvacsi talent a kto ho kupu nas okradne. Toto je presne strategia, co nam umozni ziskat peniaze. Najhorsie je ked sa zisti a vsetci sa presvedcia, ze je o nicom a berie velky plat. Potom to bude uz len hostovanie bez opcie?
Lenže keď sme v situácií, že o tom hračovi je klub aj cely svet presvedčený, že je to obrovsky talent a presadí sa, tak ho nechceme za žiadnu cenu pustiť. V takej pozícií je teraz napr. Gavi. Za toho by mohli ponukať aj 200mil.
pomaly s tym hejtom chalani. bohvie kolko je pravdy v tom clanku, aj keby bola tak on nemoze za to, co mu radi jeho okolie.
urcite robi to co moze, aby hral dobre. ked sa mu to podari a napolni svoj potencial, tak mame uzasne lave kridlo na 15 s potencialom na zlatu loptu.
Teším sa, ako sa o pár rokov budete vy “fanúšikovia”, čo tu píšete, biť do sŕdc že ste Fatimu vždy verili... Brať blbosti z bulváru, z ktorých je pravda možno 1% a brať to ako fakty, len ukazuje vašu inteligenciu
Tu vôbec nejde o to, či je táinformácia z bulváru, alebo nie je. Ani o to, či je to pravda, kto to povedal, či koľko je na tom pravdy. Vyššie sa diskutuje o tom, či Fati na Barcu má, alebo nemá. Za seba poviem, že nemá ani vo sne. Preto lepši urobí, ak odíde. Pomôže sebe, aj klubu. Keby som si mal tipnúť, skonči v klube na úrovni Getafe, Everton, Hoffenheim.
Za posledných 15 rokov každý rok sa nájde tak zo 10-15 mladých hráčov, o ktorých sa hovorí, že nový Messi, Ronaldo, Maldini, Zidane. Kde sú? Fati teraz nepodáva dobré výkony. Otázkou je, čo s tým? Nechať ho? Predať? Hosťovanie?
Neviem čo plánujú, ale mám strach ak chcú Fatiho nahradiť Carrascom keď máme ľavé krídlo oslabené. Dembele na ľavo a Raphinha na pravo fungovať nebude. Dembele sa lepšie cíti na pravo ako sme už viac krát presvedčili. Väčší zmysel ma preto predaj Raphinhu. Ferrana presunúť naspäť na pravo ako 2-ka za Dembom a na ľavo kúpiť z peňazí z Raphinhi k Fatimu niekoho top (Leao nechce naďalej predĺžiť - ročná zmluva).
Fati má len 20 rokov (Raphinha 26 rokov). Nie je to tak dávno, čo sa Dembele pokladal za skončeného po opakujúcich sa zraneniach a zlepšilo sa to. Ak je to v hlave, tak sa Fati skôr či neskôr vráti k starej forme. Len či budeme spokojný s tými 40-60 mega čo by sme ho predali keď by mohol mať inde potom hodnotu 100+ mega. Je mladý, môže to dopadnúť ešte akokoľvek a plat je stále možné znížiť.
urcite robi to co moze, aby hral dobre. ked sa mu to podari a napolni svoj potencial, tak mame uzasne lave kridlo na 15 s potencialom na zlatu loptu.