No United maju skore 9:8 za 5 zapasov v lige. Zavahali so slabym Leedsom ktory nevyhral 8 zapasov, Arsenalom ktory je mimo formy a slabym Crystal Palace ktory nevyhral 6 zapasov.
Tak tak. Ak prehráme proti United tak by nám mali odobrať superpohár, 10 bodov v La Lige, a vyradiť z copa del rey... nenávidím tieto “teraz sa ukáže ako na tom sme”. A výhry proti Realu, Atleticu atď sú absolútne nepodstatné?
Si si ešte nezvykol? A ak cez nich prejdú, tak to bude len preto že MU nič nehral, zase nemajú formu, chýbal in ten a neviem čo, len nie kvôli tomu že Barcelona hrala dobre a potom príde ďalší súper a ak bude trošku zvučnejšieho mena, tak až vtedy sa zase ukáže ako na tom Barca je. A potom to môžeš začať čítať od začiatku a dookola ??
United ma dobru formu, svetoveho trenera a vedia hrat aj na nebezpecne brejky a zaroven na drzanie lopty a rychle kombinacie. Ak sa kapitan s Lapim chcu uspokojit s vitazstvami nad Gironou a najhorsim Atletikom za poslednych 10 rokov tak kludne. Ale nic nam nepovie viac ako zapas s United. Ukazali sme ze ligu vieme porazit, ale hlavny ciel je Europa.
Fenomenom, každý má právo na svoj názor, ale spravil si 2 chyby, kvoli ktorým tvoj názor nemožem brať vážne. Takže aj rada do budúcna... Prvá rada, nevkladaj ľuďom slová do úst. Ani ja, ani Lapi sme žiadnu Gironu, alebo podobné “slabšie” španielske tímy nespomínali. Hoci je pravda, tak ako vravíš, že víťazstvami nad nimi nepreukazujeme že sa možeme rovnať európskej špičke, tak ani 1 z nás opak netvrdil, takže táto tvoja poznámka bola úplne odveci ? rada číslo 2. Ak chceš reagovať na názor, nevyber si z príspevku druhého len to, čo sa ti hodí. Ty chceš, aby sme dokázali svoju silu proti európskej špičke. Samozrejme, akoby náhodou si zabudol, že 1 tím z európskej špičky sme nedávno rozmetali, a to Real. Spomínal som ho v príspevku na ktorý reaguješ, ale do tvojej teórie sa nehodí, preto si to nespomenul ? Atletico je najhoršie za xy rokov - ďalší argument človeka, ktorý musí každú výhru kritizovať. Ja som ho spomenul len ako 1 príklad z výhier nad lepším španielskym tímom. Ale dobre, spomeniem teda iný príklad. V tejto sezóne sme Real Sociedad porazili 4:1 a 1:0. Tvoja európska špička Manchester United nad Sociedadom v tejto sezóne v LM prehrala 1 zápas 0:1, druhý zápas vyhrala 1:0 ? hovorím, že určite vyhráme nad United? Nie. Hovorím že prehráme? Nie. Jediné, na čo som reagoval je to, že bez ohladu na to ako tie zápasy dopadnú, tak to nie sú jediné zápasy v tejto sezóne, ktoré rozhodujú o tom, “ako na tom sme v porovnaní s najlepšími” ?
Myslim ze by sme sa mohli zhodnut v tom co napisal Road, na co ste obaja reagovali, ze ten zapas ukaze ako na tom sme. To samozrejme automaticky neznamena ze v pripade vyhry ideme na treble a v pripade prehry musime Xaviho vyhodit.
Presne. Ja som to myslel tak, že naša dobrá forma nemusí pokračovať, a to, či si ju dokážeme udržať sa aspoň sčasti ukáže proti Man. Utd. A ešte proti RM. Byť krátkodobo v dobrej forme je jedna vec, no udržať si ju dokážu len najlepší. A chvíľa pravdy bude taká, že nám ukáže, či naozaj k ním patríme.
Posudzovať formu, či kvalitu mužstva na základe jedného zápasu, či dvojzápasu je odveci. Je to len príležitosť pre "fanúšikov" , ktorí len čakajú na zakopnutie, aby mohli vyskakovať ako šašo s krabice a vykrikovať "ja som to hovoril, ja som to hovoril a čo tam potom, že inokedy pravidelne vyhrávajú? Práve tento zápas nám ukázal ako na tom sú a kam patria!"
Ako som písal vyššie, ak sa vyhrá, tak potom zase ten zápas nebol až taký smerodajný a čakajú na ďalší ťažší zápas, aby mohli zase hopkať. (Vidíte, sa v tom? Ja vás v tom celkom vidím ?) klišé hovorí, že zrkadlo tímu ukáže liga, kde si musíš udržiavať výkonnosť celú sezónu (ako tí najlepší, že RoAd), tak sa pozrite na tabuľku...
Ja hovorím o udržaní víťaznej šnúry aj proti ťažším mužstvám a o tom, ako len dlhodobý úspech a dobrá forma niekomu zaručia tituly. A keď sa mi názor iných nepáči, vysvetlím čo mi nedáva zmysel bez toho, aby som riešil tých druhých namiesto futbalu. Prečítaj si moje 2 príspevky, Lapi, a uvidíš, že ja tu píšem len o futbale. Potom si prečítaj tie svoje, a zistíš, že riešiš hlavne názory iných a posmešným či kritickým tónom sa zaoberáš postojom ostatných. Mňa totižto nezneistí názor iných a ani nemám potrebu im ho brať. Chodím sem kvôli futbalu a nie kvôli iným ľuďom. Spomínal si zrkadlo, tak si ho radšej zober ty a pozri sa skôr na seba. Pekný deň.
Ty si vyjadril TVOJ názor, že je pre teba smerodajnejší jeden zápas či dvojzápas. Ja som vyjadril MÔJ názor, že ja si to nemyslím. Tomu sa vraví diskusia. To či si tým zneistený, či nie je mi úprimne úplne jedno...
Ja som vyjadril názor len na futbal, a ty hlavne na ostatných. A to teda diskusia nie je, keďže téma nie je úplne rovnaká. Každý, kto vie rozmýšľať a nie je slepý to hore vidí. No nenaťahujme sa tu zbytočne, nikam to nevedie. Podstatné budú naše výsledky a to, že (verím tomu) budeme všetci fandiť ďalej.
A nepochopil si ďalšiu myšlienku: zneistený môže byť len ten, ktorému tak vadia názory druhých, že minimálne 50% jeho príspevku sa týka iných osôb a nie priamo futbalu. Čo v mojom prípade nie je vôbec pravda. Ešte raz, stačí sa pozrieť na tvoje príspevky v rámci tejto diskusii. Ja už nemám čo dodať, a ani nemám záujem o hádky. Nechodím sem kvôli tomu. Visca!
Ako som písal vyššie, ak sa vyhrá, tak potom zase ten zápas nebol až taký smerodajný a čakajú na ďalší ťažší zápas, aby mohli zase hopkať. (Vidíte, sa v tom? Ja vás v tom celkom vidím ?) klišé hovorí, že zrkadlo tímu ukáže liga, kde si musíš udržiavať výkonnosť celú sezónu (ako tí najlepší, že RoAd), tak sa pozrite na tabuľku...