A Barcelona už je rozsypana ako dorastenci prvý kvalitnejší tým čo vládze behať a hrať fyzicky a Barcelona je hotová a ak si tu niekto myslí že to budúci rok v lige majstrov bude iné tak je poriadne naivny
tie ocakavania na neho su zasluzene. posledne roky bol jeden z najlepsich na svete. momentalne je dost neefektivny na moj vkus. na gol potrebuje 3 - 4 vacsie sance
No nevím...otázka je, proč hrál od začátku Alba, Alonso? Proč místo Pedriho šel na plac Roberto? Mně osobně přijde, že na Lewu se nepiskaji jasný fauly.
Mal ísť skôr hore Fati namiesto Pedriho, Gavi by sa presunul do stredu a Fati na ľavé krídlo... viem nemá formu, ale je lepší ako Robertko, je to len univerzálny tragéd
To vieš toto nie je mužstvo z priemernej dedinskej spalskej ligy kde najväčšia hrozba polovice mužstiev je nejaký 36 ročný vyhorenec čo tam prišiel dožiť kariéru alebo sa v lepšej lige nepresadil
Popravde radšej nech vypadnú aj tak na to nemajú prišiel by dáky nemecký tým neskôr čo bude hrať tempo fotbal a chytili by s nimi aj tak aspoň ušetria sily
Úplne iný zápas keď je konečne obrana späť, iný Araujo na trávniku.. Koundé sa z tohto zápasu snaď čo najskôr otrasie. Naozaj NEROZUMIEM prečo sa nevymenili skôr keď Rashford na jeho strane nehral a Sancho bol nulový. Nehovorím, že ManU nebol nebezpečný ale určite mohol ten zápas vyzerať inak, keby neexperimentoval s jedinou vecou, ktorá im konečne funguje
Chlapci klobúk dole, stihol som len 2. polčas a nebyť zbytočných chýb tak sme mohli aj vyhrať. Neuveriteľné nasadenie a obetavosť. Neskutočný zápas. Síce remíza ale hrali sme fantasticky, treba priznať že aj United super.
Hrali sme velmi dobre, no zla zostava v obrane (a chyby) nas stali zapas. Mohli sme vyhrat. Bola tam MATSovas chyba, a aj Koundeho, no najviac je zodpoveny Xavi. To striedanie Raphinhu uz bolo moc. Sa necudujem, ze sa hneval.
mozem len suhlasit. ani nemam slov na tu obranu a nechapem preco ju vybral na taky velky zapas duplom ked to v poslednych zapasoch fungovalo na jednotku.
Raphinhovi skakali iskry spod kopaciek tak neviem aky zmysel malo davat ho dole 10 minut pred koncom a dat tam Ferrana. uplne nechapem
Podľa mňa ide zápas za Xavim. ( a podotýkam to som jeho obhajca a fanúšik) Man U bolo absolútne hratelné, jediný nebezpečný v predu bol Rashford a to nám dal dva góly. Nepochopitelná základná zostava, nepochopitelné dlhé reagovanie na zmenu pozície Rashforda. WanBissaka bol absolutne tragicky cez neho by Baldé prešiel 5x za polčas. Nulového Sancha bránil 60 minút naáš najlepší obranca Aruajo. Nasadenie Roberta nepochopil asi nikto. Dalo sa snimi vyhrať ale nakoniec sme radi aj za remízu.
Nevím jak u vás, ale z Fatiho se stala primadona s nosem nahoru po navléknutí č. 10. Z jeho výrazu mi často přijde, že je naprosto nekoncentrovaný a duchem mimo.
Ja som to hovoril este davnejsie, este pred zranenim ked hral “dobre” je to ufnukane namyslene decko, iba sa zviezol na 10 drese ako nova nadej ale prd ztoho, poslal by som ho na hostovanie popripade predaj
Jedine z čoho sa teším je že Alba má pred sebou silnú konkurenciu Balde je úžasný prečo nehral základ je čudné musí hrať takýto hráč a ne Alba ktorý už nemá čo ponúknuť Barce
Kounde a Alonso dnes bieda, škoda zranenia Pedriho, Univerzál neukázal absolútne nič hlavne ze pásku na rukáve mal, Christensen nemohol hrať celý zápas? Prečo? Araujo mal hrať stopéra od začiatku, Rashoford si robil co chcel a to len behal, nechápem tu neodpiskanu Fredovu ruku resp ze sa na ňu ani nepozrel podľa mňa to bolo na penaltu, Fred a Casemiro nechápem ze dohrali vôbec ved brusili celý zápas a Fred neprestal ani s kartou
1. Nechapem ako moze nosit kapitansku pasku jordi alba? Ma prchku povahu totalna chyba
2. Ako nahle sa rashford stiahol na pravu stranu utoku araujo mal ist na stred na pravo kounde, a balde ,christensen hore uz hned po prvom gole
3. Skoda zranenia pedriho, pre toto sme mali kupit zaloznika , dalo sa to cakat bola to len otazka casu kedy sa niekto zrani gavi s pedrim maju strasne vela minut odohranych
4. Raphinhu nechapem naco striedal este po tom gole si myslim ze by uhral ovela viac ako ten traged torres
Raphinhovi skakali iskry spod kopaciek tak neviem aky zmysel malo davat ho dole 10 minut pred koncom a dat tam Ferrana. uplne nechapem
Na OldTrafforde neviem kto bude hrať v zálohe.
2. Ako nahle sa rashford stiahol na pravu stranu utoku araujo mal ist na stred na pravo kounde, a balde ,christensen hore uz hned po prvom gole
3. Skoda zranenia pedriho, pre toto sme mali kupit zaloznika , dalo sa to cakat bola to len otazka casu kedy sa niekto zrani gavi s pedrim maju strasne vela minut odohranych
4. Raphinhu nechapem naco striedal este po tom gole si myslim ze by uhral ovela viac ako ten traged torres