Kdo to je? Vždy se dělá haloo skrz “no name“ hráče a pak se za pul roku řeší, kde ho udat na hostovačku...Kde jsou ty časy, kdy do Barcy chodila jen samá špička :-(((
NAMOR3101 Ja by som skôr povedľa kde sú tie časy keď sme nemuseli nakupovať vôbec ? stále si myslím a budem tvrdiť že jediné čo nás zachráni z tohto celého je La Masia
NAMOR3101 ja by som skôr povedal, že je mierne povedané hanbou, že mužstvo s takou históriou ako je Barca sa musí teraz spoliehať na hráčov, ktorých skupuje po celom svete! Kde sú tie časy, keď La Masia zásobovala A-čko kvalitnými mladými hráčmi.
Kvalitných odchovancov máme stále dostatok, len veľa z nich pôsobí mimo Barcy. Okrem toho zdá sa mi, že medzi fanúšikmi vládne taká predstava, že príde jeden silný ročník a z neho budeme mať polovicu základnej zostavy. Skladanie kostry mužstva z odchovancov je dlhodobý proces, ktorý pár rokov trvá. Celkom dobrým príkladom je Puyol, ktorý do 27 nezískal žiadnu trofej a keď končil kariéru tak mal na konte 24 trofejí.
Asi podobna strategia ako Yerry. Myslim si ze si zahra zo zaciatku sezony 10 zapasov v Acku aby ho zaujemci videli a v zime snad vygeneruje nejaky zisk
Sorry,ale za mě toto není posila,hodná FC Barcelona a vubec už néé,aby se o ní psalo,možná překvapí,rád bych se pletl.
21 LET a oni s ním počítají do Bčka???Kdyby měl 17,18 let, tak neřeknu ani popel,ale v 21 letech?
Např BVB: Jude Bellingham 19 let,Adeyemi 21,Moukoko 18,Jamie Bynoe-Gittens 18,Giovanni Reyna 20, Mateu Morey Bauza 21 atd tad a to je jen BVB všeci v Ačku.
A Barca bude představovat posilu, které je 21 let a má jí pro Bčko .... směšné:-)
21 LET a oni s ním počítají do Bčka???Kdyby měl 17,18 let, tak neřeknu ani popel,ale v 21 letech?
Např BVB: Jude Bellingham 19 let,Adeyemi 21,Moukoko 18,Jamie Bynoe-Gittens 18,Giovanni Reyna 20, Mateu Morey Bauza 21 atd tad a to je jen BVB všeci v Ačku.
A Barca bude představovat posilu, které je 21 let a má jí pro Bčko .... směšné:-)