Za mě nejlepší Ferran, Gavi a Christensen. Tohle byl zápas kdy si říkáte, že by jsme tomu Torresovi mohli dát ještě šanci. Skvělej pohyb, většinou skvělý řešení situací, výbornej dribling, zpracování, přihrávky. Kéž by to nebyl jeden zápasz 10ti…. Další famózní výkon předvedl Gavi. Ten kluk byl snad úplně všude a pořád. Jeho ten fotbal prostě strašně baví. Skvěle brání, útočí, tvoří hru… A další parádní výkon za mě Christensen - perfektní při bránění, a hlavně v první půli skvělej i směrem dopředu. Hrál často dost vysoko až jsem si říkal kde se tam pořád bere. Paráda ?
Ferran zahral vcera pekne ale treba si uvedomit ze sme hrali proti 17temu celku spanielskej ligy (ktora je realne tento rok slaba ako caj) A manchester United je uplne inde. Tam nebudu hraci prechadzat obranou ako noz maslom.
A hej Christensen je podla mna nas 1. stoper momentalne
To som rad, ale chlapci by si mohli po sebe pozornejsie precitat co napisali. Je to ich vizitka. A v poslednej dobe je tu pravopisnych a inych chyb neurekom, skoro v kazdom clanku. Ale nechcem ich robotu dehonestovat, vazim si ju a som rad za zaujimve citanie.
Z takým výkonom ako sme predviedli v druhom polčase nás MU vykopne z EL ako dorastencov. Ja však verím, že ten druhý polčas bol naozaj šetrením síl na štvrtok a že konečne zahrajú famózne, aby sme mohli oslavovať postup. Ale bude to sakra ťažké!!!
A hej Christensen je podla mna nas 1. stoper momentalne