Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-21 07:27:18
...a casom sa zisti, ze tento ujo bol zas na vyplatnej paske Realu ?
Rasto Premium
2023-02-21 07:48:17
Nech on vysvetlí, prečo liga kvalitou smeruje tam, kam smeruje. Onedlho tam budú hrať priemerní Rumuni, Bulhari, atď., lebo na lepších nebudú peniaze.
8JK8 Premium
2023-02-21 07:53:54
Nevyznám sa do toho veľmi tak by som sa chcel opýtať či má Španielska federácia alebo iný orgán možnosť odvolať túto pána Matoviča pardón Tabasa lebo to vypadá že tento pán neprestane pokiaľ nepotopi celý Španielsky futbal už len to ako sa o ňom vyjadruje Rubiales či iný je veľmi znepokojivé.....
AndreasGerardi Premium
2023-02-21 09:05:37
Mňa hlavne prekvapuje jeho odhodlanie odpáliť Laportu z pozície prezidenta. Je veľmi zaujímavé, že tie analýzy rozhodcov prebiehali v rokoch 2011 až 2018, čiže v dobe keď bol prezidentom Rossel a Bartomeu, a žiadna kauza sa nevyskytla. Taktiež je zaujímavé ako tlači na FFP ale absolútne mu nevadilo keď Bartomeu udeľoval 100 a viac miliónové zmluvy na platy a kupoval hráčov na poslednú chvíľu cez úver v banke. ( Griezmann). Vtedy nebol problém s registráciou ani FFP. Teraz je však už problém, že platy sa znížili cez 200 mega a nemôžeme registrovať ani odchovanca klubu. Zopar stiplavych slov ma na jeho osobu napadá
Marco01 Premium
2023-02-21 13:10:38
Zaujimave v akom obdobi sa tieto veci vyskytli...ked vedeme ligu o 8 bodov pred Realom a cochvilu su na programe 3 El Classica...minuly rok , ked Real v pohode viedol ligu bolo tichucko...zaujimave...