Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
8JK8 Premium
2023-02-21 17:47:41
Toto je vojna....
2023-02-21 18:30:04
vysvetlite mi to niekto, lebo to nechapem.....to sme mali akoze 10 rokov (mozno viac) niekoho podplacat z rozhodcovskej komisie za to aby nam "dopomohli" k titulu, to mi nejako nevychadza, kedze sme boli viac poskodeni ako nam pomohli, nespocetne chyb v nas neprospech a ked sme si otvorili usta, tak nas este aj potrestali, akoze wtf...tu skor niekto zase prepral peniaze, neviem ako, ale to je pravdepodobnejsie ako to, ze sme platili za "sluzbu", ktoru sme nedostali...
2023-02-21 19:12:21
Stavím sa, že Tebas samotný je zodpovedný za ten únik informácii ohľadom toho Negreira. Už každému musí byť jasné, že útočí na Barcelonu a chce ju zničiť.
2023-02-21 20:04:21
Ano , je to inymi slovami vojna. Cielom je myslim prevzatie. Vyberie sa ekonomicky subjekt ktory ma velky potencial no ma financne problemy / inymi slovami je podkapitalizovany a ma problemy s likviditou / . To je korist zraloka. Na takyto subjekt sa striela sustredene a nakoniec sa vytiahne posledny tromf , ktory danemu subjektu ma zlomit vaz - myslene uplne ho financne odstrihnut. Potom sa zrazu objavi spasitel, ktory ma oficialne ci cez nastrcene subjekty nakupene aktiva voci "obeti" a kedze obet nema na splatenie zavazkov, uplatni si veritel svoje aktiva tak, ze obet legitimne pohlti- vstypi do struktur. Necudoval by som sa, keby bol ciel stiahnut barce body , zbavit ju titulu a tak ju odstrihnu. Takto mi to vychadza. Toto je slovensko europsky model pozierania firiem.....