Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Nemám rád keď sa vyjadrujú ľudia čo majú toho dosť na rováši tam nech sa stará o svoje dane aby nemusel ísť zase pred súd
To je kkt tvl :D :D
Když něco řekne Rummenigge tak mám vždy taky takový zvláštní pocit……..
Ano mal zvlastny pocit...v LM kde vzdy ked u nas hrali piskali zahranicni rozhodcovia.. to je gadzo 😂😂😂
Ten pes z Nemecka na drogách, nech sa k nám nevyjadruje. 😡🤡
Plne súhlasím. Môžte nadávať na neho koľko chcete ale ma pravdu. S tými rozhodcami no neviem keď sme hrali s nimi my tak sa nemá na čo sťažovať úplne iné je ale to ako ich odfajicli s Realom... vo všetkom ostatnom plne súhlasim. Škoda ze Barcelonu neviedli takí ľudia ako on. Bayern je momentálne asi najlepšie fungujúcim klubom... bez dlhoh bez prepnutych majiteľov nám ukazujú ako sa ma riadiť klub.
Čo sa týka super ligy tak ma pravdu. Real ju chce,aby si zlepšil svoje financie.Juve a Barca,aby pokrili svoje veľké straty a mohli viacej utrácať . Čo sa týka PL tak ma úplnú pravdu. V Anglicku to už ide cez čiaru. Strašné peniaze bez kontroly. A výsledky slabé.
Ten zvlastny pocit co mal bol strach vzdy ked dosiel do Spanielska........teraz kazdy zlodej bude kricat chitte zlodeja 🤣