Je úsměvné, jak většina místních (teda nejen místních) příspěvků podléhá momentálním náladám :) Ani ne před měsícem bychom tady kritizovali všechny od Laporty až po uklízečky, že jsme tím odmítnutím promarnili jedinou a poslední příležitost zastavit aspoň jeden z našich 257 průšvihů. Dneska je to dobře (aspoň do zápasu na MU). Uvidíme zítra...
Připomíná mi to někdejšího spoluhráče. Když se vyhrálo, šel na titul, když se prohrálo, bál se, že spadneme :-)
Já jsem svůj názor na Raphinhu zatím nevyjádřil. Pokud mám, já bych ho za takovou nabídku prodal. Po bitvě je ale každej generál. Už při nákupu za tak vysokou cenu jsem měl pochybnosti. Vždycky asi budu skeptickej k předraženým 60-kilovým Brazilcům. Neymar byl jen jeden. Je hezký, že s míčem to umí tak, že ti s ním uvaří kafe (technický hráče mám rád!), ale při tom týmovým zápase proti soupeři má pro nás minimální pozitivní efekty. Zadaptovanej by už jakž takž být měl a příležitostí dostává poměrně dost. Něco v něm být musí, to jo, jinak by se v takový míře nemohl prosadit v Premier League (navíc z průměrnýho týmu), ale čekat na to 3 roky, s nejistým výsledkem a za xy milionů EUR, se mi nechce.
Připomíná mi to někdejšího spoluhráče. Když se vyhrálo, šel na titul, když se prohrálo, bál se, že spadneme :-)
Rovnako sú na tom už len fanúšikovia Realu Madrid. :-)