Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-24 01:59:44
Dúfam, že aspoň ligu uhráme.
2023-02-24 03:18:01
Jsme Barca, takže zklamání je na místě.. No když překonám bezprostřední emoce a vezmu to z pohledu- Odkud se odrážíme, kde se momentálně nacházíme a kam směřujem- je boj v kterém to vypadá nadějně ve dvou ze tří nejdůležitějších trofejí určitě pozitivni a případné výhry v nich(žádná samozřejmost bo konkurence je silná)by z toho udělali sezónu dokonce historickou a to jako no bad na to, že jsme tým budoucnosti a prime teprv přijde viz Balde, který opět zahrál parádně a až se otrka může být lepší a lepší, takže následující roky se celkově myslím máme na co tesit, (pokud to vedení zvládne) ale už aby to bylo, protože Evropě a celkově všem nepřejícím máme co vracet!
2023-02-24 06:51:21
Je to škoda, že jsme vypadli z Evropy. Na druhou stranu vypadnou po takovém boji není ňák tramatující jako, když sjem vypadli s AS, Live a ...ehmmm Bayernem. Je vidět, že se určitě posuváme vpřed a doháníme evropské týmy, co se týče intezity zápasů.
2023-02-24 08:50:55
Povedzme si pravdu: neboli sme celkovo až takí nebezpeční ako Man. Utd. Viac sme držali loptu, ako vždy, a bolo nám to na nič, ako vždy. Ale treba uznať, že sa celkovo zlepšujeme a pomaly ale isto sa dostávame tam, kde chceme byť. Škoda tých našich chýb, v oboch zápasoch, vrátane zlých rozhodnutí Xaviho. Pred niekoľkými týždňami som vravel, že všetky 3 trofeje nevyhráme, a hneď som bol terčom útokov. No bohužiaľ som mal pravdu. Teraz to už bude v našich rukách, a máme šancu vyhrať LL a CDR. Možno z toho bude nakoniec len 1 trofej, ale aj to poteší. To najpodstatnejšie sa rozhodne v našich súbojoch s RM. Treba veriť a fandiť. Visca!
2023-02-24 08:52:15
Ja by som na Lewu tolko nenadaval. Nepiskol proti nemu 5 jasnych faulov. Pozicne mu zavadzia ako Raphinha casto,tak este castejsie Fati (zobral mu z hlavy vyrovnavajuci gol na konci).
A osobne som vcera znenavidel B.Fernandesa-pre mna uz ostane idiotom.
2023-02-24 08:53:07
Za mňa fajn zápas. Nestranného diváka musel baviť. Rozhodca výborný, púšťal správne hru - dokonca si dovolil písknuť pokutový kop v prospech Barcelony, čo sa len tak nevidí. Na moje prekvapenie väčšinu zápasu uhrala naša záloha napriek absencii kľúčových hráčov veľmi solídnu hru. Obrana skvelá tiež i keď pár chybičiek by sa našlo - ale oproti tomu ako sme hrali vzadu vlani to je neskutočný rozdiel. Naši útočníci bohužiaľ sú ale komplet z formy. Akože áno, obrancovia ManU zahrali vzadu síce slušne ale priestor a možnosti našim v útoku nechali dostatočný na to, aby si s tým kvalitní útočníci dali rady. Paradoxne najviac z tria Pedri, Gavi, Dembele by podľa mňa pomohla prítomnosť Demba ak by mal jeden z tých lepších dní.
2023-02-24 09:09:57
Vypadnutie boli, no vzhľadom k udalostiam ktoré sa v Barce diali ako sme sa vyhrabavali z totálneho dna sme na to oveľa oveľa lepšie, obrana sa neskutočne zlepšila a omladila, záloha ak zostanú spolu FDJ Pedri a Gavi je vystarana na dlho, akurát útok bude treba riešiť určite cez krídla až po hrot
2023-02-24 11:42:12
V takýchto zápasoch je vidieť ako by nám Messi pomohol Lewa nedostal jednu poriadnu prihrávku Fati Ferran ako keby ani na ihrisku neboli Raphina to bolo o ničom Dembele tam určite chy al
2023-02-24 12:23:14
Včera prvý polčas bol po taktickej stránke výborný. MU bol zúfalý a neschopný sa dostať do pokutového územia. V druhom polčase som myslel, že nastúpilo iné jedenásťčlenné mužstvo, ktoré nevedelo udržať loptu, dostať sa aspoň do pokutového územia, skrátka druhý polčas sme hrali ako začínajúci zajačikovia. Okrem šance Koundeho sme nemali žiadnu šancu na zdramatizovanie zápasu. Výkony, ktoré podávame na La Ligu možno stačia, ale presvedčili sme sa, že na európske poháre nemáme.