Chapem ze rozmysla i nad nezmyslami mimo europu. PSG je len taka cena utechy. Oni hraju vacsinou na Bapeho, zaloha im nefunguje, Neymar odchadza, fandovia piskaju.
Ja by som ho bral naspat. Pedri vynechal 39 zapasov za sezonu a pol a bez neho hra dopredu nefunguje. Hral by praveho zaloznika viac ku stredu a bolo by miesto i na prave kridlo.
Ale niektorí ho sem už nechcú! Ako vravieva teo, podtatranské konzílium zhodnotilo, že Messi už na to "nemá". Veď by len brzdil celú hru a narušil by celý "Xavi ball" system. Mladíci by sa psychicky zrútili, keby na nich Leo krivo pozrel (diktátor) a hrať by museli len jeho kamoši - dokonca aj Xavi.
Nemusi behat, ja hovorim ze hra dopredu bez Pedriho nefunguje. Pedri ma v lige 6g + 0a + 8 vytvorenych tutoviek, co je slusne. Messi ma 11g + 10a + 18 vytvorenych tutoviek co je 2.8x lepsie.
Prečo by to automaticky malo znamenať, že sa nerozumie dotyčný do futbalu alebo je fanúšik Realu.
Tu vôbec nie je jednoznačná odpoveď. Názor každého fanúšika závisí v prvom rade od toho, čo považuje za najdôležitejšie momentálne.
Na jednej strane sa vráti Messi. Bude späť legenda, bude šťastný aj Messi.
S veľkou pravdepodobnosťou získame nejaké trofeje, aj peniažky (asi), každé barcelónske srdce bude potešené návratom kráľa futbalu.
Teraz protiargumenty:
odložíme prestavbu tímu o nejaký ten čas, riskujeme návrat k závislosti na messiho vplyve na hru (messiho asi ťažko budeme preúčať na nový štýl). Nastane problém s platovým stropom, ktorý vyriešime buď redukciou počtu hráčov (čo je vzhľadom na ich formu pomerne obtiažne) alebo nám budú hroziť sankcie od Tebasa, ktorý nás už teraz nemá rád.
Pre mňa ako fanúšika napríklad je prioritou rozvoj klubu samotného - xavi získal nových hráčov, dáva tím dokopy, postupne si každý nachádza miesto v zostave, budujeme novú éru barcelony.
Messi by prišiel maximálne na sezónu. Príde mi zbytočné pre rok radosti znovu vrátiť Barcelonu do stavu pred xavim. Navyše, tie trofeje a super hra s messim vôbec nie sú zaručené - je to najlepší hráč sveta, ale to neznamená, že teraz s ním vyhráme všetko.
Podľa mňa tie pro argumenty sú veľmi hypotetické, kým tie negatíva sú dosť reálne.
Protisrgument bolo vidieť v zápase proti MU žiadna akcia prihrávka strela nič a 2 argument Fati Ferran to je o ničom Raphina zahrá ako kedy peniaze nie sú na prestupy ešte musíme predávať tak keď Messi príde zadarmo toto sú moje argumenty
Fajn, súhlasím. Zoberieme messiho, zaplatame nim jednu, max. dve sezóny a potom čo? Žiadna náhrada za ňho. Bude nasledovať ďalšia kúpa v záchvate paniky a celý cyklus bolesti sa opäť zopakuje.
Keď už sme kúpili tých hráčov, treba s nimi pracovať a nie ich posadiť na lavičku a nechať ich čakať.
A keby hrali pedri s gavim, tvorivosť by podľa mňa bola.
Barcelona ma jeden veľký problém financie nemôže kúpiť hráča ako Haaland Mbappe a podobne musíme brať hráčov bez zmluvy aj keď kúpiť tak hráčov ako ten 17r Brazílčan škoda že neprišiel Moukoko preto by bolo dobre keby sa Leo vrátil na jednu alebo dve sezóny mali by sme väčšiu šancu v LM lebo aj Lewandowski ma už vek
Navyše sme bez neho takmer vyhrali LM.
#SayNoToMessi
Tu vôbec nie je jednoznačná odpoveď. Názor každého fanúšika závisí v prvom rade od toho, čo považuje za najdôležitejšie momentálne.
Na jednej strane sa vráti Messi. Bude späť legenda, bude šťastný aj Messi.
S veľkou pravdepodobnosťou získame nejaké trofeje, aj peniažky (asi), každé barcelónske srdce bude potešené návratom kráľa futbalu.
Teraz protiargumenty:
odložíme prestavbu tímu o nejaký ten čas, riskujeme návrat k závislosti na messiho vplyve na hru (messiho asi ťažko budeme preúčať na nový štýl). Nastane problém s platovým stropom, ktorý vyriešime buď redukciou počtu hráčov (čo je vzhľadom na ich formu pomerne obtiažne) alebo nám budú hroziť sankcie od Tebasa, ktorý nás už teraz nemá rád.
Pre mňa ako fanúšika napríklad je prioritou rozvoj klubu samotného - xavi získal nových hráčov, dáva tím dokopy, postupne si každý nachádza miesto v zostave, budujeme novú éru barcelony.
Messi by prišiel maximálne na sezónu. Príde mi zbytočné pre rok radosti znovu vrátiť Barcelonu do stavu pred xavim. Navyše, tie trofeje a super hra s messim vôbec nie sú zaručené - je to najlepší hráč sveta, ale to neznamená, že teraz s ním vyhráme všetko.
Podľa mňa tie pro argumenty sú veľmi hypotetické, kým tie negatíva sú dosť reálne.
Keď už sme kúpili tých hráčov, treba s nimi pracovať a nie ich posadiť na lavičku a nechať ich čakať.
A keby hrali pedri s gavim, tvorivosť by podľa mňa bola.