To co predvadzame je ale tak nieco priserne, ze slovami to ani neviem okomentovat. Ked bude s realom sediet araucho na tribune vdaka kretenovi kundemu, je titul vazne ohrozeny.
na krasu mozme hrat ked na to budeme mat hracov. pozri na zostavu. nehrali styria najlepsi hraci ktori sa nam staraju o utok. v utoku hrali trapiaci sa Fati a Ferran. udrzali sme v 10 hracoch vysledok a mame dolezite 3 body do boja o titul.
Ty si pri tom spal ???? Za ten vykon by nemali dostat plat. To bol pluvanec do tvare vsetkym divakom a fanusikom barci. Skvele tri body s predpislednym timom tabulky ??? Fakt si prisiel z mesiaca ??
hocktory tim by hral slabo keby im chybali dvaja stredni zaloznici zo zakladu hrot zo zakladu a najlepsie kridlo, a tie tri body sa budu pocitat. dufam, ze ked sa bude oslavovat titul budete zduti ako ste teraz a plakat ako zle sme zahrali proti Valencii, ale len si p1cujte ak vas to tesi ja odchadzam z tejto debaty.
ja som vďačný xavimu, že dal konečne šancu alarconovi -- tri minúty plus päť predĺženia je dosť na to, aby sa prejavil talent za ten čas sa dajú dať aj tri góly, päť centrov aj kadečo iné
Fati hosťovanie alebo predaj, Torres sa môže tiež baliť..to nie je v hlave tam nie je kvalita..a prečo hra Roberto mi hlava neberie a Kounde naznačuje Xavimu čím ďalej tým viac, že nechce hrať PO a Xavi si ide svoje
Z futbalového hladiska by bolo pre Fatiho hosťovanie ideálne... avšak s jeho platom to nikto nezaplatí. Jedine že by sme veľkú čast naďalej platili my. A v našej situácii platiť milióny hráčovi, ktorý bude hrať niekde inde... to je zrejme príliš veľký luxus.
Najviac ma mrzí že valencia bola zrelá na 3 góly minimum ale keď u nás nemá ani len kto prihrať na gól nie ešte ho dať. Z 11 metrov netrafí bránu pretiekol pohár dá sa ospravedlniť pár mesiacov výpadok ale už bude pomaly koniec sezóny keď sa podarí ich predať musíme ísť do toho a kúpiť radšej jedného poriadneho krídelníka ani jeden nevyužil situáciu že je dembo zranený nech sa nečuduju keď cez neho nedostanú už ani jeden priestor
najviac ma srdí ferranova bezočivosť, keď ho sťahujú, lebo hrá fgu drevenú, tvári sa ako urazený pánboh... keď odpískali jedenástku, schytil loptu: ja,ja,ja, však mám psychológa... som presvedčený, že aj raphinha aj fati by penaltu premenili, bože, pošli ich preč... pošli... pošli...
Bleskovky
14 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
modlím sa,
od večera do rána,
pane bože,
pošli do ...
už ferrana
preco dnes kopal penaltu?
nikto nevie ...