Mám taký pocit ,že ťa vína tam je...A to ma desí. Prezumpcia neviny je,ale novinári sú povinní informovať a vtom to prípade si to radi vychutnajú. Keď je pravda čo vypovedal hlavný obžalovaný, tak na Ligu majstrov môžme kľudne zabudnúť. Nehovoriac o tej lavíne čo sa potom spustí, od sponzorov atď. Tu nás zachrániť už iba zázrak.
Faktury za dva milony za vypracovanie reportov, vies o niecom inom ? Ja som stale nic ine nevidel, nepocul, ale tak mozno si insider na spanielskej prokurature a mas ma sude kamaratov, tak nam skus priblizit ? Dakujeme
Nikto z trenerov ani hracov vraj ziadne reporty nevidel podla vyjadreni do mefii. A reporty za miliony su nezmysel. Keby tie reporty existovali, tak by zaloba asi nebola podana, pretoze cena takychto reportov sa znalevky asi neda vycislit a islo by vyhradne o dohodu Barcelona - Negreira. V tomto pripade ide zrejme bud o danovy podvod alebo korupciu. Preto aj bola podana zaloba. Vyzera to tak, ze to zavisi od Negreiru k comu sa prizna.
X y ludi z x y klubov sa vyjadrilo, ze reporty su bezna vec, tak neviem co tu zavadzas, ze ho nevidel aj upratovacka. Negreira sa sam chce vyhlasit za senileh resp cloveka s chorobou pamate. Pokial mi nedas priamy dokaz, tak pre mna to stale budu len prazdne reci s vypovednou hodnotou 0
Pepeke: Negreira možno nebude ani riadne stíhaný kvôli alzheimerovej chorobe ,no celý spor je evidentne o tom pretiahnuť Barcelonu cez všetky mediálne a sociálne kanály len aby bola zdiskreditovaná vo verejnej mienke a či Barcelona výhra alebo prehrá bude nakoniec irelevantné keď meno klubu bude navždy spájané s touto kauzou.....
Juventus Turín má túto sezónu odrátaných 15 bodov. Tiež mu hrozí vyradenie z pohárov, ak si ho vybojuje? hrá ešte taliansky pohár aj európsku ligu proti Frankfurtu a má šancu ešte aj cez ligu sa tam dostať. Budú do Barcelony šúpať dovtedy, kým jej v španielsku nezničia meno a potom keď budú menšie príjmy z TV a reklamy pre ligu tak si uvedomia, že Barcelona a Real ťahajú sledovanosť, nie Betis alebo Getafe.
viem že píšem od veci, ale ak tento info servis bol aj napr v roku 2015 aktivny, ake tu boli vtedy komenty na barcu ked pomaly ale isto všetko vyhravala?
ale ďakujem 😀