Prehodit formaciu na ofenzivneho zaloznika, tam dat maradonu. Cristiano si tam urcite zaslusi byt, pokial povies ze nie, je to iba kvoli nenavisti k Realu.
Cristiano si tam zasluzi byt? Zasluzil by si, keby islo o najlepsiu 15ku, a nie najlepsiu 11ku. Preco? Lebo Maradona bol futbalovo na dost vyssej urovni. Co sa tyka toho "nicenia", Messi znicil Real ovela castejsie. Ver mi, nikto si nepamata to, ako sa to Ronaldovi skutocne len parkrat podarilo.
Maradona tam ma byt urcite, neni o com... Ale vymienat ho za Ronalda? To je velka blbost, ten hrac patri s Messim do top 2ky dnesnej generacie a to hovorim ako dlhorocny fanusik Barcy. Zidane, ten bol tiez na vyssej urovni.
PMutiCh: to, ze je CR7 v top 2 ako strelec golov, neznamena, ze je futbalovo cislo 2 za Leom. K Diegovej genialite sa nikdy nepriblizi. Nemusi sa ti to pacit, ale nic na tom nezmenis.
Ja mozno tak nezmenim na tom nic v tvojej hlave, nemusim sa o to ani snazit. Nepochybujem o Maradonovej dokonalosti, ale Ronaldo je bohuzial o level vyssie. Hovori sa o tom uz pekne dlho a mysli si to extremne vela ludi, profesionalnych hracov a trenerov. To co dokazal CR7 a Messi vo futbale nedokaze uz nikto, toto je top dvojka.
Alebo skor o viac nez 1 level nizsie. Ak chces ludi, ktori maju rovnaky nazor ako ty, skus stranku halamadrid. Tu si na zlej adrese. Pekny zivot ti prajem. 👋😉
Peto333
úplne súhlasím, zápasy som videl zo záznamu ale bola to mágia ktorá sa vo futbale už nebude opakovať, bohužiaľ nebude asi považuvany za najlepšieho lebo nemal veľa top sezón ako Messi ale jeho v jeho najlepších sezónach bol asi najlepší hráč histórie
Použil jsem umělou inteligenci Chat GTP a vyšlo to následovně 🙂🙂
Lev Yashin (Soviet Union) - Goalkeeper
Cafu (Brazil) - Right-back
Franz Beckenbauer (West Germany) - Centre-back
Paolo Maldini (Italy) - Centre-back
Roberto Carlos (Brazil) - Left-back
Xavi (Spain) - Central midfielder
Zinedine Zidane (France) - Central midfielder
Diego Maradona (Argentina) - Attacking midfielder
Lionel Messi (Argentina) - Right-wing forward
Pele (Brazil) - Centre-forward
Cristiano Ronaldo (Portugal) - Left-wing forward
úplne súhlasím, zápasy som videl zo záznamu ale bola to mágia ktorá sa vo futbale už nebude opakovať, bohužiaľ nebude asi považuvany za najlepšieho lebo nemal veľa top sezón ako Messi ale jeho v jeho najlepších sezónach bol asi najlepší hráč histórie
Lev Yashin (Soviet Union) - Goalkeeper
Cafu (Brazil) - Right-back
Franz Beckenbauer (West Germany) - Centre-back
Paolo Maldini (Italy) - Centre-back
Roberto Carlos (Brazil) - Left-back
Xavi (Spain) - Central midfielder
Zinedine Zidane (France) - Central midfielder
Diego Maradona (Argentina) - Attacking midfielder
Lionel Messi (Argentina) - Right-wing forward
Pele (Brazil) - Centre-forward
Cristiano Ronaldo (Portugal) - Left-wing forward