Nechá sa na mňa nikto nehnevá, ale Real Madrid je ten posledný klub ktorý by mal ukazovať na chyby v jeho neprospech. Pretože ak začneme vyťahovať chyby v ich prospech , to bude ešte len pokukanicko. Vďaka rozhodcovskom chybám vyhrali 4 zo 4 posledných LM. V každej vyraďovacej časti do očí bijuce pochybenia v ich prospech. A to nehovorím o lige , kde im dokázali pisknut penalty kde sa bud nikto hráčov Realu ani nedotkol alebo dokonca sami faulovali bránia čoho hráča a dostali penalty. Niekoľko neuznanych gólov súpera ktoré platiť mali a neplatili . Atď
Zloděj křičí chyťte zloděje lépe bych to nevyjádřil.
Vůbec jsem nečekal, že když barca bude po x letech na prvním místě, tak se začne pochybovat o rozhodčích v minulosti. Je to směšné.
Za stavu 6:1 isiel Peraz 'mlatit' rozhodcu? Nejako sa mi to nezda... Kazdopadne... Ústny natlak je trosku hodne inde nez financne podplacanie. Tym to nechcem zjednodušiť. No aj ked sa na hlavu postavime... Pokial nam dokazu vinu, musime ju s hanbou prijat...
Jasne, ak sa dokaze ze barcelona davala peniaze na podplacanie rozhodcov, tak to bude obrovska hanba a vsetci zainteresovani nech nesu nasledky...ak sa to ale dokaze, tak to boli vyhodene peniaze pretoze nikto si nevie spomenut ako nam uz len ti rozhodcovia pomahali cele roky...vsetko sme si museli vybojovat a nikto nemoze objektivne povedat ze bolo viac kontroveznych rozhodnuti v nas prospech ako v nas neprospech
Je to prúser, ktorý sa nám hlavne v tejto dobe nehodí. Barca sa prepiera, kvôli zlej finančnej situácii a teraz toto. Aby sa nestalo, že od nás začnú "odskakovať" sponzori. Lebo to by bol začiatok konca.
Podplácanie sa asi priamo nedokáže, keďže sa spomínajú cash peniaze, čo znamená, že nie je nikde rukolapná stopa. Ale aj tak, kopí sa to na nás...
Radovan nejde o kontroverzne rozhodnutia, v zakone sa pise ze rozhodnutia nemusia mat priamy vplyv na vysledok..ale ked si spomenies kolko milion krat sa piskat faul na Messiho ked sa nemusel piskat, alebo kolkokrat Pique sa neodpiskal hruby faul. Ludia co nefandia Barcelone na to poukazovali mnoho rokov. Tymto netvrdim ze je klub vinny ale da sa pospominat...
ved to vravim, pokial tie rozhodnutia nemali priamy vplyv na vysledky, tak to boli vyhodene miliony...a ked si spomeniem kolko krat ignorovali rozhodcovia okopavanie messiho...to samozrejme ludom nefandiacim barcelone nestoji za poukazovanie..mas pravdu niekedy som sa tiez divil ze pri piqueho zakrokoch su rozhodcovia az prilis zhovievi, ale za cele tie roky u nas ma pique hadam viac cervenych karier ako prepnuti pepe a casemiro do kopy (co teda casemiro nemal ani jednu jedinu)...a teda nejak si neviem vybavit ze by hral tak zakerne ako oni..takze odpustanie kariet v jeho pripade uz musi byt korupcia ale pri hentych dvoch uz nie? pri nich uz rozhodcovia boli mierni len sa mi od seba hej
Vůbec jsem nečekal, že když barca bude po x letech na prvním místě, tak se začne pochybovat o rozhodčích v minulosti. Je to směšné.
Ale každopádne je dobre, že sa rozhodcovia ozývajú.
Podplácanie sa asi priamo nedokáže, keďže sa spomínajú cash peniaze, čo znamená, že nie je nikde rukolapná stopa. Ale aj tak, kopí sa to na nás...