To okydávanie v lete ohľadom predaja FDJ nemalo kraja......aké by to bolo výhodné pre Barcu, pravda tunno. A teraz sa ukazuje či tie peniaze od ManU by nahradili momentálne kvalitné výkony FDJ a 9 bodový náskok na čele tabuľky v La Lige.
Obaja 3 sezony paberkovali a FDJ nemal byt predany za 5 korun ale mal byt nahradeny Bernardom ktory je roky stabilne topka. A tí co tu stabilne trepu dve na tri mi chcu vycitat ze nie som Sibyla :-)
Odbornik tunno tu trepe oslovinu za oslovinou a kdyz mu to nekdo pripomene tak akorat keca , odbornik na sestrihy z youtubu.....ty topko....se silvou jdi do riti , frankie je o parnik pred nim...
FDJ bol sezonu predtym po Messim nasim najlepsim hracom. Ter stegen mozno 1.5 r. nechytal to na co sme boli zvyknuti ale drviva vacsina golov boli kvoli obrane. Viaceri sme ti tu hovorili ze ma len docasnu krizu a vrati sa na svoju predchadzajucu uroven. Ti ludia tiez nie su Sibyla :)
Ujo co pise litanie o svojom domnelom zivote, ktore kazdeho velmi zaujima rovnako ako skvosty ze Depay patri medzi troch najlepsich hracov 🤣 a Xavi prekaucoval zapas, ked za nepriazniveho stavu nenasadil spasitela Kessieho. Najviac ma pobavilo, ako Frenkie zotrel vase sprostosti v poslednom rozhovore. To bol bonbonik.
Jedine co rekl ze odebere hodne balonu , ale to mi nezpochybnujeme nikdo ty ujo....jen k tomu dodavame to co frankie napsat nemuze a doufam ze ani nechce z kolegiality , jen ty se svym rozhledem si myslis , ze to spoluhrac muze napsat do medii.....inzenyr youtube. Ze dokaze stejnou porci balonu dodrbat a bez fdj a pedriho by nasledky byly totalni.....nekdy je to do oci bijici. My proste jen vidime realitu a jak uz jsem jednou napsal. To spojeni busi pedri fdj je excelentni....jen nesnasim gloriolu neceho co uz neni...nic vic. Mmchdm nevim kde jsi vzal to o xavim kessiem a depayovi....to je asi na nekoho jineho.....nebo mas zase vlci mhu kdyz jdes rano do fabriky :-)
O Depayovi si to pisal minulu sezonu, ked si sa rozculoval ze bude jeden z hracov ktorich v lete budeme chciet spenazit. Tu su tvoje fantasticke rady Xavimu vratane Kessieho a dalsich konin. https://www.forcabarca.sk/...
Predtym si pisal, ze FDJ ma hrat DM, Buskec ho obmedzuje, hraje zle a podobne dristy. Frenkie toho povedal viac, prijemne citanie to nebolo. Aguero sa s tym nesral, nazval fanusikov ako si ty hlupakmi. Vystizne 😀
ty jsi asi slepej frajere , muzes mi presne zkopirovat text o depayovi,kessiem a vsech blbostech co pises a lzes ? na tom odkazu nic nevidim , asi proto ze jsem to nerekl vid. jen jsem si tam precetl, ze jsi trapnej inzenyr a ze lzes , no a tak to taky je. Usvedcujes se sam. Busi je slaby pokud hraje sam na dm a proto i xavi ktery to vidi a neni tak naduty jako ty, to musel resit. Fdj uz ma davno hrat misto busiho , ale chapu ze hracu mame malo. musime pockat az busi odejde, tim se uvolni spousta penez a to same alba....... kessieho nemam rad , to stejne depay......takze jsi sprosty lhar . myslim ze i aguero by rekl o nekom kdo lze , ze je idiot , muzu ti spoustu odkazu na to kde jsi sam sebe zesmesnil pokud budes chtit......trapaku.
Takze ani po sebe nevies citat ze nie? Poslal som vyssie link, kde kritizujes Xaviho ze mal hrat Kessie miesto Buskeca nehovoriac o dalsich smiesnych argumentoch ako ze si vopred vedel, ze Alba dostane cervenu alebo ze mal nastupit v zaklade hrac po dlhom zraneni🤣.
Toto som vyguglil za minutku Kingmarek92: "Hraci kteri uz predvedli ze jsou vynikajici , depay,frenkie,stegen,dest." https://www.forcabarca.sk/...
Frenkiemu nevyhovuje hrat "zadneho" pivota, kazdy to vie a vidi, teda okrem vas co mate vydlabane mozgy. Frenkie to v rozhovore sam hovori, okrem toho vyvracia aj dalsie sprostosti co tu kazdy tyzden omielate. Zase si neporozumel precitany text - skus sa vzdelavat. Na premiovom fore sa smejeme co tu byva pod clankami nagrcane.
Daval som statistiku najvyssej rychlosti hracov za sezonu, resp. viacero sezon plus priemernu najvyssiu rychlost jednotlivych hracov (spriemerizovana najvyssia rychlost zo vsetkych zapasov za sezonu). Tak ste napisali (nie ja), ze Buskec je vlastne taky rychly ako kridelnici. Vase vydlabane mozgy nerozlisovali medzi dvoma rozdielnymi statistikami.
mozes to obkecavat ako chces ale to uz nezahovoris klaun :) My sme ti pisali ze Busquets je pomaly a ty si na to vytiahol svoje statistiky kde si sa snazil dokazat ze ma porovnatelnu rychlost ako kridelnici Bayernu. Tvoj vydlabany mozog nerozlisoval medzi statistikou kde hrac bezi rovno a pohybom do stran, zrychlenim a zmeny smeru.
Statistiku som vytahoval prvy krat v reakcii na clanok na fore, v ktorom sa pisalo ze dnesni hraci musia vediet vyvinut urcitu konkretnu rychlost. Statistika potvrdila ze tu konkretnu rychlost Buskec dava. Tieto sprostosti co pises mozes mysliet vazne len svojim vydlabanym mozockom, ktorym si kazdy tyzden verklikoval ze Buskec v subojoch nestiha co je sprostost. Dalej ma to nezaujima.
dnesni hraci musia vediet vyvinut rychlost sprintom dopredu ale musia byt aj obratni a mat akceleraciu. Busquets niekedy stiha, niekedy nie. Ma problem ked proti nemu hra agilnejsi super. To je to co som pisal a vobec nie kazdy tyzden a vsetky suboje ty klamar. P.S. co ta zaujima a co nie mi je jedno.
kvalitne vykony mohol podat to ale nic nemeni na tom co je jeho problem, ktory som uz pisal. Vytiahnes si zapasy na dokazanie opaku? Aj ja by som ti mohol uviest zapasy kde nestihal. Tuto sezonu mame jednu z najlepsich zaloh v europe a ma velku pomoc od hracov ktori za neho vela odbehaju.
Ach tak, odbehaju za neho. No jasné.
Vytiahol som zapasy proti silnym timom. Tu vybornu zalohu ak si si nevsimol mame aj vdaka nemu. Ja som pocul tak, ze proti silnym hrat uz nemoze a brzdi nas.
Sám Xavi priznal, že hráči začali hrať bližšie k Busquetsovi, lebo nestíhal. Po novom sa hrá nejaké hybridné 4-4-2, kde sa ešte viac zahustil priestor okolo Busquetsa, lebo nestíha. Busquets podal 2x kvalitný výkon proti United? Proti Bayernu, čo hrá najhoršie futbal za posledných 5-6 rokov? Proti Bilbau strácal vo veľkom lopty pod tlakom. Nemecká repre hrala momentálne najväčšiu biedu za posledných 10 rokov.
Nechce sa mi uz komentovat😀 len poprosim vyrok xaviho. Zaujimave ze ked chybal proti united hrali sme tiez so styrmi, asi preto aby Buskec stihal pred telkou.
Ja grcam ze ma hrat kessie , ale xavi kdyz ho tam da tak to neni grcani :-) , ubozaku....a hlavne vztahoval jsem to k tomu konkretnimu zapasu , ty joudo. Alba je psycho to vi kazdy , busi uz je polovicni to taky vidi kazdy a ano , zaloha je dobra i diky nemu. Nicmene bez neho by byla v poho daleko vice nez bez frankieho a bez pedriho. Busi tam chybi nejmene. Je to ligicke , ma vek , to je normalni. Nechapu proc lidi presvedvujes o tom ze vek nema vliv na busqetse , vzdyt je to nesmysl. Logicky nemuze mit fyzicku co frankie , to da rozum.
Proti Espanyolu radsej Kessie ako Buskec. Jasné. 🤡
Ked chyba Buskec na ihrisku je bordel a vsetkym zaloznikom sa hraje horsie - to je aj to co spominal Frenkie v rozhovore, nieco podobne spominal aj Pedri. Je to polahky viditelne a malo by vas trapit, preco to nevidite. Frenkie je z tej stvorice prave najmensia strata(sice stale citelna). So stvoricou zaloznikov hrame pretoze mame len 11 hracov dostacujucich na zaklad a 4ria z toho su zaloznici. Zaroven FDJ je na pozicii, ktora mu vyhovuje najviac a Pedri je posunuty vyssie kde lepsie vyuzije svoje rozdielove kvality.
Kdybys cetl poradne tak bys videl v jake souvislosti jsem to proti espanyolu napsal. Jen nas chteli zranit a pokopat , ano v takovem pripade jsem radsi kdyz je tam hrac typu kessie a ne pedri a busi , ktery muzou byt mesic mimo. Musis cist komplet ne jako na youtubu. Nerekl jsem ze se hraje zaloznikum hure bez busiho. Rekl jsem ze nase hra je okamzite dynamictejsi a rychlejsi . Co se txka vysledku danych zapasu , mozna je vysledek stejny , ale lepe se na to kouka. Nevim jestli je spokojeny i xavi , a to me ani nezajima. Posuzuji z pohledu fanouska a vysledku zapasu. Myslim ze brat a popisovat fotbal filosofivky a zbytecne se do nej ponorit a rozebirat a delat ho slozitrjsi nez opravdu je je kravovina a tzv se dela komar z velblouda. Na fotbal bych pouzil system occamovy britvy. Vsecko ostatni mi prijde rozumovani nad nicim. Ze je to nejmensi ztrata s tim se neda souhlasit z pohledu fanouska ktery chce videt pekny fotbal. Z pohledu xaviho asi ne , ale nektere tahy xaviho mi proste prijdou ze nemaji koule a i tak tem jeho tahum s buism rozumim. To ze jeho spoluhraci ho v rozhovorech neponizuji beru jako samozrejmost a necekam ze v takovych rozhovorech budou mluvit na ferovku , to je nesmysl. Pro me je rozhodujici co vidim a jakou financni politiku vuci busimu pouziva klub. To je pro me smerodatnejsi. To proc hrajou 4 zaloznici je asi kazdemu jasne....nerekl jsi nam nic noveho. Kdyz to shrnu......pouzil jsi formalni rozhobory mladsivh kolegu pro obhajobu sveho nazoru na busiho. Pro me je to malo , abych mohl na cokoliv pristoupit a polemizovat. Neni s cim. Chybi mi napriklad zohledneni tlaku na frankieho v minulosti , vybevhavani ze sestavy , coz samozrejme ma vliv na hru kazdeho , stejne jako duvera vedeni a podobne. Myslim ze ani busi soucasnou situaci se smlouvou nema bez dopadu na svoje vykony.
Neviem prečo ale mám taký pocit že to len pomohlo alebo to je vďaka Xavimu Frenkie išiel o triedu hore túto sezónu perfektne presvedčil každého že je jeden z najlepších
Smutné, že Barca musela riešiť jeho predaj, aby sa chlapec nakopol a začal makať. Ale zase taký zázračný pokrok nevidím, podľa môjho skro jemného názoru je veľmi preceňovaný a minimálne o triedu horší, ako Pedri. Aj Gaviho považujem za lepšieho, i keď je aj temperamentnejší. A na Busiho tak isto nedorástol, síce je rýchlejší, ale tá práca s nohami a prehľad, ktorý má Busi u neho nieje. Takže veľmi nerozumiem tomu jeho ospevovaniu.
Chlapci, vyjadril som svoj subjektívny názor a to, že s ním nesúhlasíte, vám ešte nedáva žiadne morálne právo vypisovať tu svoje nedospelé invektivy. Ak nie ste dosť tolerantný voči inému názoru, vaše okolie musí byť veľmi nešťastné...
Chlapvi jspu dost tolerantni , jeden se te zeptal jestli nemas komplexy a druhy napsal ze pises nesmysly. Kde vidis intoleranci. Pokud vim , tak nazor dle tebe je treba respektovat a dle meho nazoru maji pravdu....podle me mas take komplex nebo deprese a pises nesmysly. Tvoje okoli ti to toleruje bud proto , ze si te nevazi a tak jim to je jedno , anebo proto, ze te znaji a jsi pro ne hloupy a proto to chapou . My te nezname tak blizko a tak s tebou diskutujeme , i kdyz je to asi zbytecne , nevime ktera z tech dvou variant je pravdiva.
@xdiko od restartu sezony hraje FDJ vyborne, podobne ako ostatni traja zaloznici. S ospevovaním mas samozrejme pravdu. FDJ byval bezne chvaleny za priemerne vykony. Maju aj protekcnejsieho. Kessiemu na zaklad na ukor Buskeca staci, aby niekoho v zapase drgol.
Celý FDJ je iba marketingová značka, ktorou sa snažia vyplniť chýbajúce príjmy po Messim, ale ani z Lewom dokopy to nestačí. To nie je o kvalite hráča a ak ho tu niekto vychvaľuje, tak nech ho neporovnáva s priemerom, na ktorý sme si v súčasnosti v Barce museli zvyknúť, ale s tým najlepším, čo klub mal, Don Andres, Xavi, Busy v jeho veku, k nim sa FDJ ani nepribližuje. Pedri a Gavi sú už teraz vinikajúci a stále majú obrovský potenciál rastu, dokážu ťahať zálohu aj pri výpadku Busiho a to FDJ zatial neukázal.
No tak ty si beznádejný pacient… len ma šokovalo, že máš skoro 40 rokov, ale píšeš ako keby si mal pamäť tak maximálne rok-dva dozadu! Určite si nepamatas na sezónu LM cca 5 rokov dozadu kedy Ajax hral SF ligy majstrov a celý čas ho ťahali v obrane DeLight a v strede poľa FDJ, ktorý bol jasne najlepší hráč Ajaxu Amsterdam v tej sezóne a ten prestup bol dokonalý ťah pre nás! Nebol lacný, ale dokonale k nám zapadol a dvíha ma z kresla, keď čítam príspevky typu: TREBA HO SPEŇAŽIŤ atď.., ale nikým lepším by sme ho nenahradili, dokonca ani lepším-mladším zároveň, lebo taký hráč tu nie je!
Ale on už nie je v Ajaxe a keď sa teda trošku ohliadneme, tak na neho išlo veľa kritiky ohľadom toho, že nehráva na takej úrovni, ako v Ajaxe, takže o čom to tu táraš?
Me by zajimalo zda bys byl schopny nam napsat to cislo chybejicich prijmu po messim , protoze kdyz se podivam na vynosy a porovnavam je , tak rozdil nevidim. Tak poprosim to cislo matketingovy experte......
Páni, tie osobné invektívy si odpustite.......môj koment som nemyslel tak, aby sa tu ohľadne FDJ rozprúdila osobná nevraživosť! Súhlasím s tým, že mali by sme akceptovať aj názory z iného tábora, ale nemôžem akceptovať to, že len a len jeho názor je najsprávnejší! Ďakujem.
Predtym si pisal, ze FDJ ma hrat DM, Buskec ho obmedzuje, hraje zle a podobne dristy. Frenkie toho povedal viac, prijemne citanie to nebolo. Aguero sa s tym nesral, nazval fanusikov ako si ty hlupakmi. Vystizne 😀
Toto som vyguglil za minutku Kingmarek92: "Hraci kteri uz predvedli ze jsou vynikajici , depay,frenkie,stegen,dest." https://www.forcabarca.sk/...
Frenkiemu nevyhovuje hrat "zadneho" pivota, kazdy to vie a vidi, teda okrem vas co mate vydlabane mozgy. Frenkie to v rozhovore sam hovori, okrem toho vyvracia aj dalsie sprostosti co tu kazdy tyzden omielate. Zase si neporozumel precitany text - skus sa vzdelavat. Na premiovom fore sa smejeme co tu byva pod clankami nagrcane.
Vytiahol som zapasy proti silnym timom. Tu vybornu zalohu ak si si nevsimol mame aj vdaka nemu. Ja som pocul tak, ze proti silnym hrat uz nemoze a brzdi nas.
Ked chyba Buskec na ihrisku je bordel a vsetkym zaloznikom sa hraje horsie - to je aj to co spominal Frenkie v rozhovore, nieco podobne spominal aj Pedri. Je to polahky viditelne a malo by vas trapit, preco to nevidite. Frenkie je z tej stvorice prave najmensia strata(sice stale citelna). So stvoricou zaloznikov hrame pretoze mame len 11 hracov dostacujucich na zaklad a 4ria z toho su zaloznici. Zaroven FDJ je na pozicii, ktora mu vyhovuje najviac a Pedri je posunuty vyssie kde lepsie vyuzije svoje rozdielove kvality.