Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Nečudujem sa mu. Je mladý a nechytá ani pohár ani v E Lige nechytal ...
velmi dobrý brankar v Turecku chytal velmi dobre bohužial ma smolu že v teame je MaTS ktory je momentalne možno najlepši brankar na svete
Na jeho mieste by som v Barce určite nezostal. Je mladý a potrebuje hrať a tu šancu nedostane. Škoda, že sme ho nepredali v zime, takto odíde zadarmo a aspoň dajaké drobné z neho mohli byť.
V Turecku bude chytať stabilne a zarobí viac ako v Barci, nie je o čom rozmýšľať
Konečne by mu mali začať davať minúty,lebo o neho prídeme a keď sa Ter Stegena zraní,sme v r....
Dufam ze podpise novu zmluvu s nami s tym ze od buducej sezony by chytal pravidelne v poharoch a o 2 sezony by sa teoreticky mohol stat jednotkou popri Ter Stegenovi (ale len v pripade ak by uz Mats nepodaval take vykony ako podava momentalne). Pretoze je velmi mozne ze odide do Turecka a Mats by prestal podavat take vykony ako teraz alebo by sa zranil a neviem ci by sme nasli niekoho lepsieho jeho kvalit a veku. Potom by sme ho uz odkupovali za velmi vysoke ceny.
Iñaki potrebuje hrať a ideálne v klube, ktorý má šancu aspoň na 1/4 finále. Ale aj Betis by bol fajn. Zase v tých tureckych by hral aj LM, asi. Neviem ich postavenia v tabuľke. Peniaze sú, podľa mňa, teraz druhoradé, on chce hrať a mať vyššiu minutáž. Osobne, ešte dvojročné hosťovanie v klube, ktorý hráva aj LM. A potom buď to nástup do prvého tímu alebo predaj. Hádam mu nechcú ublížiť a klásť mu polená pod nohy. Áno, rozpísal som sa, ale jednoduchšie to nešlo. Nech sa mu veľmi darí, ale ak bude inde, tak nie proti nám. Visça el Barça!