Cena jako taková byla luxusní těch 60 miliónů eur. Za takového hráče v takovém věku je to s prominutím nic. Ale ty provize vlastně jen tak za nic jsou masakr no.
Tak podľa mňa taký otec spravil pre výchovu hráča viac, ako agentúra, sprostredkovateľ či agent...kto si viac zaslúži za prínos a rozvoj hráča ak nie rodičia? Kluby a agenti na hráčoch často iba točia peniaze, veď samotný futbal je o peniazoch aj úspechy sú o peniazoch, tak najviac by mal z toho vyťažiť hráč a jeho rodina, potom agent, či klub. Ale to je iba môj názor
Rozumiem, takže aj ja si mám ísť pýtať od zamestnávateľa nech posiela každy mesiac mojmu otcovi 600€ za výchovu ? Samozrejme rodičia majú zásluhu na výchove atď. Ale v prvom rade každý si je strojcom svojho štastia a je tam kde je kvoli svojmu odhodlaniu, pracovitosti atď.
Nie, ale tiež keď meniš zamestnanie, tak za teba firma neplatí firme milióny...takže to sa nedá ani porovnávať. Ja to porovnavam s agentom a tiež by si viac doprial otcovi ako nejakému agentovi, ktorému ide iba o províziu. Ideálne je mať otca agenta
Ty ma nechápeš, ale že vobec. Ak niekomu platíš, tak logicky za nejakú službu. Agentúra vybavila celý prestup, riešila to s jednou aj druhou stranou, riešila zmluvy a milión vecí okolo, plus teda agent ktorý rieši všetky veci za hráča ---> to je služba = za to sa logicky platí ( súhlasím, že 30M je moc). Ale otec dostane 30M za čo ? za akú službu ? za to že je to jeho syn ? na tento princíp celý čas narážam. To čo by kto komu doprial sa baviť nemusíme, to je irelevantné.
Každý jeden z Vás by si pýtal peniaze, ak by mal takého syna a klub by to bol ochotný zaplatiť. Chyba nie je v otcovi,ale v kluboch,že sú ochotný toto financovať.
boze to je otazka... som fanusik barcy a velmi som ho chcel tu, aj ked niektori pisali, ze vraj by sa nehodil ...
ale otazka je preco by Haaland chcel prestupit do Barcelony ktora bola pred rokom. rozbity klub s financnymi problemami a nestabilnym kardrom. este teraz to nieje idealne.
a dalsia je ako by sme ho vobec zaplatili.
ale otazka je preco by Haaland chcel prestupit do Barcelony ktora bola pred rokom. rozbity klub s financnymi problemami a nestabilnym kardrom. este teraz to nieje idealne.
a dalsia je ako by sme ho vobec zaplatili.